Pep Guardiola și Kevin De Bruyne / Foto: Profimedia

Kevin De Bruyne, gata să plece de la Man. City! Și-a ales viitoarea destinație

articol scris de Digi Sport
23.10.2024, 15:45
  • UCL: Brest - Leverkusen, miercuri, 19:45, DGS 1

  • UCL: Barcelona - Bayern, miercuri, 22:00, DGS 1

Kevin De Bruyne (32 de ani) ar putea pleca de la Manchester City, după ce a reușit să câștige tot ce se putea alături de formația de pe Etihad.

Belgianul a ajuns în Marea Britanie în 2015, după ce ”Cetățenii” le-au plătit celor de la Wolfsburg nu mai puțin de 76 de milioane de euro.

Kevin De Bryne e gata să accepte oferta din MLS

Contractul lui Kevin De Bruyne expiră în vara anului 2025, iar belgianul ar fi decis să nu-și mai prelungească contractul cu gruparea antrenată de Pep Guardiola. 

Chiar dacă este dorit de șeici în Arabia Saudită, mijlocașul belgian are alte planuri. Potrivit jurnalistului Sacha Tavolieri, fotbalistul de 32 de ani are de gând să accepte propunerea celor e la San Diego FC și să evolueze în Major League Soccer. 

Mai mult, sura citată anunță și salariul pe care Kevin De Bruyne ar urma să-l primească în Statele Unite ale Americii: 20 de milioane de dolari brut pe stagiune.  

  • Clubul din San Diego deocamdată nu există, ci urmează să fie înscris în vederea debutului în MLS în sezonul următor, care începe în luna februarie a anului 2025.
Jack Grealish și Kevin De Bruyne, în timpul unui meci pentru Manchester City / Foto: Profimedia
  • 45 de milioane de euro este cota de piață a lui Kevin De Bruyne, potrivit transfermarkt.com. 

Pep Guardiola, despre despărțirea de Txiki Begiristain: "O parte din mine pleacă! Un prieten pleacă!"

Txiki Begiristain (60 de ani) este directorul sportiv al celor de la Manchester City din octombrie 2012, dar la finalul acestui sezon va renunța la funcția sa, a anunțat Manchester City, pe site-ul oficial.

Șefii de pe Etihad s-au mișcat rapid și au găsit un înlocuitor pentru postul de director sportiv: Hugo Viana, actualul oficial al celor de la Sporting. Portughezul își va prelua funcția de la noua sa echipă în vara anului 2025. 

Pep Guardiola a vorbit despre plecarea bunului său prieten, Txiki Begiristain, de la club.

"O parte din mine pleacă! Un prieten pleacă, arhitectul uneia dintre cele mai bune echipe din istoria Barcelonei. Apoi, tot ce a făcut el aici...Știam că va pleca de mult timp și știu că este foarte recunoscător pentru timpul petrecut aici. Îmi va lipsi mult, pentru încrederea pe care o am în el, pentru echilibrul pe care mi l-a dat.

Atunci când lucrurile nu mergeau bine și voiam să distrug totul, mereu îmi spunea să mă calmez. M-a ajutat enorm, atât la Barcelona, cât și aici. Clubul rămâne bine organizat, chiar și după plecarea lui, trebuie să mergem înainte.", a declarat Pep Guardiola.

Etichete: manchester city , mls , sua , san diego , kevin de bruyne , tranfser


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Atac terorist la Ankara: șase morți, inclusiv doi atacatori, și 14 răniți, indică noul bilanț anunțat de Recep Tayyip Erdogan

Cel puțin șase oameni au murit, inclusiv doi atacatori, și alți 14 au fost răniți într-un atac terorist a avut loc miercuri în capitala Turciei, Ankara. Explozii și focuri de armă au fost auzite la fabrica de avioane și drone TUSAȘ, a transmis publicația turcă Hurriyet. Atacul a avut loc în jurul orei 16.00.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Reacția scoțienilor, după ce Ianis Hagi a marcat direct din corner

"Așa mă simt acum!" Pique a "rupt" tăcerea, la doi ani după ce a părăsit-o pe Shakira pentru Clara Chia

Dan Petrescu a avut dreptate! CFR a anunțat verdictul în cazul lui Louis Munteanu: ”Putea fi mult mai grav”

Englezii au făcut ”pariul”: scorul cu care se va termina Rangers - FCSB

Patronul lui PAOK a luat decizia, după ce Răzvan Lucescu a făcut scandal la derby-ul cu AEK

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Brest - Bayer Leverkusen 1-1 / Atalanta - Celtic 0-0, ACUM, la DGS 1 și 2. Barcelona - Bayern, LIVE VIDEO, 22:00, DGS 1

”Cel mai bun jucător de la Rapid” și-a aflat sancțiunea

Ce nebunie! Au plătit CASH peste 65.000.000 €: ”Sunt plini de bani, e impresionant”

Nouă oameni au votat același lucru și Daniel Pancu urmează să plătească

Citeşte şi

”Mister, am greșit doar una”. S-a răstit la Guardiola, iar antrenorul lui City a avut ”o reacție incredibilă”: ”Și am plecat”

Doi jucători de la Manchester City, absenți la antrenamentul dinaintea meciului cu Sparta Praga

PEROZIleana Lazariuc și fiul cel mare, într-un selfie care i-a făcut pe fani să le spună că arată ca frații: "Gene de moldoveni frumoși"

FILM NOWExperiența se vede. Denzel Washington a intrat rapid în pielea personajului său din Gladiatorul II: "Mi-am pus costumul și am început"

Următorul transfer pregătit de Gigi Becali în culise! „E cel mai vizibil! Și îl văd potrivit pentru Germania” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Veste importantă pentru Ianis Hagi. „Dușmanul” său de la Rangers, aproape să plece de la echipă, după meciul cu FCSB citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, trup de zeiță într-o rochie cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii: „Doamne, ești atât de frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, trup de zeiță într-o rochie cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii: „Doamne, ești atât de frumoasă!”

Digi World

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Digi Animal World

Angajați de la o grădină zoologică din Anglia, apel pentru identificarea unei creaturi cu „aripi și coarne”. Imaginile au stârnit vâlvă