Gică Craioveanu / Foto: Captură Digi Sport

Exclusiv Gică Craioveanu nu s-a mai abținut și l-a certat pe un jucător al Universității Craiova: ”Bă, băiatule!”

articol scris de Digi Sport
11.10.2023, 09:57
  • Liga Națiunilor: Danemarca - Serbia, duminică, 19:00, DGS 1

  • Liga Națiunilor: Elveția - Spania, duminică, 21:45, DGS 1

Văzut drept ”perla” Universității Craiova, Ștefan Baiaram (20 de ani) nu a mai impresionat la ultimele apariții în tricoul oltenilor.

Ștefan Baiaram a înscris doar un gol în această stagiune, în cele opt partide în care a evoluat, asta pentru că fotbalistul s-a confruntat și cu numeroase accidentări.

Gică Craioveanu l-a certat pe Ștefan Baiaram

Întrebat cum poate reveni Universitatea Craiova în lupta la titlu, Gică Craioveanu, fost jucător și oficial al clubului din Bănie, a mărturisit că oltenii trebuie să facă anumite schimbări.

Printre ele se numără și aducerea la forma maximă a lui Ștefan Baiaram, fotbalistul pe care Craioveanu a mărturisit că este supărat. Legendarul jucător al Universității Craiova chiar l-a certat pe Baiaram, căruia i-a transmis că și numărul mare al accidentărilor ar trebui să îi dea de gândit.

Universitatea Craiova trebuie să schimbe atitudinea ca să se poată bate la titlu, ar trebui lucrat acest lucru. Ar trebui readus la forma maximă Ivan, Mitriță trebuie să înțeleagă că e cel mai important jucător și să o demonstreze meci de meci.

Mă aștept și la puștii noștri, la Baiaram, care nu a mai făcut nimic și sunt supărat pe el. Am vorbit cu el în vară, i-am spus ’Bă, băiatule, este o șansă unică pentru tine să ajungi la echipa națională, să fii un jucător important în fotbalul românesc’. Trece timpul, timpul nu iartă pe nimeni.

A avut o accidentare, dar ar trebui să îi dea de gândit de ce are atât de multe accidentări, pentru că nu-i normal”, a declarat Gică Craioveanu la emisiunea Digi Sport Special.

Totuși, Gică Craioveanu a avut cuvinte de laudă la adresa lui Marian Danciu, fotbalistul de 21 de ani care a înscris la meciul câștigat de olteni contra lui FC Botoșani, scor 5-1.

Danciu a început să aibă mai mult tupeu. La început a fost emotiv, dar la ultimele meciuri chiar mi-a plăcut, are mai multă personalitate. Poate și faptul că a marcat cu Botoșani i-a dat încredere. Sper să fie un jucător important. Dacă ai U21, el și Baiaram, Baiaram nu e în formă, tu trebuie să tragi bine, să te impui, să fii un jucător important la Craiova”, a transmis Gică Craioveanu.

Gigi Becali știe ce îi lipsește Universității Craiova: ”Până acum i-am dat na-na lui Rotaru”

Gigi Becali este de părere că Universitatea Craiova are nevoie de un antrenor adevărat. În acest moment, oltenii sunt pregătiți de Corneliu Papură și Dragoș Bon, după ce Laurențiu Reghecampf a plecat la Al-Tai. 

În plus, latifundiarul din Pipera spune că Mihai Rotaru nu are inspirație să facă schimbările, așa cum are el. 

”Are jucători valoroși Craiova lui Rotaru. Dacă ar avea și un antrenor bun sau dacă Rotaru are inspirație să schimbe sau să facă bine echipa...

Văd că pe Charalambous îl chestionați doar, pe ăia de la Craiova, care controlează aerul și temperatura apei, nu-i mai întrebați.

Până acum e bine că n-a avut inspirație Rotaru să facă echipa cum trebuie. Până acum i-am dat na-na lui Rotaru, încontinuu îi dau”, a explicat Becali la Fanatik.

Etichete: universitatea craiova , gica craioveanu , andrei ivan , alex mitrita , stefan baiaram


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Când pică Paștele ortodox și catolic în 2025. Anul viitor, cele două sărbători vor fi în aceeași zi

În anul care urmează, Paștele Ortodox și Paștele Catolic pică în aceeași zi. Creștinii vor celebra sărbătoarea Învierii Domnului pe data de 20 aprilie 2025.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Ion Țiriac: ”Vă spun o noutate. Candidez la președinție! Absolut serios”. Ce a urmat

Foto "ROMÂNIA a trecut pe aici!" Cum au lăsat "Tricolorii" vestiarul de la Prishtina, după 3-0 cu Kosovo

Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina

Video Kosovo - România 0-3. Mircea Lucescu, debut cu o victorie superbă la al doilea mandat pe banca naționalei

Răzvan Marin a dezvăluit ce i-a spus portarul kosovar, înainte să îl "execute" din penalty

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Vestea pe care Mircea Lucescu nu voia să o audă înainte de România - Lituania

Dennis Man a fost propus la Juventus, iar Gică Popescu a reacționat

Federația a luat decizia, după ce selecționerului Angliei i s-a cerut demisia pentru gestul care a scandalizat întreaga țară

Gigi Becali i-a spus direct unui fotbalist: ”Joci ce zice Ferguson, nu ce vrei tu!”. Replica primită

Citeşte şi

Exclusiv Gabi Balint a intrat în direct, după Kosovo - România 0-3, și i-a reproșat un lucru lui Alex Mitriță

Eugen Neagoe a adus la Buzău un jucător de la Universitatea Craiova

PEROZCu mâinile prin păr, ruj roșu pe buze și o rochie crăpată până la coapsă, Mădălina Ghenea a făcut din nou furori la Veneția

FILM NOWGeorge Clooney l-a ironizat pe Brad Pitt, din cauza vârstei: „E norocos că încă mai lucrează!”

Cum putea rămâne Albion Rrahmani la Rapid! „Tu, Șucu, trebuia să-l chemi și să-l întrebi asta” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ianis Hagi nu a mai rezistat: "Nu mai folosiți declarațiile lui Giovanni Becali ca și cum ar fi ale mele!" citeşte ştirea pe ziare.com

Alfred Bulai a făcut infarct în închisoare. Fostul profesor, transportat de urgență la Spitalul Militar din Capitală. Care este starea lui actuală citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”

Digi World

Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia