Gigi Becali va avea azi o discuţie decisivă cu Edi Iordănescu

Video Exclusiv Gigi Becali a spus cum ”îl driblează” pe MM Stoica la transferuri. ”El nici nu știa”

articol scris de Digi Sport
17.07.2024, 13:15
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - U Cluj, luni, 21:00, DGS 1

Gigi Becali l-a vrut la FCSB pe Arnold Garita (29 de ani), dar se pare că tranzacția ar fi picat după ce camerunezul nu a venit la București pentru a efectua vizita medicală.

Garita a fost așteptat marți de Becali, dar cum fotbalistul nu a venit, finanțatorul s-a enervat și a spus că nu mai este interesat de subiect. Milionarul din Pipera a recunoscut că atacantul a fost dorit la FCSB doar de el, nu și de MM Stoica (59 de ani), președintele Consiliului de Administrație al clubului.

Gigi Becali a spus cum ”îl driblează” pe MM Stoica la transferuri. ”De ce să mă cert cu el?”

De altfel, Becali a mai precizat că la FCSB nu se mai consultă cu nimeni dacă vrea să aducă un fotbalist pe care-l cunoaște și care i-a atras atenția. A explicat, mai apoi, și cum ”îl driblează” pe MM în astfel de situații, iar Garita a fost un caz concret.

”Nu-i place de Garita (n.r. - lui MM Stoica). Nu-l vrea pe Garita. Dar eu am semnat, iar el nici nu știa. Astăzi (n.r. - marți, 16 iulie 2024) a aflat și el că semnasem contractul. 

Sunt jucători pe care știu că el nu-i vrea. Și atunci, nu-i mai spun. De ce să mă cert cu el?

Îl semnez, după care-i spun: 'MM, vezi că l-am semnat'.

După aia, din bun simț, îți dai seama, zice: 'Bine, Doamne Ajută, atunci'.

Știi? Ce să mai zici?”, a dezvăluit, pe un ton relaxat, Gigi Becali, într-o intervenție telefonică în direct, găzduită de emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

A semnat cu FCSB, dar riscă să fie dat afară după doar câteva zile

William Baeten (27 de ani) este al patrulea transfer realizat de FCSB în această pauză de mercato, după David Kiki (30 de ani), Daniel Popa (29 de ani) și Marius Ștefănescu (25 de ani).

Belgianul riscă însă să fie dat afară de Gigi Becali (66 de ani). Potrivit finanțatorului roș-albaștrilor, Baeten ar avea ceva probleme medicale la genunchi, iar cei din staff-ul campioanei trebuie să decidă dacă sunt grave sau nu și dacă fotbalistul va fi păstrat în lot.

Becali a spus, în direct la Digi Sport, că Baeten poate fi și păstrat, dar dacă se va accidenta acolo unde au depistat și cei din staff-ul medical problema, atunci contractul poate fi denunțat unilateral. 

”Stai să vedem și Baeten, să iasă rezultatul medical. Să vedem ce zice doctorul. Să citească doctorul mâine (n.r. - azi, miercuri, 17 iulie 2024). E un dubiu ceva, nu e așa de grav.

La genunchi. Nu e problemă, pentru că el e ca și luat. Eu nu le dau contractele până nu fac vizita medicală”, a spus Becali, într-o intervenție telefonică în direct, găzduită de emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Chestionat ce părere are chiar Baeten despre această problemă, Becali a replicat scurt.

”Trebuie să semneze un contract în care dacă se întâmplă o accidentare în locul pe care l-a identificat doctorul, dacă se întâmplă acolo, atunci putem să reziliem contractul.

O să vrea Baeten, altfel nu semnăm contractul”, a mai spus Becali, la Digi Sport.

Oficial, FCSB l-a prezentat deja pe Baeten, ceea ce presupune că fotbalistul ar fi trebuit să fii semnat deja noul angajament cu bucureștenii, dar situația legată de aducerea mijlocașului pare una întortocheată.

Etichete: mm stoica , gigi becali , transferuri fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cutremur cu magnitudinea 5,4 în România, luni după-amiază. S-a simțit în toată țara

Un cutremur cu magnitudinea 5,4 s-a produs luni după amiaza în zona seismică Vrancea. Seismul a fost simțit în toată țara.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Radu Drăgușin, salvat de Real Madrid? Vestea venită chiar înainte de Tottenham - Arsenal

Până când moartea i-a despărțit, după 51 de ani de căsătorie! Soția lui Gigi Mulțescu: ”Nu mai înţelegeam ce îmi spunea”

”Îngrozitor!” Scoțienii, verdict dur după Dundee United - Rangers. Fanii, mesaj pentru Ianis Hagi

După ce a rămas ”mască” la rugămintea lui Popovici, Țiriac i-a transmis un mesaj ferm campionului olimpic! ”Așa am ajuns?”

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Rapid București - 'U' Cluj 0-1, ACUM, la Digi Sport 1. ”Șepcile Roșii” au dat lovitura în Giulești

Decizia radicală luată de fanii Rapidului care l-au ironizat pe Șumudică, la 5 zile după ce ”au făcut pace” cu antrenorul

Notele primite de Man și Mihăilă, după dezastrul din meciul Parma - Udinese. Românii au reușit câte un assist

Foto Apariție specială a lui Marius Șumudică la primul meci în Giulești + Mesajul apărut la peluză pentru antrenor

Citeşte şi

Gigi Becali a anunțat că va fi prezent pe stadion

Gigi Becali a spus ce rezultat își dorește la meciul Rapid - ”U” Cluj

PEROZMix perfect de grație feminină și inocență. Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci și noua stea a modei, pictorial îndrăzneț în Vogue

FILM NOWNu i-a mai văzut de 16 ani, dar îi sunt aproape. Copiii adoptați de Nicole Kidman, gest emoționant după ce mama actriței a murit

Pancu și Ovidiu Burcă, surprinși mâncând la restaurantul unde ANPC a găsit gândaci! Imagini inedite cu cei doi antrenori citeşte ştirea pe Prosport.ro

Atacantul naționalei, umilit de antrenorul său în Turcia: ”Un eșec” citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Digi World

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit