Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo / Foto: Sport Pictures

Zeljko Kopic le-a făcut ”radiografia” oltenilor, înainte de Dinamo - Universitatea Craiova

articol scris de Digi Sport
23.08.2024, 14:42
  • Champions League: Bologna - Șahtior, miercuri, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Manchester City - Inter, miercuri, 22:00, DGS 1

Derby-ul etapei a 7-a din SuperLiga României le va aduce față în față pe Dinamo și Universitatea Craiova.

Confruntarea dintre cele două echipe va putea fi urmărită în direct pe Digi Sport 1, sâmbătă, 24 august, de la ora 22:00. De asemenea, abonații Digi România vor mai putea urmări partida pe site-ul digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport.

Zeljko Kopic, înainte de Dinamo - Universitatea Craiova: ”Comparativ cu Rapid, oltenii sunt mai buni

Zeljko Kopic (46 de ani) a prefațat duelul dintre Dinamo și Universitatea Craiova. Antrenorul ”câinilor” i-a comparat pe olteni și pe giuleșteni și a subliniat că trupa lui Costel Gâlcă (52 de ani) are mai multă calitate decât Rapid.

  • În etapa precedentă, elevii lui Kopic au înfruntat trupa din Grant într-un duel care s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Craiova este o echipă calitativă, este pe primul loc în Superligă. Îi respectăm, i-am analizat și știm ce pot. Mai ales că suntem în fața fanilor noștri, trebuie să dăm totul pe teren pentru a obține toate cele trei puncte.

Comparativ cu Rapid, cred că Universitatea Craiova este mai bună, deoarece joacă un fotbal mai bun în acest moment. Oricum, oricine poate produce surpriza în Superligă.

Va fi o partidă bună împotriva unui adversar greu. Și noi suntem într-o formă prolifică și cred că toți cei prezenți pe stadion se vor bucura de partidă. Mai avem multe lucruri de îmbunătățit, însă suntem pe drumul cel bun. Simt încrederea pe care o emană jucătorii. Avem tot ce ne trebuie pentru a fi o echipă de top.

Mitriță este un jucător periculos, poate face diferența la mai multe capitole: dribling, pase, șuturi.

Dennis Politic este în procesul de recuperare, vom vedea ce va fi, însă avem totul sub control. Soro va fi în lot, vedem dacă va primi și minute, în funcție de care va fi situația. S-a antrenat bine în această săptămână și vom vedea ce va fi”, a declarat Zeljko Kopic, înainte de Dinamo - Universitatea Craiova.

Dennis Politic: ”Va fi cel mai dificil meci al nostru de până acum”

Dennis Politic (24 de ani) este în continuare accidentat și este incert dacă fotbalistul va putea fi recuperat până la ora jocului, cu trupa din Bănie.

Căpitanul ”Câinilor” a vorbit la superlativ despre adversara de sâmbătă seara și l-a numit pe Alexandru Mitriță drept ”cel mai bun jucător”. Totuși, atacantul lateral este convins că Dinamo poate obține toate cele trei puncte.

Contra Universităţii Craiova va fi cel mai dificil meci al nostru de până acum. Îl au în echipă şi pe cel mai bun jucător, Alex Mitriţă.

Dar, să nu uităm: noi jucăm acasă, avem un moral ridicat, suporterii vor fi alături de noi, iar Dinamo traversează o perioadă bună”, a declarat Dennis Politic.

Etichete: zeljko kopic , dinamo universitatea craiova , radiografie zeljko kopic , derby dinamo - craiova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat din Cluj și-a bătut șeful după ce s-au certat la telefon, pe e-mail și apoi față în față. Ce a pățit angajatul și de la ce a pornit scandalul

Furia scăpată de sub control la serviciu i-a adus o amendă penală usturătoare unui bărbat din Cluj. Pentru că nu și-a stăpânit emoțiile și și-a lovit șeful, bărbatul trebuie să plătească acum 8.000 de lei. Scandalul, scrie știridecluj.ro, a pornit de la o ceartă prin telefon, continuată pe e-mail și apoi față în față, pe tema concediului de odihnă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. Imagini virale

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă

Dan Nistor a făcut gluma serii, după ce ”U” Cluj a învins-o pe Rapid în Giulești

Ofertă pentru Ianis Stoica: salariul, de trei ori mai mare decât la Hermannstadt! Atacantul a dat deja răspunsul

Video Jurnaliștii spanioli l-au descris pe Andrei Rațiu în două cuvinte, după super golul marcat în Rayo - Osasuna

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv Verdictul a fost dat în direct după prima seară de UEFA Champions League: ”Va fi campioană!”

După 29 de ani, a căzut recordul la Real Madrid! S-a scris istorie în UEFA Champions League

Subiect închis: Ianis Hagi a decis unde va evolua! Cum l-au numit scoțienii

UEFA a scris un singur cuvânt pe internet, după ce Bayern a marcat nouă goluri cu Dinamo Zagreb

Citeşte şi

Se întoarce! Când va reveni Dennis Politic pe gazon

Exclusiv Remarcații lui Florin Prunea, după Dinamo - Unirea Slobozia 1-0: ”A fost ca o fiară din minutul unu. I-a ținut în meci”

PEROZJennifer Aniston, în formă maximă pe covorul roșu. Brațele musculoase și silueta subțire, puse în evidență de o rochie fără bretele

FILM NOWMichael Douglas a dezvăluit cum a reușit să joace atât de bine scenele intime din „Basic Instinct”: „Sunt expert”

Lovitură cruntă pentru Rapid! Motivul pentru care Marius Șumudică nu-i poate utiliza pe Aaron Boupendza și Clinton N’Jie citeşte ştirea pe Prosport.ro

„Intrăm în grevă”. Unul dintre favoriții la câștigarea Balonului de Aur anunță un cutremur în fotbal citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Inna, într-o ținută care i-a expus silueta în toată splendoarea. Fanii au reacționat imediat: „Ești o zeiță”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Inna, într-o ținută care i-a expus silueta în toată splendoarea. Fanii au reacționat imediat: „Ești o zeiță”

Digi World

De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia