Unirea Slobozia - Gloria Buzău, în SuperLiga României / Foto: Sport Pictures

Video Unirea Slobozia - Gloria Buzău 2-1. Gazdele s-au impus grație ”dublei” lui Pospelov

articol scris de Digi Sport
02.09.2024, 20:59
  • Champions League: Bologna - Șahtior, miercuri, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Manchester City - Inter, miercuri, 22:00, DGS 1

Unirea Slobozia a învins Gloria Buzău cu scorul de 2-1, în etapa a 8-a din SuperLiga României, pe stadionul "1 Mai", din Slobozia, într-o partidă ce a putut fi urmărită ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. De asemenea, abonații Digi România au mai putut viziona partida pe site-ul digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport.

Unirea Slobozia - Gloria Buzău 2-1. Gazdele s-au apropiat de play-off

În prima parte a jocului, ambele echipe și-au împărțit numărul de ocazii. Matos și Antoche au semnat cele mai mari ocazii pentru buzoieni, respectiv slobozeni, însă golul a venit abia în finalul primei reprize.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Călin a lovit mingea cu mâna, în careu, iar arbitrul a dictat o lovitură de la 11 metri pentru gazde, după ce a consultat sistemul VAR. Pospelov a înscris din penalty, iar Unirea Slobozia a intrat cu avantaj la cabine.

Partea a doua a jocului a fost mult mai animată. Gloria Buzău a căutat egalarea în partea secundă, iar Stan a înscris cu capul în poarta lui Rusu, în minutul 65, după doar 3 minute de la intrarea pe teren.

Buzoienii au forțat victoria, iar Dumitru a trimis mingea în bară, în minutul 69. Cinci minute mai târziu, Camara a punctat pentru Unirea Slobozia, însă reușita a fost anulată pentru o poziție de off-side.

Finalul de meci le-a aparținut gazdelor. Pospelov a punctat în urma unei lovituri cu capul, după o centrare venită din corner, iar slobozenii au cu câștigat toate punctele puse în joc.

VIDEO cu rezumatul partidei Unirea Slobozia - Gloria Buzău 2-1

Clasamentul SuperLigii, după Unirea Slobozia - Gloria Buzău 2-1

Clasamentul SuperLigii / Foto: Captură Digi Sport

Știrea inițială:

Înaintea partidei din Superligă, Unirea Slobozia se află pe locul 11, cu 8 puncte obținute, după ce în ultima etapă a învins-o pe Sepsi Sf. Gheorghe, în deplasare, scor 1-0

De partea cealaltă, Gloria Buzău este pe ultimul loc în campionat, cu 5 puncte obținute, după ce în ultima etapă echipa antrenată de Andrei Prepeliță (38 de ani) a pierdut, scor 0-2, pe terenul celor de la U Cluj.

  • De asemenea, partida dintre cele două nou-promovate va mai putea fi vizionată de către abonații Digi România pe aplicația Digi Sport și pe site-ul digisport.ro, pe teritoriul României

Până acum, Slobozia a obținut două victorii, două egaluri și trei înfrângeri, în timp ce Gloria Buzău are patru înfrângeri, două egaluri și o victorie, în primele etape din campionat.

Cele două echipe se întâlnesc pentru prima dată în primul eșalon din România. De altfel, fiecare dintre cele două nou-promovate are pe prima scenă a fotbalului românesc doar meciurile jucate în acest sezon, câte 7 adică.

În Liga a 2-a, Buzăul a fost peste Slobozia

În sezonul trecut al Ligii a doua, Buzăul și Slobozia s-au întâlnit de trei ori, două partide le-a câștigat Gloria, scor 1-1, respectiv 3-0, în timp ce o partidă s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

La nivelul antrenorilor, Adrian Mihalcea (48 de ani), tehnicianul celor de la Unirea Slobozia, are 22 de partide pe banca unei echipe în Superligă, în timp ce Andrei Prepeliță a strâns 86 de meciuri în prima divizie, iar cea mai notabilă performanță a avut-o pe banca celor de la FC Argeș, pe care i-a calificat în play-off, în sezonul 2021-2022.

Partida din Unirea Slobozia și Gloria Buzău va fi arbitrată de centralul Cristian Moldoveanu.

Etichete: andrei prepelita , adrian mihalcea , video unirea slobozia gloria buzau


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Explozia pagerelor din Liban | Cum a fost planificat atacul împotriva Hezbollah. „A fost un moment de acum ori niciodată”

Israelul a decis marți să arunce în aer pagerele purtate de membrii Hezbollah în Liban și Siria, de teamă că operațiunea sa secretă ar fi putut fi descoperită de grup, au declarat trei oficiali americani pentru Axios.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto A câştigat Roland Garros, visa să ajungă ca Halep, dar acum e medic chirurg la Floreasca

Primul fotbalist din lume care nu mai suportă și a spart tăcerea. ”Dacă va continua, vom intra în grevă”

După 29 de ani, a căzut recordul la Real Madrid! S-a scris istorie în UEFA Champions League

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

Video Jurnaliștii spanioli l-au descris pe Andrei Rațiu în două cuvinte, după super golul marcat în Rayo - Osasuna

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Danezii au reacționat, după ce Adrian Petre s-a retrast la 26 de ani: ”Decizie sălbatică”

Era considerat drept următorul Balon de Aur, dar a ajuns să semneze în Grecia

Foto A făcut și 1.000 de fotografii pe zi, iar acum a ”defilat” pe Allianz. Cu cine a ținut croato-germana

Reacția lui Postecoglou, după ce un concurent al lui Drăgușin a jucat fără să îi spună că are febră musculară

Citeşte şi

Adrian Mihalcea: ”Dinamo nu a contat”

Exclusiv ”Am fost huiduit și înjurat”. Mihalcea, mesaj despre actualii jucători de la Dinamo: ”Nu simt ce înseamnă cu adevărat”

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOW„Nu în viața asta!”. Kate Winslet a refuzat să-și acopere „colăceii”, după ce i s-a sugerat acest lucru pe platourile de la „Lee”

Lovitură cruntă pentru Rapid! Motivul pentru care Marius Șumudică nu-i poate utiliza pe Aaron Boupendza și Clinton N’Jie citeşte ştirea pe Prosport.ro

A devenit Campion Mondial alături de Lionel Messi, iar acum va fi evaluat psihologic, într-un dosar de viol citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Digi World

Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului