Oțelul - FC Hermannstadt, în SuperLiga României / Foto: Sport Pictures

Video Oțelul - Hermannstadt 1-0. Gălățenii au câștigat pe final și au trecut pe primul loc în SuperLigă

articol scris de Digi Sport
02.08.2024, 20:55
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Milan - Liverpool, marți, 22:00, DGS 1

Oțelul a primit vizita celor de la FC Hermannstadt și a reușit să îi învingă pe sibieni cu scorul de 1-0, în etapa cu numărul 4 a SuperLigii, meci care a putut fi urmărit ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, dar și pe site-ul digisport.ro și în aplicația Digi Sport, de către abonații Digi România.

Tot azi mai este programat un meci în SuperLiga României. Partida Dinamo - Gloria Buzău se va disputa de la ora 22:00.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Oțelul Galați - Hermannstadt 1-0. Gălățenii au urcat pe primul loc

Sibienii au avut cele mai mari ocazii în prima parte a jocului de la Galați. Deaconu (minutul 19) și apoi Murgia (29), au încercat pe rând poarta apărată de Popescu, însă scorul de pe tabela de marcaj a rămas nemodificat.

În minutul 35, Pop a încercat să deblocheze tabela pentru gălățeni, însă mingea expediată de atacantul lui Dorinel Munteanu a trecut peste poartă.

Finalul primei părți l-a regăsit pe Murgia, care a trimis mingea în poarta lui Popescu, însă tușierul a semnalizat o poziție de off-side, iar golul a fost anulat.

În repriza a doua, ritmul jocului a fost mult mai scăzut față de prima parte. În minutul 77, Cisotti a zguduit poarta lui Căbuz, după ce mingea expediată de fotbalist a lovit stâlpul din dreapta.

Gălățenii au dat lovitura pe finalul jocului, când în minutul 86, Juric a expediat mingea în plasă, din interiorul careului, după ce portarul sibienilor a respins mingea șutată de Tănasă.

Oțelul a învins, așadar, cu scorul de 1-0 pe Hermannstadt, și a urcat provizoriu pe prima treaptă a SuperLigii.

VIDEO cu rezumatul meciului Oțelul - Hermannstadt 1-0

Clasamentul SuperLigii

Clasamentul SuperLigii / Foto: captură Digi Sport

Știrea inițială:

Înainte de această partidă, formația lui Dorinel Munteanu se află pe locul secund în clasament, cu șapte puncte după trei etape. Mai mult decât atât, Oțelul vine după victoria în fața campioanei României, FCSB, scor 2-0.

De cealaltă parte, Hermannstadt ocupă penultimul loc din SuperLigă, cu doar două puncte, obținute în urma remizelor cu Universitatea Craiova, scor 0-0, și Unirea Slobozia, scor 1-1.

Este important de precizat că Oțelul Galați și Hermannstadt s-au întâlnit pentru prima dată în sezonul precedent din SuperLiga, când și-au împărțit victoriile. Meciul din turul campionatului s-a terminat la egalitate, scor 1-1, pentru ca în retur Hermannstadt să se impună cu 4-1.

În play-out, Oțelul s-a impus la limită pe teren propriu, scor 1-0.

Clasament SuperLiga

Clasamentul SuperLigii / Foto: Captură Digi Sport

Marius Măldărășanu: ”Nu iese fum fără foc”

La o zi de la apariția informației conform căreia Adrian Mutu a negociat cu Hermannstadt, Marius Măldărășanu a oferit prima reacție.

Nu iese fum fără foc, atmosfera e bună în ceea ce privește grupul. Am spus-o și la conferința trecută, cât sunt aici nu are ce să se întâmple din punctul de vedere al atmosferei.

Așa a fost mereu. Multe nu sunt de spus, nu vreau să comentez. Sunt aici pentru că trebuie să fiu aici. Dacă voi fi în altă parte, înseamnă că trebuie să fiu în altă parte.

Concluzia este una singură: niciun fulg de nea nu cade decât acolo unde trebuie să cadă.

În rest, nu aș mai vrea să comentez, pentru că dacă nu există un minimum respect față de mine, măcar un minimum de respect față de echipă trebuie să existe.

Poate o declarație după prima etapă a deranjat (n.r. antrenorul s-a plâns de lipsa transferurilor). Asta este, eu îmi asum. În general, spun ceea ce gândesc și cred că ceea am spus a fost o realitate, dar mergem înainte.

Trebuie să continuăm. Știu că am avut două discuții minore cu Claudiu Rotar, la un moment dat, în vară, ca să mă dau la o parte fără nicio problemă. Asta a fost în vacanță.

Pe urmă aici, la masă, din cauză schimbărilor, i-am zis că poate e bine să plec, e bine și pentru mine. Vine alt antrenor, 'plecați de la zero'. Mi-a spus că nu se pune problema. Acum, că a apărut acea știre, este normal.

Sunt antrenor și de mine s-a vorbit la alte echipe când aveau antrenor. Ce să fac? Nu vreau să comentez, mi-aș dori ca jucătorii să nu fie afectați”, declarat Marius Măldărășanu înaintea confruntării cu Oțelul.

Etichete: otelul galati , dorinel munteanu , marius maldarasanu , fc hermannstadt


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Familia regală britanică a „tăiat-o” pe Meghan Markle din fotografia folosită pentru a-i ura la mulţi ani prinţului Harry

Fotografia folosită de familia regală britanică pentru a-i ura duminică la mulţi ani prinţului Harry a fost decupată dintr-o imagine în care ducele de Sussex apărea alături de soția sa, Meghan Markle. Detaliul nu a trecut neobservat în presa britanică, relatează News.ro.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. PAOK l-a adus pe Dejan Lovren

”Îngrozitor!” Scoțienii, verdict dur după Dundee United - Rangers. Fanii, mesaj pentru Ianis Hagi

După ce a rămas ”mască” la rugămintea lui Popovici, Țiriac i-a transmis un mesaj ferm campionului olimpic! ”Așa am ajuns?”

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

Exclusiv OUT! Abia a semnat, dar patronul l-a luat la țintă: ”Greșeala mea”. Alți trei jucători, direct pe bancă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Momente rare: Marius Șumudică a ajuns în fața suporterilor și a repetat încontinuu un cuvânt, după eșecul cu ”U” Cluj

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă

Chipciu și tofu pane! ”Veteranul” liderului SuperLigii a făcut show la flash-interviu: ”Eu am salariul mai mic”

Foto Cum a fost surprins Dan Șucu, după ce Rapid a suferit prima înfrângere sub comanda lui Șumudică

Citeşte şi

Video Marius Măldărășanu a spus că are un singur sentiment, după UTA - Hermannstadt 1-1

Video UTA Arad - Hermannstadt 1-1. A cincea remiză consecutivă pentru Mircea Rednic pe teren propriu

PEROZMix perfect de grație feminină și inocență. Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci și noua stea a modei, pictorial îndrăzneț în Vogue

FILM NOWNu i-a mai văzut de 16 ani, dar îi sunt aproape. Copiii adoptați de Nicole Kidman, gest emoționant după ce mama actriței a murit

Pancu și Ovidiu Burcă, surprinși mâncând la restaurantul unde ANPC a găsit gândaci! Imagini inedite cu cei doi antrenori citeşte ştirea pe Prosport.ro

Atac dur din partea lui Mihai Stoica, pentru jucătorul ce a refuzat venirea la FCSB: "N-am auzit pe nimeni să jignească la modul ăsta" citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Digi World

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit