Pep Guardiola / Foto: Profimedia

Pep Guardiola, vrăjit de jucătorul care a doborât record după record la EURO 2024

articol scris de Digi Sport
30.07.2024, 15:27
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Milan - Liverpool, marți, 22:00, DGS 1

Manchester City se află în Statele Unite ale Americii, unde dispută meciurile amicale la turneul de pregătire dinaintea noului sezon.

Campioana Angliei a fost înfrântă în primele două meciuri, de Celtic (3-4) și Milan (2-3), iar acum urmează duelurile cu Barcelona și Chelsea.

Pep Guardiola a declarat că este "vrăjit" de prestația lui Lamine Yamal

Pep Guardiola (53 de ani) o va reîntâlni pe Barcelona, în amicalul pe care Manchester City îl va disputa împotriva catalanilor pe 31 iulie, în cadrul turneului de pregătire din Statele Unite.

Echipa la care antrenorul iberic a scris istorie timp de 4 sezoane, în perioada 2008-2012, nu se va putea baza pe Lamine Yamal (17 ani), Ferran Torres (24 de ani) și Pedri (21 de ani), jucători care se află în vacanță după ce au câștgat EURO 2024 alături de Spania.

Conform Foot Mercato, Pep Guardiola a declarat înaintea amicalului lui City că este un fan al lui Lamine Yamal, fotbalist căruia îi aduce doar laude în urma prestației pe care acesta a avut-o la Campionatul European, unde a reușit să doboare record după record.

"Când Rodri se întoarce de la națională, îl întreb mereu și vorbește foarte frumos despre el (n.r. Lamine Yamal). Vezi tu, la vârsta asta, dacă joci la Barça cu continuitate și apoi mergi la națională să joci, este pentru că ești special.

Dacă Xavi l-a făcut să înceapă, este pentru că a văzut ceva diferit de ceilalți", a dezvăluit Guardiola despre Yamal, tânăr fotbalist despre care se interesează la jucătorul spaniol al lui Manchester City, Pedri (28 de ani).

"Sper ca atunci când va împlini 25 de ani să nu ne săturăm de el, se întâmplă aceste lucruri. Așteptările sunt foarte mari. Vor fi scăderi de performanță, dar trebuie să rămânem calmi. Potențialul său este spectaculos. Joacă foarte bine, este decisiv", a continuat antrenorul spaniol care crede că prestația de la EURO a fost doar începutul carierei lui Yamal.

Va continua Pep Guardiola pe banca celor de la Manchester City?

Antrenorul Pep Guardiola a fost întrebat dacă va mai continua la City și după sezonul care urmează să înceapă, iar antrenorul a dat un răspuns pe placul fanilor echipei din Manchester.

”Dacă iubesc ceea ce fac, de ce să mă opresc? Îmi place acum la fel de mult ca atunci când Manchester City m-a angajat, așa că...”, a declarat Pep Guardiola, care a sugerat că și-ar dori să mai rămână antrenor la Manchester City.

  • Pep Guardiola a câștigat Champions League alături de Manchester City în 2023.
  • Pep Guardiola a antrenat-o pe Manchester City în 472 de partide și are o medie de 2.34 de puncte pe meci.

Etichete: manchester city , barcelona , pep guardiola , lamine yamal


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Familia regală britanică a „tăiat-o” pe Meghan Markle din fotografia folosită pentru a-i ura la mulţi ani prinţului Harry

Fotografia folosită de familia regală britanică pentru a-i ura duminică la mulţi ani prinţului Harry a fost decupată dintr-o imagine în care ducele de Sussex apărea alături de soția sa, Meghan Markle. Detaliul nu a trecut neobservat în presa britanică, relatează News.ro.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. PAOK l-a adus pe Dejan Lovren

Până când moartea i-a despărțit, după 51 de ani de căsătorie! Soția lui Gigi Mulțescu: ”Nu mai înţelegeam ce îmi spunea”

”Îngrozitor!” Scoțienii, verdict dur după Dundee United - Rangers. Fanii, mesaj pentru Ianis Hagi

După ce a rămas ”mască” la rugămintea lui Popovici, Țiriac i-a transmis un mesaj ferm campionului olimpic! ”Așa am ajuns?”

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Momente rare: Marius Șumudică a ajuns în fața suporterilor și a repetat încontinuu un cuvânt, după eșecul cu ”U” Cluj

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă

Chipciu și tofu pane! ”Veteranul” liderului SuperLigii a făcut show la flash-interviu: ”Eu am salariul mai mic”

Foto Cum a fost surprins Dan Șucu, după ce Rapid a suferit prima înfrângere sub comanda lui Șumudică

Citeşte şi

”Întărire” pentru Barcelona! Fotbalistul revine la echipă după 5 luni

Se pregătește contractul, după oferta de 200.000.000€ pentru Lamine Yamal

PEROZMix perfect de grație feminină și inocență. Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci și noua stea a modei, pictorial îndrăzneț în Vogue

FILM NOWNu i-a mai văzut de 16 ani, dar îi sunt aproape. Copiii adoptați de Nicole Kidman, gest emoționant după ce mama actriței a murit

Pancu și Ovidiu Burcă, surprinși mâncând la restaurantul unde ANPC a găsit gândaci! Imagini inedite cu cei doi antrenori citeşte ştirea pe Prosport.ro

Atacantul naționalei, umilit de antrenorul său în Turcia: ”Un eșec” citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Digi World

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit