Dorinel Munteanu / Foto: captură Digi Sport

Exclusiv Cum putea fi depunctată Oțelul Galați din cauza unui amical din Antalya: ”Am decis să ne întoarcem la hotel”

articol scris de Digi Sport
01.02.2023, 16:52
  • Champions League: AS Monaco - Barcelona, joi, 22:00, DGS 1

  • Champions League: Atalanta - Arsenal, joi 22:00, DGS 2

Oțelul Galați, formația antrenată de Dorinel Munteanu (54 de ani), a decis să anuleze meciul amical cu rușii de la Yenisey, care ar fi trebuit să de dispute miercuri dimineața.

Pentru anulare meciului, rușii de la Yenisey le cer despăgubiri celor de la Oțelul Galați în valoare de 10.000 de euro.

Dorinel Munteanu a explicat de ce s-a anulat meciul Oțelului cu Yenisey

Antrenorul gălățenilor a transmis că s-a decis anularea meciului, întrucât gruparea din România ar fi riscat depunctarea sau amendarea, întrucât ar fi jucat în compania unei formații din Rusia, în contextul războiului din estul Europei. Echipele din Rusia și Belarus au fost interzise în competițiile organizate de UEFA și FIFA.

Am fost foarte vigilenți, am evitat o depunctare sau o amendă din partea UEFA. Pentru că Rusia e suspendată de UEFA și FIFA. Și noi am fost pregătiți (n.r. de joc), noi am făcut deplasarea. Mă interesează echipa mea.

Am sunat dimineață la FRF și m-am consultat cu cineva și am decis să ne întoarcem la hotel. Financiar, noi drămuim orice bănuț”, a spus Dorinel Munteanu, la Liga Digisport.

Despre lupta la promovare din Liga a 2-a, Dorinel Munteanu a precizat: ”Mai sunt trei etape din sezonul regulat. Ne dorim mai multe puncte. Pot să spun că dacă luăm 3-4 puncte suntem în grafic. După care ne propunem mai mult, să atacăm promovarea.

Am luat-o de jos, cu echipa cu care am luat campionatul. Nu a fost ușor. În eventualitatea unei promovări e echivalent cu câștigarea campionatului. E un club nou. Ne dorim să promovăm dacă se poate.

Proiectul meu pentru domnul primar a fost ca în trei ani să promovăm în Liga 1. Situația actuală ne poate face să promovăm mai repede. Repet, mai sun trei etape de disputat”.

În prezent, Oțelul Galați se află pe locul trei în Liga 2, cu 31 de puncte din 16 partide disputate.

Dorinel Munteanu, despre situația din Liga 1

Întrebat despre suspendarea meciului Sepsi - U Craiova 1948 din cauza scandărilor xenofobe, Dorinel Munteanu a spus că i se pare un lucru ”anormal” ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc.

Ce s-a întâmplat la Sfântu Gheorghe... La noi prea se întâmplă aceste lucruri de rasism, care nu fac cinste fotbalului românesc. Și așa suntem jos. Cu aceste lucruri lumea ne privește și mai de jos. Trebuie să fim atenți cine conduce galeria”, a spus Dorinel Munteanu.

Despre lupta la titlu, Dorinel Munteanu a spus: ”Lupta la campionate se dă între cele patru echipe. Mă bucur că acest an e mai echilibrat ca în alți ani. Pardon, cinci echipe (n.r. CFR Cluj, Farul, Rapid, FCSB, Universitatea Craiova), care au pretenții mari la campionat”.

S-a spus din mai multe părți, că e anormal ce se întâmplă. Și la nivel înalt nu am avut antrenor cu licență. Sper să se elimine aceste lucruri.

E anormal ca un antrenor cu Licența Pro să nu aibă nimic de zis. Nu este normal. Îi respect și pe tinerii antrenori.

Ce să spui. Nu este doar Pintilii. Sunt mai multe exemple. Pintilii e cel mai noi absolvent (n.r. al lui Gigi Becali). Se întâmplă”, a conchis Dorinel Munteanu, despre situația celor de la FCSB.

Etichete: dorinel munteanu , amical otelul , dorinel munteanu otelul galati , yenisey


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Accident grav în București. Un șofer a murit după ce mașina sa a fost lovită de tramvai. Vatmanul a ieșit pozitiv la DrugTest

Un șofer a murit după ce mașina pe care o conducea a fost lovită din plin de un tramvai condus de un bărbat care a ieșit pozitiv la DrugTest. Accidentul a avut loc în Sectorul 5 din Capitală, pe șoseaua Progresului. În zonă circulația este restricționată.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Ivan Perisic a semnat

"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună de la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua

Se naște o nouă forță în România? ”Eu asta îmi doresc, să preiau clubul!”

S-a lăudat că n-a fost demis niciodată în 26 de ani, iar a doua zi a fost dat afară

După 29 de ani, a căzut recordul la Real Madrid! S-a scris istorie în UEFA Champions League

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

3,5 milioane de euro - transferul lui Ianis Hagi

Schimbare radicală la Real Madrid: "Antrenorul ne-a dat libertate să alegem"

Varga a împrumutat 61,7 milioane de euro acum 9 ani de la un neamț, căruia nu i-a returnat datoria

Se îngroașă gluma! Unul dintre cei mai importanți jucători de la Real Madrid amenință cu greva în fotbal

Citeşte şi

Dorinel Munteanu ”și-a făcut praf” atacanții: ”Am ales greșit”. Nici arbitrul nu a scăpat: ”Nu suntem la balet!”

Mirel Rădoi și Edi Iordănescu, atacați de Dorinel Munteanu! ”Neamțul”, discurs fără menajamente

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOWGillian Anderson pare că a găsit elixirul tinereții. Actrița, seducătoare la premiera filmului The Substance, într-o rochie radiantă

Mircea Lucescu a primit vestea pe care o aștepta cu sufletul la gură! Care este starea lui Valentin Mihăilă citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum au fost surprinși Naomi Osaka și Patrick Mouratoglou citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Digi World

Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului