Louis Munteanu, schimbat de Dan Petrescu / Foto: Digi Sport

Louis Munteanu a rupt tăcerea după episodul de la Ploiești: ”N-am putut să mă uit la imagini”. A transmis un mesaj clar

articol scris de Digi Sport
24.10.2024, 19:04
  • Europa League: Rangers - FCSB, joi, 22:00, DGS 1

  • Europa League: Fenerbahce - Manchester United, joi, 22:00, DGS 2

La aproape o săptămână de la meciul Petrolul - CFR Cluj 0-0, în finalul căruia Louis Munteanu (22 de ani) l-a sfidat pe Dan Petrescu (56 de ani), atacantul a vorbit despre acel episod.

În minutul 90+4, când a văzut că e vizat de schimbare, Munteanu s-a îndreptat agale spre marginea terenului, vizibil nemulțumit, cu privirea ațintită spre banca de rezerve. După ce a ieșit, nu a dat mâna cu nimeni și l-a sfidat și pe Dan Petrescu. Ulterior, tehnicianul a mers la atacant pentru a-l împăca, însă acesta nu a reacționat în niciun fel.

Louis Munteanu: ”Nu mă recunoșteam. Eu nu sunt acel tip de jucător. Îmi pare rău

Internaționalul U21 nu a mers la flash-interviul de după jocul de la Ploiești și, după 5 zile de la duelul cu Petrolul, a rupt tăcerea. Louis Munteanu a explicat ce s-a întâmplat și și-a prezentat în mai multe rânduri scuzele față de Petrescu, staff-ul CFR-ului și coechipierii săi.

"Vreau să vorbesc și eu despre ce s-a întâmplat la meciul cu Petrolul. Am vrut să vin în fața dumneavoastră pentru că n-am avut o reacție corectă față de Mister. Vreau să spun și public că îmi pare rău față de Panin, față de Mister, față de colegi și față de toți oamenii din club.

N-am avut o reacție bună. A fost o reacție urâtă care nu mă caracterizează. Într-adevăr, am simțit la picior că am o leziune. N-am avut în viața mea o problemă musculară și n-am știut să gestionez situația cum trebuie. Probabil că și d-asta m-a scos Mister din teren, pentru că îmi vrea binele. Știu că el m-a dorit foarte mult aici și cu siguranță nu a vrut să îmi facă rău.

Îmi cer scuze față de toată lumea din club. Nu a fost o reacție corectă. Îmi place să câștig, cu mentalitatea asta am fost de mic, să fiu câștigător. Probabil și d-asta am avut această reacție. Îmi pare rău încă o dată.

N-am putut să mă uit la imagini. Nu mă recunoșteam. Eu nu sunt acel tip de jucător. Mie îmi place să câștig, nu îmi place să pierd deloc. Probabil au fost mai mulți factori, am avut multe meciuri, inclusiv la echipa națională, a mai fost și problema la picior și poate din acest motiv am reacționat așa.

Eu joc fotbal de plăcere, sunt cu inima deschisă la CFR și îmi doresc să câștig fiecare meci. Nu e nicio presiune. Sunt așteptări, dar eu spun că am făcut-o cu brio până acum, am jucat foarte bine și cu siguranță o să joc și mai bine de acum încolo.

Trebuie să fiu mai calm în situațiile astea, să nu mai reacționez la cald. Era mai bine dacă vorbeam după cu Mister, nu de față cu toată lumea. A fost normal să merg la el și să-mi cer scuze.

Nu a fost o reacție corectă. Trebuia să merg la el după meci sau a doua zi. Cu siguranță nu ar mai fi ieșit atât de rău. Așa cum am mai spus, îmi pare rău.

În primă fază am crezut că am o febră musculară, dar de prin minutul 60 simțeam din ce în ce mai tare. Am o leziune de gradul 1 și sper să revin cât mai repede posibil. Mă simt din ce în ce mai bine și sper să revin rapid", a spus Louis Munteanu, citat de sport.ro.

L-am văzut că șchioapătă și am crezut că a fost accidentat. Știam și că n-o să joace în meciul următor, de aceea l-am schimbat”, a spus Dan Petrescu, imediat după acel joc. Ulterior, Cristi Balaj, președintele grupării din Gruia, a confirmat că atacantul era accidentat.

VIDEO Momentul schimbării lui Louis Munteanu

Etichete: dan petrescu , louis munteanu , schimbare louis munteanu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Vladimir Putin a fost întrebat direct despre trupele nord-coreene din Rusia. „Ce fac acolo?”. Ce a răspuns

Președintele rus Vladimir Putin a fost întrebat la o conferință de presă care a urmat summitului BRICS de la Kazan, despre prezența trupelor nord-coreene în Rusia, despre care Kievul a spus recent că se îndreaptă către granița cu Ucraina.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii, lăsați fără cuvinte: românul ”care e de trei ori mai bogat decât Ronaldo și de care nu ați auzit niciodată”

Video Erling Haaland a realizat ceva nemaivăzut, în Champions League: ”Dați-i trofeul Pușkaș!” / ”Nu ne întrebați cum a făcut-o”

Shakira e de neoprit! Anunțul total neașteptat făcut, a doua zi după ce Pique a "rupt" tăcerea

Video Barcelona - Bayern 4-1 / Leipzig - Liverpool 0-1 / Man. City - Sparta Praga 5-0. Rezultatele complete după runda 3

Lamine Yamal a spus cine e idolul său din fotbal și a surprins pe toată lumea

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Titularul de la FCSB ”desființat” după prima repriză cu Rangers: ”Pare lipsit de absolut orice speranță”

Nota primită de Radu Drăgușin, pentru prestația din prima repriză a meciului Tottenham - Alkmaar. Ce au scris englezii

”Scandalos”. Fanii lui Rangers au văzut golul anulat al lui David Miculescu și au reacționat imediat

PATRU schimbări la pauza meciului Rangers - FCSB

Citeşte şi

Dan Petrescu a dezvăluit ce a făcut Louis Munteanu după ce l-a sfidat la Ploiești: ”Vorbește cu ceilalți”

Dan Petrescu a avut dreptate! CFR a anunțat verdictul în cazul lui Louis Munteanu: ”Putea fi mult mai grav”

PEROZO femeie a rămas însărcinată în timp ce era deja însărcinată. Cum explică medicii fenomenul extrem de rar

FILM NOWActorul Jeremy Jackson, șocat să-și vadă fosta soție pe străzi, căutând prin gunoaie: "Să o pierd a fost precum moartea unui om drag"

Costel Gâlcă, în pericol să fie dat afară de Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova! Ce i se impută antrenorului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Miză uriașă pentru FCSB, în meciul cu Rangers. Ce poate obține campioana României, după disputa cu scoțienii citeşte ştirea pe ziare.com

Ce s-a întâmplat cu câinele care a escaladat Marea Piramidă din Giza? citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”

Digi World

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Digi Animal World

Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”