Gigi Becali / Foto: captură Digi Sport

Gigi Becali, mesaj pentru Gică Hagi, după Rapid - Farul 5-0

articol scris de Digi Sport
23.10.2024, 10:09
  • UCL: Brest - Leverkusen, miercuri, 19:45, DGS 1

  • UCL: Barcelona - Bayern, miercuri, 22:00, DGS 1

Farul Constanța a suferit o înfrângere dureroasă în Giulești, 0-5 cu Rapid, în etapa a 13-a a SuperLigii.

În urma rezultatului, formația antrenată de Gică Hagi a căzut pe poziția a 14-a în clasament, cu 13 puncte înregistrate.

Gigi Becali: "Îmi pare rău de Hagi, cum să joace în play-out"

Gigi Becali a transmis înaintea meciului "Marinarilor", la conferința de presă de după meciul cu Dinamo (2-0), că îi pare rău de actuala situație de la Farul, care este la 8 poziții diferență de ultimul loc care asigură prezența în play-off.

"De Gică îmi pare rău oricând. Să fii Hagi, să ai numele pe care îl ai, valoarea pe care o ai, și să joci în play-out? E posibil ca numai Gică să facă ceva să intre Farul în play-off. Numai el!

Este acolo și poate să inventeze ceva peste noapte, poate să facă o echipă să zburde. E harul lui de la Dumnezeu să inventeze. E taina lui.", a declarat Gigi Becali, la conferința de presă de la palatul din aleea Alexandru.

Clasament SuperLiga

Clasamentul SuperLigii / Foto: Captură Digi Sport

Gică Hagi, după înfrângerea din Giulești

La finalul partidei, Gică Hagi s-a declarat dezamăgit de rezultatul final, dar și de jocul prestat de către echipa sa.

Mai mult, ”Regele” a vorbit și despre o posibilă îndepărtare a sa din funcția de manager tehnic al ”Marinarilor”.

”Tot ce a făcut Rapidul a făcut foarte bine. Am venit să spun cât mai puțin. Am petrecut clipe foarte bune la Farul, dar se pare că am ajuns într-un punct în care nu mai facem ce trebuie.

E o situația grea, trebuie să ne gândim, să tragem concluzii și să schimbăm lucrurile. Legat de meci, eu pot să vorbesc doar de prima repriză. Nu am înțeles ce joc avem, ce pregătim. E clar că adversarul joacă și cred că ne-au dominat, au făcut un meci mare și noi nu am putut.

Nu le-am zis nimic. E realitatea, în fotbal n-ai ce să faci. Ori ești cel mai bun și cel mai frumos, cum am fost noi o perioadă, ori în halul ăsta cum am ajuns. Am trăit clipe pe care nu și le dorește niciun jucător. Toți suntem de vină, vedem dacă vom merge înainte. Avem o seară să reflectăm și vedem ce vom face.

Sunt multe pe care aș putea să le zic la cald. Cred că cea mai mare problemă la Farul e că a ieșit campioană. Cred că suntem prea sus, nu mai suntem realiști și cu picioarele pe pământ. Fotbalul te pedepsește. N-am înțeles în seara asta, nici două pase, numai pase lungi. Defensiv, noi n-am recuperat de două ori.

Toți suntem într-o evaluarea, jucătorii, staff-ul, eu. Avem o problemă în momentul de față. Cine va rămâne trebuie să lupte pentru Farul, trebuie să schimbăm totul. În fotbal totul durează o zi, iar de mâine trebuie să o luăm de la capăt. Ne așteaptă un sezon foarte greu.

Poate nu o să mai fiu pe bancă, vedem. Vedem cine va rămâne. Cine vrea să mai fie aici, pentru că poate unii nu mai vor”, a spus Gică Hagi.

VIDEO rezumat Rapid - Farul 5-0

Etichete: gica hagi , gigi becali , farul


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Suspecții în cazul atentatului cu bombă din Arad au fost prinși după trei ani. Fiica milionarului ucis, principala suspectă

La trei ani după moartea omului de afaceri arădean Ioan Crișan, într-o explozie în parcarea unui supermarket, suspecții atentatului au fost prinși. Atacul ar fi fost comandat de fiica milionarului, potrivit unor surse din anchetă, citate de Digi24. Poliția a anunțat miercuri dimineață că face percheziții în acest caz.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Acuzată la JO 2024 că este bărbat, Imane Khelif a făcut marele anunț, după mai bine de două luni

"Așa mă simt acum!" Pique a "rupt" tăcerea, la doi ani după ce a părăsit-o pe Shakira pentru Clara Chia

Dan Petrescu a avut dreptate! CFR a anunțat verdictul în cazul lui Louis Munteanu: ”Putea fi mult mai grav”

Englezii au făcut ”pariul”: scorul cu care se va termina Rangers - FCSB

Interzis pe viață! A intrat pentru prima dată în ringul de box și ce a urmat a provocat revoltă: ”Arestați-l!”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Au apărut imaginile! Ianis Hagi a marcat direct din corner, chiar de ziua sa

Foto FCSB a plecat cu două ore întârziere spre Glasgow! Imagini cu "roș-albaștrii" pe aeroportul Otopeni

Vinicius a dat din casă! Ce a spus Carlo Ancelotti la vestiare, înainte de repriza a doua cu Borussia Dortmund

O nouă lovitură! După Rodrygo, un alt titular de la Real Madrid ratează El Clasico

Citeşte şi

Scoțienii se tem de ”Luis Suarez al României” înainte de Rangers - FCSB

Mesajul transmis de Viorel Moldovan pentru Gică Hagi, după umilința suferită cu Rapid

PEROZIleana Lazariuc și fiul cel mare, într-un selfie care i-a făcut pe fani să le spună că arată ca frații: "Gene de moldoveni frumoși"

FILM NOWPaul Mescal, impresionant în "Gladiatorul II". "Strălucitor. Un mare star de acțiune, care nu-și sacrifică autenticitatea"

Următorul transfer pregătit de Gigi Becali în culise! „E cel mai vizibil! Și îl văd potrivit pentru Germania” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Veste importantă pentru Ianis Hagi. „Dușmanul” său de la Rangers, aproape să plece de la echipă, după meciul cu FCSB citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Alexandra Stan, într-o ținută care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Trupul artistei arată perfect: „Zici că ești făcută cu AI”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Alexandra Stan, într-o ținută care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Trupul artistei arată perfect: „Zici că ești făcută cu AI”

Digi World

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Digi Animal World

Angajați de la o grădină zoologică din Anglia, apel pentru identificarea unei creaturi cu „aripi și coarne”. Imaginile au stârnit vâlvă