Meciul dintre FC Botoșani și Universitatea Cluj / Foto: Sport Pictures

Video FC Botoșani - ”U” Cluj 1-2. ”Șepcile Roșii” au revenit de la 0-1 și și-au consolidat prima poziție

articol scris de Digi Sport
28.10.2024, 19:56
  • Cupa României: Poli Iași - UTA, marți, 18:00, DGS 1

  • Cupa României: FC Argeș - CFR Cluj, marți, 21:00, DGS 1

”U” Cluj a învins-o, în deplasare, pe FC Botoșani, scor 2-1,  în etapa a 14-a din SuperLiga.

Pentru moldoveni a marcat Ștefan Bodișteanu (minutul 3), în timp ce pentru ardeleni au înscris Iulian Cristea (minutul 45) și Artur Miranyan (minutul 88). 

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

FC Botoșani - ”U” Cluj 1-2

Moldovenii au început excelent acest duel și au reușit să deschidă scorul încă din minutul 3 prin Ștefan Bodișteanu, care l-a învins pe Gertmonas cu un șut pe jos.

Clujenii au fost foarte aproape de a restabili egalitatea pe tabela de marcaj în minutul 25, când Ovidiu Popescu a șutat din prima din interiorul careului direct în bara transversală.

În cele din urmă, ”Șepcile Roșii” au marcat pentru 1-1 chiar înainte de pauză, în minutul 45, prin fundașul central Iulian Cristea, care a reluat cu capul în plasa porții lui Anestis.

Din minutul 80 gazdele au evoluat în inferioritate numerică, după de Friday Adams a văzut direct cartonașul roșu pentru un fault dur comis asupra lui Vadim Rață. Pe fondul acestei superiorități, clujenii au reușit să dea lovitura în minutul 88, când Artur Miranyan a trimis în plasă cu o lovitură de cap, după o centrare ideală a lui Nistor. 

În urma acestui rezultat, ”U” Cluj și-a consolidat prima poziție din clasament, cu 29 de puncte, la șapte lungimi în fața ocupantei locului secund, Petrolul Ploiești (22 de puncte). De partea cealaltă, FC Botoșani ocupă ultima poziție a ierarhiei, cu 12 puncte acumulate după 13 runde. 

VIDEO Rezumat FC Botoșani - Universitatea Cluj, scor 1-2

Ce a spus Liviu Ciobotariu despre meciul cu ”U” Cluj

Întâlnim ocupanta primului loc în momentul de față în campionatul nostru. O echipă într-o formă foarte bună și nu o spun numai eu, o spune și clasamentul.

E o echipă care în componență jucători de calitate, jucători cu experiență. Aici mă refer la Chipciu, Dan Nistor, Bic, Thiam, un jucător care la fel, se află într-o formă bună. Deci, cu siguranță vom avea un meci dificil, știm lucru ăsta”, a spus Liviu Ciobotariu, la conferința de presă.

Ioan Ovidiu Sabău, înaintea meciului de la Botoșani

Vedem ce se va întâmpla, dar sigur trebuie să abordăm diferit acest joc, mai echilibrați puțin. Sperăm că și terenul ne va permite să putem juca, să putem controla mingea, să putem pasa. Dacă e terenul foarte greu, va fi mai mult un meci de luptă, pe tranziții, bazat pe așezare tactică, să surprindem adversarul, cum probabil vor încerca și ei.

Sunt o echipă care nu va fi ușor de învins, cu un antrenor cu multă experiență, pe care îl apreciez foarte mult. E un om foarte serios, știe să pregătească foarte bine din punct de vedere tactic echipele pe unde a fost și ne așteaptă un meci între două echipe diferite, noi cu un obiectiv, ei cu un alt obiectiv.

Ei în cam toate meciurile au arătat bine și clar că vor avea reacție, vor fi agresivi, sportiv bineînțeles. Vor fi foarte disciplinați, joacă cu echipa de pe primul loc.

E normal ca toată lumea să-și dorească atunci când joacă cu noi să fie o echipă care așteaptă jocul, se vor lupta, sunt în dificultate și din punct de vedere fizic și mental așa ar fi normal să fie, să ne așteptăm la o reacție. Să nu ne surprindă că vor fi foarte agresivi și vor lupta pentru fiecare minge”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, la conferință

Etichete: u cluj , ioan ovidiu sabau , fc botosani , liviu ciobotariu , clasament superliga , etapa 14 superliga , video botoșani - u cluj


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Avertismentul SUA pentru Putin: Dacă nord-coreeni intră în luptă în Ucraina, Kievul va putea folosi armele americane să lovească Rusia

Ucraina nu va avea noi restricţii privind utilizarea armelor americane împotriva forţelor nord-coreene în cazul în care acestea ar intra în luptă împotriva forţelor ucrainene, a declarat luni Pentagonul, care a estimat că 10.000 de soldaţi nord-coreeni au fost desfăşuraţi în estul Rusiei pentru antrenamente, relatează Reuters, preluată de news.ro.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Dorinel Munteanu a făcut anunțul "la cald", după eșecul cu Unirea Slobozia: "Va fi ultimul sezon pentru mine!"

Se repetă istoria? Barcelona ar putea fi forțată să îi spună "adio" lui Lamine Yamal

Total neașteptat! Decizia luată de Real Madrid, după umilința istorică din "El Clasico"

Scandal uriaș după El Clasico! Real Madrid a deschis o anchetă după ce Yamal a fost insultat grav

Umilit de Gavi pe gazon, Vinicius i-a dat o replică memorabilă în ”El Clasico”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Farul - Universitatea Craiova 2-0, ACUM, la Digi Sport 1. ”Marinarii” și-au dublat repede avantajul

Cea mai dură reacție, după ce s-a aflat cine ia Balonul de Aur: ”Mi-e scârbă! Ce e asta?”

Lamine Yamal a intrat în istorie la gala Balonului de Aur 2024

Foto Au ”strălucit” la gala decernării Balonului de Aur! Cine a întors toate privirile pe covorul roșu

Citeşte şi

Reacția clară a lui Ioan Ovidiu Sabău, după ce ”U” Cluj s-a distanțat la șapte puncte în fruntea SuperLigii

FC Botoșani a condus liderul, însă n-a luat niciun punct! Liviu Ciobotariu: ”Asta le-am reproșat”. Jucătorul menționat

PEROZCum arată Jennifer Lopez la două luni de la divorțul de Ben Affleck. Actrița a apărut pe covorul roșu într-o fustă minusculă

FILM NOWDovadă de curaj. Salma Hayek a dezvăluit ce a făcut la începutul carierei pentru a primi roluri la Hollywood

„Iar zice lumea că sunt bețiv!”. Ilie Năstase, revoltat după ce Halep a fost eliminată în primul tur de la Hong Kong citeşte ştirea pe Prosport.ro

Erik Ten Hag, experiment eșuat la Manchester United. Suma exorbitantă cheltuită în trei ani citeşte ştirea pe ziare.com

Motivul pentru care această femeie a fost părăsită de soț. Tu îți dai seama ce a văzut în poză și l-a făcut să divorțeze? citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Roxana Nemeș, răsfăț în Mykonos. S-a pozat într-un costum de baie alb, în piscina cu vedere la mare

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Roxana Nemeș, răsfăț în Mykonos. S-a pozat într-un costum de baie alb, în piscina cu vedere la mare

Digi World

De ce nu e bine să folosești bețișoare cu vată pentru curățarea urechii. Un medic ORL a explicat pe înțelesul tuturor

Digi Animal World

Momentul când un piton înghite o căprioară de 35 de kilograme. Imaginile sunt virale în mediul online