Alvaro Morata / Foto: Profimedia

Alvaro Morata a vrut să se retragă de la naționala Spaniei. Cum a fost convins să revină asupra deciziei

articol scris de Digi Sport
12.10.2024, 09:46
  • Media: Digi Sport Special, sâmbătă, 20:30, DGS 1

  • Liga Națiunilor: Spania - Danemarca, sâmbătă, 21:45, DGS 1

Spania va da piept cu Danemarca, sâmbătă, 12 octombrie, de la 21:45, în cadrul grupei a 4-a din Liga A din Liga Națiunilor.

Confruntarea dintre cele două reprezentative va putea fi urmărită în direct pe Digi Sport 1. De asemenea, abonații Digi România vor mai putea urmări duelul pe site-ul digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport.

Alvaro Morata, convins de Luis de la Fuente și de coechipieri să nu se retragă de la naționala Spaniei

Alvaro Morata (31 de ani) a prefațat duelul ibericilor contra danezilor, în cadrul unei conferințe de presă. Printre altele, spaniolul a abordat și alte subiecte, cum ar fi importanța sănătății mentale sau retragerea de la naționala Spaniei.

După ce a recunoscut de curând că a suferit din cauza depresiei, atacantul a transmis faptul că a luat decizia să se retragă de la naționala Spaniei după EURO 2024, însă a fost întors din drum de colegi și de selecționerul Luis de la Fuente (63 de ani), care i-au cerut să rămână alături de ”Furia Roja”.

Nu vreau să mai vorbesc de problemele mele cu sănătatea mintală. Am înregistrat un documentar și totul se va vedea acolo la finalul anului.

Scopul meu este să nu îmi pară rău sau să plâng. Cunosc perfect situația în care mă aflu și accept toate tipurile de critici. Vreau doar să ajut și să dau naturalețe unui subiect care este important.

Sunt mult mai bine. De fiecare dată când mă uit la tricourile Spaniei, văd că nu au un singur petic, ci au două: cel pentru Liga Națiunilor și cel pentru EURO 2024.

În capul meu, turneul din această vară de la campionatul european ar fi fost ultimul pentru mine, dar antrenorul Luis de la Fuente colegii mi-au cerut să continui. M-au convins, iar când ai această încredere e mult mai bine”, a declarat Alvaro Morata, în cadrul unei conferințe de presă.

  • 16 milioane de euro este cota de piață a lui Alvaro Morata, potrivit Transfermarkt.
  • În 7 partide jucate de spaniol în acest sezon, Alvaro Morata a punctat de două ori și a oferit o pasă de gol.
  • În 80 de meciuri pentru naționala Spaniei, Morata a înscris 36 de goluri.

Alice Campello, în lacrimi în plină stradă, după despărțirea de Alvaro Morata

Galerie Foto

La scurt timp după ce a semnat cu AC Milan, vârful spaniol a anunțat despărțirea de Alice Campello (29 de ani), prin intermediul rețelelor sociale. Spaniolul a susținut că motivul din spatele despărțirii de Alice Campello a fost reprezentat de certurile continue dintre ei, la care erau martori copiii lor.

  • Alvaro Morata și Alice Campello s-au cunoscut în 2016, când atacantul era la Juventus, și s-au căsătorit un an mai târziu. Au împreună 4 copii.

Un alt motiv al rupturii dintre cei doi este reprezentat de faptul că Alice Campello nu a vrut să se mute înapoi în Italia, ca atunci când fotbalistul evolua pentru Juventus, și a vrut să rămână în continuare în Spania, la Madrid.

Recent, presa italiană a relatat că fosta parteneră a fotbalistului a fost văzută în plină strada cum plângea. ”Alice Campello, în lacrimi pe stradă în Madrid. Poate a fost la telefon cu Morata”, au titrat jurnaliștii de la Corriero dello Sport.

Mamă a patru copii, a fost văzută în lacrimi în timp ce vorbea la telefon, pe o stradă din Madrid, loc unde a preferat să rămână decât să se întoarcă în Italia. A izbucnit în plâns în mijlocul străzii în fața tuturor și toată lumea a putut vedea asta.

Unul dintre fanii ei a vrut să se apropie de ea pentru a-i cere o fotografie, dar până la urmă a decis să nu o facă pentru că ea nu s-a oprit din plâns.

Convorbirea telefonică s-a încheiat cu Alice plângând și repetând numele 'Alvaro', fără să se oprească, deși, în ciuda acestui fapt, nu se poate ști dacă tatăl copiilor ei a fost pe linie”, au mai titrat oamenii de presă, conform sursei menționate anterior.

Etichete: spania , nationala spaniei , alvaro morata , retragere alvaro morata , furia roja


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Vânătorul”. Misterul noii arme rusești care a fost distrusă de propria armată pe cerul Ucrainei

Atunci când două dâre de vapori albi traversează cerul în apropierea liniei frontului din estul Ucrainei, aceasta înseamnă de obicei un singur lucru. Avioanele rusești sunt pe cale să atace. Dar ceea ce s-a întâmplat în apropierea orașului Kostyantynivka a fost fără precedent. Una din urme s-a despărțit în două și un nou obiect a accelerat rapid spre cealaltă urmă de vapori până când acestea s-au intersectat și o lumină portocalie strălucitoare a luminat cerul, notează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

"Telenovela" Ianis Hagi s-a încheiat! Anunțul făcut de scoțieni, după doar un meci la prima echipă a lui Rangers

Câți bani va încasa Simona Halep din partea ITIA, după ce a apărut motivarea deciziei TAS

A lăsat mașina primită de la Ion Țiriac în parcare, iar acum a spus ce lecție de viață a învățat după medalia de la JO

Exclusiv Își schimbă cetățenia pentru România și așteaptă convocarea lui Mircea Lucescu la națională

Românii și albanezii s-au luat la bătaie pe Camp Nou: de la ce a plecat totul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Momentul în care Ilie Dumitrescu a intrat în vestiar și i-a lăsat pe toți fără cuvinte: ”Ne uitam cu gura căscată, eram șocați”

Video Au apărut imaginile bătăii din Spania: românii și albanezii au oferit momente cum rar se văd!

Laurențiu Reghecampf a rostit numele fotbalistului său român preferat! ”O să ajungă sus”

Dan Șucu a dat lovitura cu un jucător care ”tratează fotbalul ca pe un hobby”! Gigi Becali a fost și el interesat

Citeşte şi

Leverkusen, gata să-l vândă la Real Madrid pe Florian Wirtz! Xabi Alonso a cerut la schimb un jucător

Au fost primiți ca niște zei! Cum au apărut Dani Carvajal și Rodri în cantonamentul Spaniei

PEROZ“Cea mai frumoasă fată din lume” a pozat în costum de baie. Imaginile cu Thylane Blondeau i-au impresionat pe fani

FILM NOWSharon Stone dezvăluie numele actorului care sărută cel mai bine: E fabulos. Nu l-aș putea compara cu nimeni

Vestea așteptată de Gigi Becali și FCSB: aceasta este echipa unde se transferă Louis Munteanu pentru 7 milioane de € citeşte ştirea pe Prosport.ro

"Ion Țiriac e o caricatură pentru societatea românească!" Miliardarul român, desființat citeşte ştirea pe ziare.com

Regretul unui bărbat că și-a instalat panouri fotovoltaice: ”Panourile solare au scăzut valoarea casei mele" citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM CRBL nu-și mai ascunde sentimentele pentru iubita tinerică. Dovezile publice de iubire pentru Olga, aflată la un concurs de Miss

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

CRBL nu-și mai ascunde sentimentele pentru iubita tinerică. Dovezile publice de iubire pentru Olga, aflată la un concurs de Miss

Digi World

O dieteticiană care lucrează cu bolnavi de cancer, despre alimentele și băuturile pe care nu le consumă deloc. Când devine cafeaua periculoasă pentru sănătate

Digi Animal World

Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”