Gică Hagi / Foto: Profimedia

L-a auzit pe Hagi cum a spus: ”vreți să-mi închideți gura?” și a reacționat: ”Vrea să antreneze o altă echipă”

articol scris de Digi Sport
21.08.2024, 12:38
  • Champions League: Bologna - Șahtior, miercuri, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Manchester City - Inter, miercuri, 22:00, DGS 1

Gheorghe Hagi (59 de ani) a avut, din nou, un discurs-manifest la finalul partidei Farul - Hermannstadt 3-2, prin care și-a exprimat frustrarea legată de faptul că nu găsește și alți investitori potenți dispuși să facă investiții majore pentru ca gruparea din Ovidiu să treacă la un alt nivel.

Marica, despre Hagi: ”E obosit, stresat”

Ciprian Marica (38 de ani), unul dintre acționarii celor de la Farul, l-a auzit pe ”Rege” cum a spus ”vreți să nu mai vorbesc? Vreți să-mi închideți gura?” și a reacționat imediat.

”L-am văzut destul de stresat pe Gică în ultimul timp, mereu trebuie să o ia de la capăt.

Nu e simplu, îl simt de multe ori obosit, ar vrea să mai vină oameni cu potențial financiar lângă echipă, să meargă la următorul nivel, își dorește performanță internațională.

Așa cum a spus și el, a demonstrat ce a avut de demonstrat în România. În cupele europene ai nevoie de mulți bani, foarte mulți bani”, a spus Marica, conform gsp.ro.

”Sunt mândru să am un astfel de partener”

Fostul atacant a mai precizat că Gică Hagi și-ar dori să antreneze o altă echipă, dar nici nu vrea să iasă oricum din proiectul Farul.

”Cred că Gică are nevoie de timp pentru a se odihni, dar totodată nu cred că va ceda pachetul majoritar în orice condiții.

Își dorește asta, dar să nu vă așteptați să cedeze pachetul majoritar de acțiuni doar de dragul de a-l ceda. Dacă nu va fi mulțumit de afacere, nu va accepta.

Probabil că vrea să antreneze și o altă echipă. Totodată, Gică Hagi e devotat proiectului, și-a asumat că va rămâne aici 5 ani. Cumva își respectă promisiunea, față de oraș, față de constănțeni.

Din punctul ăsta de vedere, sunt mândru să am un astfel de partener, care nu abandonează, nu cedează nici atunci când e greu”, a mai spus Marica.

Gică Hagi: ”Eu sunt fotbalist, nu sunt miliardar și nu am cum să fiu acționar majoritar la Farul”

La finalul partidei, Gică Hagi s-a declarat mulțumit de rezultatul final, însă a ținut să îi avertizeze pe cei veniți în această vară la echipă. 

Mai mult, ”Regele” a vorbit din nou despre cedarea acțiunilor pe care le deține la Farul. 

”E un început de campionat, drumul e lung. Poți să începi bine, poți să începi mai rău. Important e că am câștigat și că am obținut puncte. E important să creștem ca și vestiar. Au venit jucători și sper să ne revenim cum eram înainte. Important e că atacanții au marcat, mijlocașii au alergat mult, fundașii au jucat bine. Trebuie să creștem la anumite aspecte. Trebuie să fim mai acizi și să dominăm meciul. 

(n.r. despre schimbarea lui Mihai Popescu) A avut o zi proastă, era lângă mine și trebuia să-l schimb, asta este. A avut o zi proastă.

Avem jocul nostru, identitatea noastră și jucătorii să capete mai multă putere. Jucătorii care au venit au nevoie de timp, nu sunt la nivelul nostru fizic. 

De când m-am lăsat de fotbal am avut două lucruri pe care mi le-am dorit: să fac o academie frumoasă și munca mea de antrenor, care îmi place. Cred că am început să-mi zic și manager (n.r. râde). Dumnezeu mi-a dat multe, chiar dacă într-o zi lucrurile se vor opri. Vreți să nu mai vorbesc? Vreți să-mi închideți gura? Hagi nu a răbufnit, Hagi a spus realitatea!

Este realitatea, poate e dureroasă, dar asta este. Eram sus, iar acum nu mai sunt. Toată România mă iubește, probabil unora nu le cade bine. Poate mai trebuie să existe și partea cealaltă care să mă trezească. Și eu greșesc, și eu mai fac, mai pierd meciuri. Sunt și eu om, dar cred că am făcut lucrurile bine. 

Eu sunt fotbalist, nu sunt miliardar și nu am cum să fiu acționar majoritar la Farul. Vreau să-mi văd de meseria de antrenor, dacă sunt bun să rămân, dacă nu, mă duc acasă. Eu am investit cât am putut, acum aștept să vină cineva și să ducă Farul la un alt nivel. În Europa nu a excelat și trebuie să fie și acolo”, a spus Gică Hagi.  

VIDEO cu rezumatul partidei Farul - Hermannstadt 3-2

Etichete: hagi , gheorghe hagi , ciprian marica , hagi farul , marica farul


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat din Cluj și-a bătut șeful după ce s-au certat la telefon, pe e-mail și apoi față în față. Ce a pățit angajatul și de la ce a pornit scandalul

Furia scăpată de sub control la serviciu i-a adus o amendă penală usturătoare unui bărbat din Cluj. Pentru că nu și-a stăpânit emoțiile și și-a lovit șeful, bărbatul trebuie să plătească acum 8.000 de lei. Scandalul, scrie știridecluj.ro, a pornit de la o ceartă prin telefon, continuată pe e-mail și apoi față în față, pe tema concediului de odihnă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. PAOK l-a adus pe Dejan Lovren

Video A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. Imagini virale

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă

Dan Nistor a făcut gluma serii, după ce ”U” Cluj a învins-o pe Rapid în Giulești

Ofertă pentru Ianis Stoica: salariul, de trei ori mai mare decât la Hermannstadt! Atacantul a dat deja răspunsul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video AC Milan - Liverpool 1-3 / Real Madrid - Stuttgart 3-1 / Bayern - Dinamo Zagreb 9-2. Toate rezultatele zilei

Exclusiv Schimbare majoră la FCSB, de la meciul cu Petrolul! Gigi Becali: ”Va fi unul singur!”

Subiect închis: Ianis Hagi a decis unde va evolua! Cum l-au numit scoțienii

De la pretenții de titlu la lupta pentru salvarea de la retrogradare! Cu cine poate semna Neil Lennon

Citeşte şi

Prima reacție a celor de la Farul, după ce suporterii au răbufnit împotriva politicii lui Gică Hagi

Suporterii Farului, protest împotriva politicii lui Gică Hagi

PEROZJennifer Aniston, în formă maximă pe covorul roșu. Brațele musculoase și silueta subțire, puse în evidență de o rochie fără bretele

FILM NOWMichael Douglas a dezvăluit cum a reușit să joace atât de bine scenele intime din „Basic Instinct”: „Sunt expert”

Lovitură cruntă pentru Rapid! Motivul pentru care Marius Șumudică nu-i poate utiliza pe Aaron Boupendza și Clinton N’Jie citeşte ştirea pe Prosport.ro

„Intrăm în grevă”. Unul dintre favoriții la câștigarea Balonului de Aur anunță un cutremur în fotbal citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Inna, într-o ținută care i-a expus silueta în toată splendoarea. Fanii au reacționat imediat: „Ești o zeiță”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Inna, într-o ținută care i-a expus silueta în toată splendoarea. Fanii au reacționat imediat: „Ești o zeiță”

Digi World

De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia