Neil Lennon / Foto: Facebook @Rapid

Neil Lennon, la o lună după ce a plecat de la Rapid: ”A fost incredibil de neprofesionist”

articol scris de Digi Sport
17.09.2024, 22:33
  • Champions League: AS Monaco - Barcelona, joi, 22:00, DGS 1

  • Champions League: Atalanta - Arsenal, joi 22:00, DGS 2

Aventura lui Neil Lennon (53 de ani) la Rapid s-a încheiat după doar 6 etape în care nu a reușit să obțină nici măcar o victorie. 

În cursul zilei de marți, 20 august, tehnicianul nord-irlandez a fost îndepărtat de la echipă și înlocuit de Marius Șumudică (53 de ani). 

Neil Lennon a vorbit despre plecarea de la Rapid și despre revenirea în fotbal 

La aproape o lună de la despărțirea de Rapid, Neil Lennon s-a arătat dezamăgit de modul în care el și staff-ul său au fost tratați de mass-media. 

Mai mult, nord-irlandezul a anunțat că e gata să revină în lumea fotbalului cât mai repede. 

”Voi vorbi când va fi momentul potrivit. Am fost tratați (n.r. întreg staff-ul său) foarte prost de anumite persoane în mass-media. Știți despre cine vorbesc. A fost incredibil de neprofesionist.

(n.r. dacă vrea să revină sau dorește o pauză) Cât mai curând posibil”, a spus Neil Lennon, potrivit sportpesurse.ro.

Neil Lennon / Foto: Profimedia
  • Cu Neil Lennon pe bancă, Rapid a înregistrat cinci remize și un eșec în primele șase etape

Daniel Niculae vede mijlocul Grameni - Hromada - Christensen cel mai bun, dacă nu în TOP 3 din SuperLigă

Rapid a pierdut meciul cu ”U” Cluj, scor 0-2, dar mai rău decât înfrângerea, pe suporterii din Giulești i-a deranjat maniera în care au jucat Chipciu, Nistor &comp, în fața unei echipe neputincioase. 

Prezent în platoul emisiunii Fotbal Club, fostul președinte al Rapidului, Daniel Niculae (41 de ani), a găsit însă circumstanțe în acest start de sezon foarte prost al echipei. 

În mod surprinzător, însă, Nico a mers mai departe și consideră că linia de mijloc a Rapidului, formată din Grameni, Hromada și Christensen are foarte multă valoare. 

Eu zic că mijlocul acesta se află în top, dacă nu pe primul loc al clasamentului, în top 3 al campionatului. L-am urmărit pe Christensen (nr. Rapid vrea să-l ia de mai multă vreme) ... Când schimbi mijlocul și îi bagi pe toți trei deodată există și riscul ... Dar pot da rezultate, își pot face treaba foarte, foarte bine.

Hromada venea după accidentare și era primul lui meci, dar a mai jucat. Grameni ... Slab? Da, dar e normal. (nr. Șumudică?) Probabil așa a văzut el, așa a simțit la antrenamente, l-a văzut foarte bine. A încercat acest 4-3-3, a încercat să dea acest echlibru la mijlocul terenului, dar din păcate acolo, cred că acolo s-a și disputat meciul”, a afirmat Niculae. 

Etichete: liga 1 , rapid , superliga , neil lennon


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Șoșoacă, în Parlamentul European: „Dumnezeu nu e vaccinat, în România 88% nu sunt vaccinaţi”. I-au tăiat microfonul

Eurodeputata Diana Șoșoacă a avut miercuri un discurs puternic antivaccinist în Parlamentul European, în cadrul unei dezbateri pe tema variolei maimuței (Mpox) și a măsurilor pe care Uniunea Europeană ar trebui să le ia în fața acestei amenințări. Fosta senatoare română a acuzat UE că vrea să declanșeze o nouă pandemie, după ce a „omorât câţi bătrâni a putut” în Italia, și a spus că ea se va opune, pentru că „Dumnezeu nu e vaccinat” și 88% dintre români nu sunt vaccinați. La finalul intervenției, microfonul i-a fost tăiat.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

3,5 milioane de euro - transferul lui Ianis Hagi

Se naște o nouă forță în România? ”Eu asta îmi doresc, să preiau clubul!”

S-a lăudat că n-a fost demis niciodată în 26 de ani, iar a doua zi a fost dat afară

"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună de la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua

Guvernul României, lovitură grea pentru 'U' Cluj! Ordonanța de Urgență a fost aprobată

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Victorie! Costel Pantilimon a întors decizia la TAS și trebuie să primească o sumă uriașă

FCSB riscă să fie depunctată de FRF

Ce se întâmplă cu Valentin Mihăilă, după ce a primit verdictul medicilor

Video Fotbalistul de 130.000.000€ a scris istorie, la debutul în Champions League

Citeşte şi

Adrian Mutu a dat verdictul despre ”pictorul” de la FCSB: ”Nu e genul”

Reacția sinceră a lui Andrei Ivan despre ofertele primite de la Rapid și FCSB

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOWPar mai degrabă surori. Julianne Moore și fiica ei, mic dejun pe străzile din NYC. Liv, mult mai înaltă decât mama sa

"Doamne ferește! Actualii proprietari nu ne-ar primi acolo". Vova Cohn, anunț neașteptat despre revenirea la Dinamo citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum au fost surprinși Naomi Osaka și Patrick Mouratoglou citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Digi World

Care sunt alimentele și băuturile care ar putea reduce riscul de apariție a demenței. Nu sunt dificil de introdus în dietă

Digi Animal World

O vulpe și un bursuc, prietenii neobișnuiți ai unui câine. Imaginile adorabile te vor topi