Radu Drăgușin, după Manchester United - Tottenham 0-3 / Foto: Profimedia

Englezii nu au niciun dubiu despre Tottenham: ”Transferul perfect este un fundaș central”. Ce se întâmplă cu Drăgușin

articol scris de Digi Sport
11.10.2024, 08:37
  • Media: Digi Sport Special, vineri, 19:00, DGS 1

  • Liga Națiunilor: Bosnia - Germania, vineri, 21:45, DGS 1

Radu Drăgușin (22 de ani) nu a avut un început de sezon așa cum se aștepta la Tottenham, pentru care a prins 196 de minute în cele patru meciuri în care a fost introdus.

Internaționalul român a jucat în două în Premier League (Newcastle United și Manchester United), unul în Europa League (Qarabag) și unul în Cupa Ligii Angliei (Coventry). 

Football London, anunț clar despre apărarea lui Tottenham: ”Clubul din nordul Londrei trebuie să-l cloneze pe Micky van de Ven”

Situația ar putea să se înrăutățească pentru Drăgușin, după ultimul anunț făcut de presa britanică. Englezii de la Football London consideră că Tottenham trebuie să transfere în perioada de mercato din iarnă un fundaș central care să poată juca și în partea stângă pentru ca Ange Postecoglou să aibă mai multe soluții în apărare.

De asemenea, britanicii au făcut și o glumă pe seama lui Micky van de Ven, care este titular în centrul apărării alături de Cristian Romero.

”Principala deficiență în lotul lui Postecoglou continuă să fie în partea stângă a apărării, atât în ​​ceea ce privește fundașul central, cât și la fundașul stâng.

Ben Davies a fost înlocuit ca fundaș central stânga, deși, având în vedere apropierea finalului contractului său, pare din ce în ce mai probabil că viitorul său să fie în altă parte. Într-o lume ideală, transferul perfect în ianuarie ar fi un fundaș central, care poate juca și ca fundaș stânga dacă este necesar.

De asemenea, versatilitatea lor ar putea să o ajute pe Tottenham în  Europa League dacă Spurs va avansa în fazele eliminatorii. În esență, clubul din nordul Londrei trebuie să-l cloneze pe Micky van de Ven.”, a relatat fotball.london.

  • Radu Drăgușin va împlini 23 de ani pe 3 februarie. Contractul său cu Tottenham expiră pe 30 iunie 2023. 
  • 25 de milioane de euro este cota de piață a lui Radu Drăgușin, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Presa britanică, de părere că Radu Drăgușin va fi titular la Tottenham, pentru că Premier League i se potrivește "mănușă" 

În primăvară, impresarul "Dragonului", Florin Manea, afirma că, dacă clientul său nu va începe să joace mai constant, se va gândi la un transfer la altă echipă. 

Presa britanică vede, însă, alt scenariu. Cei de la Football London, citați de Yahoo, au făcut un exercițiu de imaginație și au scris unde cred că se vor afla jucătorii lui Tottenham în aproximativ 5 ani, în 2030. 

"Românului înalt, puternic și confortabil din punct de vedere tehnic i se potrivește 'mănușă' Premier League, iar la 28 de ani ar fi în cea mai bună formă a carierei, în jurul sezonului 2030/2031.

Cristian Romero ar putea foarte bine să fie plecat până atunci la Real Madrid, iar Drăgușin să fie un titular obișnuit la echipă"

Radu Drăgușin face parte din lotul pe care va miza România pentru "dubla" cu Cipru și Lituania

  • PORTARI: Florin NIȚĂ (Damac | Arabia Saudită, 26/0), Horațiu MOLDOVAN (Sassuolo | Italia, 11/0), Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 2/0)
  • FUNDAȘI: Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 23/1), Cristian MANEA (FC Rapid 1923, 25/2), Andrei BURCĂ (Baniyas | EAU, 33/1), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia, 23/0), Virgil GHIȚĂ (Cracovia | Polonia, 1/0), Alexandru PAȘCANU (FC Rapid 1923, 0/0), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 41/2), Alexandru CHIPCIU (Universitatea Cluj, 45/6)
  • MIJLOCAȘI: Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 19/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 30/8), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 76/15), Răzvan MARIN (Cagliari | Italia, 61/7), Marius MARIN (Pisa | Italia, 24/0), Darius OLARU (FCSB, 22/0), Victor Dican (Farul Constanța, 0/0), Ianis HAGI (Rangers | Scoția, 41/5), Florinel COMAN (Al-Gharafa | Qatar, 18/1), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 26/5), Alexandru MITRIȚĂ (Universitatea Craiova, 20/4)
  • ATACANȚI: George PUȘCAȘ (Bodrum | Turcia, 45/11), Denis ALIBEC (Farul Constanța, 40/5), Denis DRĂGUȘ (Trabzonspor | Turcia, 17/4)

Etichete: tottenham , radu dragusin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Racheta Taurus lovește chirurgical o țintă la 400 km distanță. Demonstrație de forță a Coreei de Sud cu arma pe care o vrea și Ucraina

Forțele Aeriene ale Coreei de Sud au efectuat exercițiu real cu o rachetă germană aer-sol Taurus cu rază lungă de acțiune, scrie vineri agenția de presă Yonhap, citând oficiali ai armatei. Racheta a lovit cu precizie o țintă la 400 de kilometri distanță, demonstrând capabilitățile acestui tip de proiectil. Ucraina cere cu insistență permisiunea Germaniei pentru a folosi aceste arme împotriva Rusiei, însă până acum s-a lovit de refuzul cancelarului Olaf Scholz.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Reacția lui Ilie Năstase, după ce Ion Țiriac a fost internat în spital

Presa din Grecia: "Luați-o pe asta!". 3 echipe de tradiție îl așteaptă pe Răzvan Lucescu

Răsturnare de situație! Alexandru Țiriac a intervenit, după ce Ilie Năstase a spus că Ion Țiriac ”s-a internat” din cauza unei boli

În ce stare se află Ion Țiriac, internat într-un spital din Austria

S-a aflat cauza morții lui George Baldock, fotbalistul găsit fără suflare la 31 de ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali și-a dat seama cum i-a spus lui Mircea Lucescu, apoi s-a corectat și a început să râdă

Scapă Dorinel Munteanu de suspendare? De cine depinde ”Neamțul”, după ce a oferit scene ”incredibile”

Țara în care a fost surprins Kylian Mbappe, în timp ce Franța se ”distra” cu Israel în Liga Națiunilor

Mesajul de doar PATRU cuvinte postat de Simona Halep, după ce Rafael Nadal și-a anunțat retragerea din tenis

Citeşte şi

Au trecut 14 zile de când a avut de suferit din cauza lui Radu Drăgușin și tot nu-i iese din cap: ”Am fost dezamăgit”

Mario Balotelli, aproape de o revenire în Serie A! A fost contactat de fostul antrenor al lui Radu Drăgușin

PEROZUn antrenor reputat, iubire cu o majoretă cu 48 de ani mai tânără. "Ce zic părinții tăi că ai o relație cu un om mai în vârstă ca ei?"

FILM NOWAdevăratul motiv pentru care Al Pacino a renunțat la alcool și droguri: „Nu știam ce se întâmplă cu mine!”

Președintele Irina Deleanu ar fi abuzat mai multe gimnaste: ”Ești grasă și arăți ca o vacă! Șterge-ți sângele și reia” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Lumea sportului e în stare de șoc! Un fotbalist de top a fost găsit decedat în piscină la doar 31 de ani citeşte ştirea pe ziare.com

Regretul unui bărbat că și-a instalat panouri fotovoltaice: ”Panourile solare au scăzut valoarea casei mele" citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Digi World

O dieteticiană care lucrează cu bolnavi de cancer, despre alimentele și băuturile pe care nu le consumă deloc. Când devine cafeaua periculoasă pentru sănătate

Digi Animal World

Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”