Gigi Becali, finanțatorul de la FCSB / Foto: Sport Pictures

Gigi Becali, decizie fără precedent la FCSB! Se bagă și la antrenamente: ”Comand de acasă, stau în pat și zic”

articol scris de Digi Sport
19.09.2024, 13:35
  • SuperLiga: FC Botoșani - Gloria Buzău, vineri, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Oțelul Galați - Dinamo, vineri, 21:00, DGS 1

Gigi Becali (66 de ani) este recunoscut pentru faptul că nu este un fan al tehnologiei, dar finanțatorul FCSB-ului vrea totuși să profite de pe urma AI-ului.

Gigi Becali vrea să se implice și la antrenamente: ”Să văd pase. Dacă nu faci așa îți opresc antrenamentul”

Milionarul din Pipera a dezvăluit că va introduce tehnologia la antrenamentele roș-albaștrilor, pentru a vedea dacă Elias Charalambous și Mihai Pintilii își fac treaba așa cum trebuie.

”S-ar putea să măresc durata antrenamentelor. Vreau să văd joc de pase.

Există tehnologii, cer să văd pe televizor dacă pasează. Văd pe inteligența artificială și zic:'Încă un sfert de oră, pasă din prima la antrenamente'. Comand de acasă, stau în pat și zic: 'Oprește antrenamentul, nu s-a dat pasă, s-a făcut preluare și nu ai voie două atingeri'.

Trebuie să repeți ca să pasezi din prima, repetiția se transformă în deprindere și deprinderea se transformă în fire.

Când se apropie mingea de tine o pasezi la altul imediat, faci lucrurile natural. Dacă nu faci așa îți opresc antrenamentul.

Fac inteligență artificială, apare vocea mea direct cum s-au făcut două atingeri”, a spus Becali, conform fanatik.ro.

Gigi Becali a luat atitudine după remiza cu CFR Cluj: ”Nimeni nu face asta la echipa mea”

Printre altele, milionarul din Pipera a mai spus că Rapid nu i se pare o echipă de speriat, dar și că U Cluj nu pare o echipă valoroasă.

Becali a bătut apoi puțin înapoi și a precizat că nu vrea să facă analiza adversarelor, mai ales că nici reprezentanții acestora nu și-au exprimat public opinii legate de campioana României.

Becali este fidel principiilor sale și nu crede că U Cluj, actualul lider din SuperLiga, poate fi mai valoroasă decât FCSB din moment ce acolo evoluează câțiva jucători care au fost îndepărtați de la roș-albaștri.

”Dacă U Cluj joacă ce a jucat aseară devine periculoasă. Dar nu îmi vine să cred că e o echipă prea valoroasă, pentru că au acolo câțiva jucători pe care i-am dat de la mine, la care am renunțat eu.

Ori e prea bun, mare antrenor ăla, iehovistul (n.r. Ioan Ovidiu Sabău). Dacă iehovistul e prea mare antrenor, nu-i problemă nici asta, pentru că îi dă Iehova ce-i dă și după aia îl lasă de îl aruncă în cap pe iehovist.

”Ce, mă fac acum comentator de fotbal sau analist?”

Ei le dau tra la la, tra la la, iehoviștii și pe urmă vin în cap iehoviștii, că-i lasă vrăjmașul din mână și le dă putere vrăjmașul la iehoviști. E antrenor bun că dă vrăjmașul la iehoviști. Ori e Rapidul prea slabă. Acum rămâne de văzut, una din două.

Rapidul nu e o echipă foarte slabă, deci nu știu ce s-a întâmplat aseară. Ce cred eu că s-a întâmplat, nu pot să spun. Nimeni nu face analiza la echipa mea și atunci nu-i frumos să fac nici eu la alții. Ce, mă fac acum comentator de fotbal sau analist? Nu vreau, dar îmi cam dau seama ce s-a întâmplat”, a mai spus Becali.

Etichete: mihai pintilii , gigi becali , gigi becali fcsb , elias charalambus


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Șoșoacă, în Parlamentul European: „Dumnezeu nu e vaccinat, în România 88% nu sunt vaccinaţi”. I-au tăiat microfonul

Eurodeputata Diana Șoșoacă a avut miercuri un discurs puternic antivaccinist în Parlamentul European, în cadrul unei dezbateri pe tema variolei maimuței (Mpox) și a măsurilor pe care Uniunea Europeană ar trebui să le ia în fața acestei amenințări. Fosta senatoare română a acuzat UE că vrea să declanșeze o nouă pandemie, după ce a „omorât câţi bătrâni a putut” în Italia, și a spus că ea se va opune, pentru că „Dumnezeu nu e vaccinat” și 88% dintre români nu sunt vaccinați. La finalul intervenției, microfonul i-a fost tăiat.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

3,5 milioane de euro - transferul lui Ianis Hagi

Se naște o nouă forță în România? ”Eu asta îmi doresc, să preiau clubul!”

S-a lăudat că n-a fost demis niciodată în 26 de ani, iar a doua zi a fost dat afară

"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună de la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua

Guvernul României, lovitură grea pentru 'U' Cluj! Ordonanța de Urgență a fost aprobată

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Frumusețea noului format Champions League: Celtic pe 2, Barcelona pe 23! Clasamentul complet după prima etapă

Doar un 10! Singurul fotbalist care a luat nota perfectă în prima etapă din Champions League

Exclusiv Gică Craioveanu a intrat în direct după meciul Barcelonei și s-a legat tocmai de jucătorul cu cea mai mare notă

Foto Apariție spectaculoasă în Champions League! E văzut extrem de rar la meciuri de fotbal

Citeşte şi

FCSB riscă să fie depunctată de FRF

A făcut afaceri cu Gigi Becali și a spus cum decurg, de fapt, negocierile

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOWPar mai degrabă surori. Julianne Moore și fiica ei, mic dejun pe străzile din NYC. Liv, mult mai înaltă decât mama sa

"Doamne ferește! Actualii proprietari nu ne-ar primi acolo". Vova Cohn, anunț neașteptat despre revenirea la Dinamo citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum au fost surprinși Naomi Osaka și Patrick Mouratoglou citeşte ştirea pe ziare.com

Telefoanele nu pot să explodeze din senin, cum te-ar "convinge" fake news-urile virale după pagerele explodate în Liban citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Digi World

Care sunt alimentele și băuturile care ar putea reduce riscul de apariție a demenței. Nu sunt dificil de introdus în dietă

Digi Animal World

O vulpe și un bursuc, prietenii neobișnuiți ai unui câine. Imaginile adorabile te vor topi