Patrick Olsen, Raul Oprut, Joyskim Dawa , Hakim Abdallah, Francis Homawoo si Eddy Gnahore, în Dinamo - FCSB 0-2 / Foto: Sport Pictures

Kopic a spus unde a greșit Dinamo în derby-ul cu FCSB. A dezvăluit ce a vorbit cu jucătorii

articol scris de Digi Sport
25.10.2024, 14:25
  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, vineri, 21:00, DGS 1

  • Fotbal feminin: România - Polonia, vineri, 19:00, DGS 1

Dinamo a avut parte de zile mai dificile după ce a pierdut Derby de România, 0-2 cu FCSB, etapa trecută (13), iar Zeljko Kopic (47 de ani), antrenorul ”Câinilor”, se așteaptă la o reacție din partea jucătorilor în meciul de sâmbătă cu Hermannstadt.

  • Hermannstadt - Dinamo, din etapa 14 a SuperLigii, programat sâmbătă, 26 octombrie 2024, de la ora 19:00, la Sibiu, va fi transmis în direct pe Digi Sport 1. De asemenea, partida va putea fi urmărită și în format Live Video&Text pe digisport.ro, precum și în aplicația Digi Sport, exclusiv pentru abonații Digi România.

Kopic a spus unde a greșit Dinamo în derby-ul cu FCSB: ”Am ratat ocazia de a-i pedepsi”

Kopic a vorbit despre punctele slabe ale adversarilor din etapa 14, dar așteaptă și o reacție pozitivă din partea echipei sale după eșecul din marele derby.

"Suntem într-o formă bună, ne-am antrenat bine şi suntem pregătiţi de meci. FC Hermannstadt a avut unele probleme în partidele precedente, în special în defensivă, deşi sezonul trecut sibienii au practicat un fotbal foarte bun.

Însă cunosc această echipă, îl cunosc şi pe antrenor şi sunt sigur că vor fi cu atât mai motivaţi să joace împotriva noastră. Din partea noastră aştept o reacţie bună a jucătorilor după înfrângerea din derby-ul cu FCSB, să se ridice la un alt nivel şi să câştigăm toate cele 3 puncte", a afirmat tehnicianul, în cadrul uneoi conferințe de presă.

Politic, marele absent al lui Dinamo cu Hermannstadt

Eșecul suferit în fața celor de la FCSB i-a marcat pe ”Câini”, care au avut nevoie de câteva zile pentru a-și reveni. Antrenorul croat a dezvăluit ce a vorbit cu jucătorii, a identificat care au fost greșelile comise în meciul de pe Arena Națională și a spus că-i pare rău că nu au profitat de greșelile comise de către roș-albaștri, mai ales în apărare.

”Am fost dezamăgiţi de rezultatul din derby două-trei zile, am vorbit mult, am analizat ceea ce s-a întâmplat pentru a înţelege unde am greşit şi pentru a ne îmbunătăţi jocul în următoarele meciuri.

Din punct de vedere tactic, am avut multe momente bune contra celor de la FCSB, ne-am creat situaţii de gol, am controlat jocul, însă nu am avut o evoluţie bună în ultimii 30-35 de metri. Am ratat ocazia de a-i pedepsi pentru unele greşeli pe care le-au făcut în defensivă.

Dar, după cum am spus, muncim pentru a regla lucrurile şi a ne îmbunătăţi jocul în perspectiva partidei cu Hermannstadt", a mai spus Kopic.

Legat de situația lotului, accidentați și suspendați, Kopic a spus că doar Politic va fi absent.

”Avem tot lotul valid, singurul absent este Denis Politic, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene", a explicat Kopic.

VIDEO cu rezumatul partidei Dinamo - FCSB 0-2

Etichete: zeljko kopic , hermannstadt dinamo video , dennis politic , politic dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Moartea unei românce, găsită pe un câmp lângă Roma, a pus pe jar autoritățile din Italia. Ce s-a întâmplat cu femeia

Trupul unei românce a fost descoperit pe un câmp din apropiere de Roma, Italia. După o anchetă greoaie, anchetatorii au stabilit ce s-a întâmplat și cum s-a produs moartea femeii.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv CINCI jucători, OUT din echipă! Gigi Becali a luat decizia după Rangers - FCSB 4-0: ”Nu vor mai fi”

”Băi, Cristina, vrei să încerci?” Ion Țiriac i-a făcut propunerea și i-a pus un avion la dispoziție: ”Am spus imediat `DA`”

Surpriză uriașă pentru Ianis Hagi pe "Ibrox", în timpul meciului Rangers - FCSB 4-0

Video Rangers - FCSB 4-0. Eșec drastic pentru campioana României în Europa League

Nota primită de Radu Drăgușin, după ce a jucat 96 de minute în Tottenham - Alkmaar. Ce au scris englezii

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Aveam nevoie”. Radu Drăgușin a reacționat, după ce a fost integralist în Tottenham - AZ Alkmaar

Exclusiv ”Fanii vor titlul sezonul ăsta. E posibil?” Replica lui Boupendza, înainte de FCSB - Rapid

Exclusiv Florin Prunea a tras concluzia, după ce FCSB a fost umilită de Rangers în Europa League: ”E clar”

Golgheterul dorit la naționala României ”a strălucit” în Europa! Echipa lui e ”absolut uluitoare”: golaveraj 12-0

Citeşte şi

Abesență importantă la Dinamo! Zeljko Kopic a făcut anunțul

Dinamo vrea să răscumpere baza sportivă de la Săftica!

PEROZZendaya, siluetă de model într-o rochie lungă din piele. Piesa vestimentară i-a scos în evidență decolteul și talia de viespe

FILM NOWCum o descrie Harris Dickinson pe Nicole Kidman, colega lui din drama erotică „Babygirl”. Cel mai stânjenitor moment de la filmări

Prima echipă din Superliga care se pregătește să-l transfere pe Malcom Edjouma de la FCSB! „Mă pun la coadă pentru el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB a căzut 10 locuri în clasamentul Europa League, după înfrângerea cu Rangers. Ce poziție ocupă trupa lui Elias Charalambous citeşte ştirea pe ziare.com

Ce s-a întâmplat cu câinele care a escaladat Marea Piramidă din Giza? citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Celine Dion, impresionantă la prima apariție publică după reprezentația captivantă de la JO: Există speranță

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Celine Dion, impresionantă la prima apariție publică după reprezentația captivantă de la JO: Există speranță

Digi World

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Digi Animal World

Momentul emoționant când o pisică dispărută se întoarce acasă, surprins pe camera de supraveghere: „Am început să plâng”