Gică Hagi, la conferința de presă Generația de Aur / Foto: captură Digi Sport

Gică Hagi a pus ”tunurile” pe FCSB, după ce Eduard Radaslavescu a revenit la Farul

articol scris de Digi Sport
11.07.2024, 17:28
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - U Cluj, luni, 21:00, DGS 1

Eduard Radaslavescu (19 ani) a revenit la Farul Constanța la doi ani de la momentul în care FCSB a plătit în schimbul lui 850.000 de euro.

FCSB l-a cedat gratis pe Eduard Radaslavescu, dar va primi 50% dintr-un eventual viitor transfer.

Gică Hagi, după ce Eduard Radaslavescu a revenit la Farul: ”Nu i s-a dat posibilitatea să joace prea mult. Nu a jucat niciodată pe postul lui”

Gică Hagi a participat la o conferință de presă înainte de primul meci al noului sezon din SuperLigă împotriva nou-promovatei Unirea Slobozia și a vorbit și despre ultimele transferuri făcute la echipă.

Hagi a ținut să precizeze că Eduard Radaslavescu nu a prins suficiente minute la FCSB și că niciodată nu a fost folosit pe postul unde a oferit cel mai bun randament la Farul.

De asemenea, Hagi a subliniat că va fi tolerant cu Radaslavescu până când acesta va reveni la forma din trecut.

”La FCSB nu a jucat niciodată pe postul lui. Niciodată. El s-a consacrat ca inter. Plus că nu i s-a dat posibilitatea să joace prea mult. Înainte era la loturile naționale și juca în play-off.

Nu știu de ce, nu este treaba mea, eu spun doar ce am văzut de aici, de la Constanța.

Încercăm să-l readucem la același nivel, dar va fi o muncă foarte grea. Trebuie să-l ridicăm foarte bine și fizic, și mental, să poate să facă ceea ce făcea când juca la noi.

Din punctul meu de vedere, a plecat pe bani foarte puțini la FCSB, ținând cont de ceea ce reprezenta la acea vreme la loturile naționale și pe piața europeană.

Era cel mai bun optar-decar de la loturile naționale. Sper să poată să revină, dar este nevoie de timp și o să fiu mai tolerant.”, a spus Gică Hagi în cadrul unei conferințe de presă.

Ce a spus Eduard Radaslavescu, după ce s-a întors la Farul

Mijlocașul a semnat un contract valabil trei ani cu Farul și a oferit o primă reacție, pentru site-ul oficial al clubului.

Sunt foarte fericit să revin acasă. Mă întorc cu gânduri foarte bune, sperăm să ne îndeplinim obiectivele, să facem meciuri bune şi să fie un an bun. Normal că am emoţii, revin acasă după doi ani.

Multe s-au schimbat pe aici, în bine, e cea mai frumoasă bază din România. M-am reîntâlnit cu toată lumea de aici şi mă simt bine. Acasă e cel mai bine.

Îmi doresc să revn la loturile naţionale, să fiu la fel de bun, să încânt pe toată lumea şi să câştigăm toate meciurile. Asta e obligatoriu, trebuie să fim cât mai sus şi să avem un an cât mai reuşit din toate punctele de vedere”, a declarat Eduard Radaslavescu.

Etichete: gica hagi , fcsb , eduard radaslavescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cutremur cu magnitudinea 5,4 în România, luni după-amiază. S-a simțit în toată țara

Un cutremur cu magnitudinea 5,4 s-a produs luni după amiaza în zona seismică Vrancea. Seismul a fost simțit în toată țara.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Radu Drăgușin, salvat de Real Madrid? Vestea venită chiar înainte de Tottenham - Arsenal

Până când moartea i-a despărțit, după 51 de ani de căsătorie! Soția lui Gigi Mulțescu: ”Nu mai înţelegeam ce îmi spunea”

”Îngrozitor!” Scoțienii, verdict dur după Dundee United - Rangers. Fanii, mesaj pentru Ianis Hagi

După ce a rămas ”mască” la rugămintea lui Popovici, Țiriac i-a transmis un mesaj ferm campionului olimpic! ”Așa am ajuns?”

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Rapid București - 'U' Cluj 0-1, ACUM, la Digi Sport 1. ”Șepcile Roșii” au dat lovitura în Giulești

Decizia radicală luată de fanii Rapidului care l-au ironizat pe Șumudică, la 5 zile după ce ”au făcut pace” cu antrenorul

Notele primite de Man și Mihăilă, după dezastrul din meciul Parma - Udinese. Românii au reușit câte un assist

Foto Apariție specială a lui Marius Șumudică la primul meci în Giulești + Mesajul apărut la peluză pentru antrenor

Citeşte şi

Gigi Becali este convins: ”Va fi o mare surpriză pentru toată România anul acesta”

Fotbalistul care ”l-a dat pe spate” pe Ioan Varga: ”De rasă! Cel mai bun din România”

PEROZMix perfect de grație feminină și inocență. Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci și noua stea a modei, pictorial îndrăzneț în Vogue

FILM NOWNu i-a mai văzut de 16 ani, dar îi sunt aproape. Copiii adoptați de Nicole Kidman, gest emoționant după ce mama actriței a murit

Pancu și Ovidiu Burcă, surprinși mâncând la restaurantul unde ANPC a găsit gândaci! Imagini inedite cu cei doi antrenori citeşte ştirea pe Prosport.ro

Atacantul naționalei, umilit de antrenorul său în Turcia: ”Un eșec” citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Digi World

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit