Lisandro Martinez, Casemiro și Bruno Fernandes (de la stânga la dreapta), în meciul cu Liverpool / Foto: GettyImages

Legenda lui Arsenal a "pus tunurile" pe fotbaliștii de la Manchester United: "Se ascund în spatele antrenorului!"

articol scris de Digi Sport
19.09.2024, 14:29
  • SuperLiga: FC Botoșani - Gloria Buzău, vineri, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Oțelul Galați - Dinamo, vineri, 21:00, DGS 1

După un început de sezon nu foarte bun, Manchester United a reușit s-o invingă pe Barnsley, scor 7-0, în turul 3 din Cupa Ligii Angliei.

Fostul star al lui Arsenal, Emmanuel Petit (53 de ani), i-a acuzat pe jucătorii Manchester United că "se ascund" în spatele lui Erik ten Hag (54 de ani) după un început dificil în noul sezon din Premier League.

Emmanuel Petit: "Nu sunt de acord cu criticile la adresa lui Erik ten Hag"

"Diavolii Roșii" au fost învinși de Brighton, 1-2, și de Liverpool, 0-3, în două meciuri consecutive din campionat. Cu toate acestea, după pauza competițională, se pare că situația s-a mai remediat, deoarece au reușit să bifeze două victorii consecutive. Ultima victoria a fost răsunătoare, un 7-0 în Carabao Cup împotriva lui Barnsley.

Într-un interviu acordat pentru BetMGM, Emmanuel Petit este de părere că jucătorii ar trebui să-și asume responsabilitatea rezultatelor slabe ale echipei.

"Nu sunt de acord cu toate criticile la adresa Erik ten Hag. De fapt, mă uit la jucătorii de acolo și cred că se ascund în spatele lui. Nu-mi place. Aceștia sunt jucători cu pedigree real și se ascund în spatele lui în loc să se confrunte și să facă o treabă bună pentru echipă.", a declarat Petit.

De la plecarea lui Sir Alex Ferguson de la cârma echipei în 2013, United și-a încercat norocul cu patru antrenori și trei antrenori interimari. Cu toate acestea, se pare că eforturile au fost în zadar, deoarece zilele de glorie de pe Old Trafford au apus în ultimele sezoane.

"Este atât de greu pentru un club când continuă să schimbe managerii la fel de mult ca Manchester United.

Este păcat să văd clubul în starea în care se află. Premier League are nevoie de Manchester United înapoi la cel mai înalt nivel.

Da, managerul este responsabil pentru o mulțime de lucruri, la fel și Consiliul de administrație pentru deciziile de pe piața transferurilor, dar la sfârșitul zilei este responsabilitatea jucătorilor de pe teren și nu au fost mai fost suficienți de buni de ceva timp", a recunoscut Petit.

Manchester United - Barnsley 7-0. Trupa lui Erik ten Hag a făcut spectacol pe ”Old Trafford”

”Diavolii Roșii” nu le-au dat nicio șansă celor de la Barnsley, în disputa din turul 3 din Cupa Ligii Angliei.

În prima parte a jocului, Rahsford a deschis ”balul” în minutul 16, după ce a pătruns în careu și l-a executat cu ”sânge rece” pe Slonina. După jumătate de oră, Antony a fost faultat în careu de goalkeeper-ul oaspeților și tot el a punctat după ce a executat penalty-ul.

În prelungirile primei părți, Garnacho a dus scorul la 3-0 pentru gazde, după ce a profitat de greșelile în lanț din defensiva lui Barnsley.

În partea a doua a jocului, fotbaliștii lui United au ”turat motoarele” la maximum, iar Garnacho, Rahsford și Eriksen au făcut spectacol. 

La 4 minute de la reluarea jocului, Garnacho a reușit ”dubla” după ce a primit o pasă în profunzime de la Eriksen. Rashford a reușit și el ”dubla” pentru ”Diavoli”, în minutul 58, după o combinație cu Garnacho și ducea scorul la 5-0.

Finalul de meci i-a aparținut lui Eriksen, care în decurs de 4 minute a punctat de două ori pentru Manchester United și a stabilit și scorul final, 7-0 pentru gazde.

În urma acestui rezultat, Manchester United s-a calificat în optimile de finală din cadrul Cupei Ligii Angliei. Adversarul va fi cunoscut de către ”Diavoli” după ce toate celelalte meciuri din turul 3 se vor desfășura.

VIDEO cu rezumatul meciului Manchester United - Barnsley 7-0

Etichete: manchester united , emmanuel petit , erik ten hag


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Șoșoacă, în Parlamentul European: „Dumnezeu nu e vaccinat, în România 88% nu sunt vaccinaţi”. I-au tăiat microfonul

Eurodeputata Diana Șoșoacă a avut miercuri un discurs puternic antivaccinist în Parlamentul European, în cadrul unei dezbateri pe tema variolei maimuței (Mpox) și a măsurilor pe care Uniunea Europeană ar trebui să le ia în fața acestei amenințări. Fosta senatoare română a acuzat UE că vrea să declanșeze o nouă pandemie, după ce a „omorât câţi bătrâni a putut” în Italia, și a spus că ea se va opune, pentru că „Dumnezeu nu e vaccinat” și 88% dintre români nu sunt vaccinați. La finalul intervenției, microfonul i-a fost tăiat.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

3,5 milioane de euro - transferul lui Ianis Hagi

Se naște o nouă forță în România? ”Eu asta îmi doresc, să preiau clubul!”

S-a lăudat că n-a fost demis niciodată în 26 de ani, iar a doua zi a fost dat afară

"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună de la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua

Guvernul României, lovitură grea pentru 'U' Cluj! Ordonanța de Urgență a fost aprobată

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Frumusețea noului format Champions League: Celtic pe 2, Barcelona pe 23! Clasamentul complet după prima etapă

Doar un 10! Singurul fotbalist care a luat nota perfectă în prima etapă din Champions League

Exclusiv Gică Craioveanu a intrat în direct după meciul Barcelonei și s-a legat tocmai de jucătorul cu cea mai mare notă

Foto Apariție spectaculoasă în Champions League! E văzut extrem de rar la meciuri de fotbal

Citeşte şi

Era considerat drept următorul Balon de Aur, dar a ajuns să semneze în Grecia

Video Cupa Ligii Angliei | Manchester United - Barnsley 7-0. Calificare en fanfare pentru ”Diavolii Roșii”

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOWPar mai degrabă surori. Julianne Moore și fiica ei, mic dejun pe străzile din NYC. Liv, mult mai înaltă decât mama sa

"Doamne ferește! Actualii proprietari nu ne-ar primi acolo". Vova Cohn, anunț neașteptat despre revenirea la Dinamo citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum au fost surprinși Naomi Osaka și Patrick Mouratoglou citeşte ştirea pe ziare.com

Telefoanele nu pot să explodeze din senin, cum te-ar "convinge" fake news-urile virale după pagerele explodate în Liban citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Digi World

Care sunt alimentele și băuturile care ar putea reduce riscul de apariție a demenței. Nu sunt dificil de introdus în dietă

Digi Animal World

O vulpe și un bursuc, prietenii neobișnuiți ai unui câine. Imaginile adorabile te vor topi