Darius Olaru și faza penalty-ului din Unirea Slobozia - FCSB / Foto: Sport Pictures

Video ”Hoții! Hoții!”. Faza care i-a iritat pe fani la Unirea Slobozia - FCSB. Câți spectatori au fost la meci

articol scris de Digi Sport
19.07.2024, 23:48
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - U Cluj, luni, 21:00, DGS 1

Partida dintre Unirea Slobozia și FCSB, din etapa a doua a SuperLigii, s-a jucat la Clinceni, pe stadionul defunctei Academica, deoarece stadionul nou promovatei nu este încă gata pentru a găzdui meciuri din primul eșalon.

Fanii gazdelor au reclamat penalty-ul acordat celor de la FCSB

Pe un gazon, afectat și de caniculă, Slobozia și FCSB au avut de furcă, iar faza din minutul 51, în urma căreia roș-albaștrii au primit un penalty, a iscat multe comentarii. 

În acel minut, a existat un contact, la marginea careului de 16 metri, între Antoche și Olaru, în urma căruia s-a dictat lovitură de la 11 metri. A fost nevoie de intervenția VAR și după câteva minute de deliberări, s-a menținut decizia dictată de către arbitrul Vlad Baban.

Olaru a transformat fără emoții de la punctul cu var, dar fanii gazdelor au rămas cu un gust amar și cu sentimentul că penalty-ul a fost unul controversat. ”Hoții! Hoții!”, au scandat fanii Unirii Slobozia, aceștia fiind convinși că acel clinci dintre Antoche și Olaru s-a petrecut în afara careului.

Altfel, pe stadionul din Clinceni s-au adunat 2.200 de spectatori, după cum s-a anunțat la stația de amplificare, în condițiile în care stadionul din Clinceni are o capacitate totală de 4.500 de locuri.

VIDEO cu faza penalty-ului, în Slobozia - FCSB

VIDEO cu rezumatul partidei Unirea Slobozia - FCSB 2-2

”Informare, decizie, execuție, viteză de execuție”. A marcat pentru FCSB și ”și-a marcat” locul în SuperLiga

Alexandru Musi (20 de ani) a revenit la FCSB, după ce sezonul trecut a fost împrumutat, iar cel puțin momentan pare a-și fi câștigat locul de titular în primul 11, ajutat și de regula U21.

În prima etapă, campioana a remizat pe teren propriu, în Ghencea, 1-1 cu U Cluj, golul roș-albaștrilor fiind marcat de Musi, cu o execuție superbă din afara careului de 16 metri.

Daniel Pancu (46 de ani), selecționerul naționalei României U 21, a rămas impresionat de super execuția lui Musi și chiar a inițiat o provocare, în direct la Digi Sport.

”Musi este un fotbalist cu reale perspective. Am spus că nu mai vorbesc frumos de ei, că nu-i mai laud, dar gol ca al lui etapa trecută nu am mai văzut.

Informare, decizie, execuție, viteză de execuție. Vă rog frumos, facem o provocare în seara asta, să-mi arătați în campionatul ăsta un gol asemănător.

Ca un pariu.

Deci, informare, decizie, execuție, viteză de execuție, toate în aceeași fază”, a spus Pancu, prezent în studioul emisiunii Digi Sport Special.

VIDEO cu Daniel Pancu despre Alexandru Musi

Alexandru Musi i-a dedicat iubitei golul marcat în FCSB - ”U” Cluj 1-1

Galerie Foto

Alexandru Musi (19 ani) a fost singurul marcator al FCSB-ului în duelul cu ”U” Cluj. Fotbalistul ”Roș-albastru” s-a aflat la primul gol înscris pentru FCSB în campionat și i-a dedicat reușita iubitei sale, Antonia Badea.

Sunt fericit că am marcat primul meu gol în campionat, pentru FCSB. Sunt mai puțin fericit pentru faptul că nu am reușit să câștigăm, dar asta este. Așa este fotbalul și de mâine o luăm de la capăt.

Nu am avut nicio emoție la marcarea golului. Am văzut colțul lung și am tras cu stângul.

Eu, în primul rând, vreau să fiu sănătos. Vreau să-mi ajut echipa când voi fi introdus pe teren și Doamne-ajută să luăm campionatul.

I-am făcut semn iubitei mele după gol”, a declarat Alexandru Musi, după FCSB - ”U” Cluj 1-1.

  • 800.000 de euro este cota de piață a lui Alexandru Musi, potrivit Transfermakt.
  • În 37 de meciuri jucate în SuperLigă, în sezonul trecut, Alexandru Musi a punctat de 4 ori și a oferit 4 pase de gol.

VIDEO cu golul marcat de Musi, în FCSB - U Cluj 1-1

Etichete: pintilii , penalty fcsb , darius olaru , vlad baban , unirea slobozia - fcsb , antoche


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cutremur cu magnitudinea 5,4 în România, luni după-amiază. S-a simțit în toată țara

Un cutremur cu magnitudinea 5,4 s-a produs luni după amiaza în zona seismică Vrancea. Seismul a fost simțit în toată țara.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Radu Drăgușin, salvat de Real Madrid? Vestea venită chiar înainte de Tottenham - Arsenal

Până când moartea i-a despărțit, după 51 de ani de căsătorie! Soția lui Gigi Mulțescu: ”Nu mai înţelegeam ce îmi spunea”

”Îngrozitor!” Scoțienii, verdict dur după Dundee United - Rangers. Fanii, mesaj pentru Ianis Hagi

După ce a rămas ”mască” la rugămintea lui Popovici, Țiriac i-a transmis un mesaj ferm campionului olimpic! ”Așa am ajuns?”

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Rapid București - 'U' Cluj 0-1, ACUM, la Digi Sport 1. ”Șepcile Roșii” au dat lovitura în Giulești

Decizia radicală luată de fanii Rapidului care l-au ironizat pe Șumudică, la 5 zile după ce ”au făcut pace” cu antrenorul

Notele primite de Man și Mihăilă, după dezastrul din meciul Parma - Udinese. Românii au reușit câte un assist

Foto Apariție specială a lui Marius Șumudică la primul meci în Giulești + Mesajul apărut la peluză pentru antrenor

Citeşte şi

Exclusiv Ilie Dumitrescu a remarcat un jucător de la FCSB: ”E la un nivel excelent”. Cum a caracterizat reușita lui Munteanu

Octavian Popescu, ”prăbușire” în doar jumătate de an! Darius Olaru e lider detașat! Așa arată Top 10 din SuperLigă

PEROZMix perfect de grație feminină și inocență. Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci și noua stea a modei, pictorial îndrăzneț în Vogue

FILM NOWNu i-a mai văzut de 16 ani, dar îi sunt aproape. Copiii adoptați de Nicole Kidman, gest emoționant după ce mama actriței a murit

Pancu și Ovidiu Burcă, surprinși mâncând la restaurantul unde ANPC a găsit gândaci! Imagini inedite cu cei doi antrenori citeşte ştirea pe Prosport.ro

Atacantul naționalei, umilit de antrenorul său în Turcia: ”Un eșec” citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Digi World

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit