Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB / Foto: Sport Pictures

Elias Charalambous, discurs sincer după ce FCSB a primit titlul de campioană: ”Sunt suficient de puternic”

articol scris de Digi Sport
12.05.2024, 08:48
  • Liga 2: Steaua - Csikszereda, luni, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Univ. Craiova - Unirea Slobozia, luni, 21:00, DGS 1

FCSB a primit titlul de campioană în SuperLiga, după înfrângerea suferită de ”roș-albaștrii”, scor 0-1, cu CFR Cluj, pe Arena Națională. 

În urma acestui duel, jucătorii ”roș-albaștrilor” au sărbătorit atât pe stadion, cât și în autocarul descoperit, primul titlu după o pauză de 9 ani. Însă, de la aceste evenimente nu a lipsit nici Elias Charalambous (43 de ani), antrenorul celor de la FCSB, care a avut un discurs sincer după partida disputată împotriva ”Feroviarilor”. 

Elias Charalambous: ”Mă bucur că a venit și patronul la meci”

La flash-interviul susținut după partidă, Elias Charalambous (43 de ani), antrenorul celor de la FCSB, s-a declarat extrem de încântat de faptul că Gigi Becali (65 de ani), patronul ”roș-albaștrilor”, a decis să vină la stadion pentru a-și urmări echipa după o lungă perioadă de timp. 

De asemenea, tehnicianul cipriot a susținut că va încerca, alături de elevii săi, să repete performanța din acest sezon și să câștige din nou titlul în stagiunea următoare. 

"Este un moment fantastic pentru jucători, pentru fani, este o mare bucurie că am câştigat titlul. Mă bucur că a venit şi patronul la meci, este clubul lui, a investit bani aici.

Sezonul următor vom încerca să dăm din nou tot ce avem mai bun în noi pentru acest club, pentru aceşti suporteri. Şi sperăm să reuşim să facem aceleaşi lucruri frumoase", a spus Charalambous. 

Elias Charalambous: ”Ca să câștigi ceva este obligatoriu să treci prin momente mai dificile”

Elias Charalambous a mărturisit că, până să ajungă să ridice trofeul SuperLigii deasupra capului, a fost nevoit să treacă prin mai multe momente complicate pe parcursul acestui sezon, care l-au ”întărit” și l-au făcut mai puternic. 

"Ca să câştigi ceva este obligatoriu să treci prin momente mai dificile, aşa mi s-a întâmplat şi mie. Ştiam asta dinainte, dar eu cred că sunt suficient de puternic pentru a ieşi cu bine din asemenea momente mai dificile. Acum nu îmi doresc decât să merg la petrecere împreună cu jucătorii, cu suporterii şi familia mea", a mai spus antrenorul celor de la FCSB.

Elias Charalambous a fost numit antrenor principal al celor de la FCSB la sfârșitul lunii martie 2023. De atunci, cipriotul a adunat 55 de prezențe pe banca tehnică a ”roș-albaștrilor”: 32 de victorii, 12 remize și 11 înfrângeri. 

VIDEO cu intervenția lui Gigi Becali, după FCSB - CFR Cluj, scor 0-1

VIDEO Rezumat FCSB - CFR Cluj, scor 0-1

Etichete: elias charalambous , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Bloggerii militari ruși se laudă că un avion MiG-31 a prins în ambuscadă două aparate F-16 exact când încercau să decoleze

Rapoarte din presa rusă susțin că cel puțin două avioane de luptă ucrainene F-16 au fost prinse într-o ambuscadă în timp ce încercau să decoleze de pe aeroportul Starokostiantiniv din vestul Ucrainei. Se presupune că acest atac a fost executat de un interceptor supersonic rus Mikoyan MiG-31.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

”Bijuteria” de 500.000.000 $, devastată de inundații! Cel puțin 8 oameni au murit. FOTO Imaginile dezastrului

Exclusiv Gigi Becali, cadou pentru Mihai Neșu la 13 ani de la accidentarea cumplită

Dan Șucu, prima reacție după scandalul din Giulești. Ce a spus după amenințarea ”dacă nu ștergi, te bat”

A venit nota de plată pentru Rareș Pop, impresarul care a bruscat și a amenințat un jurnalist cu bătaia, pe Giulești

S-a fotografiat alături de mașina cu design nemaivăzut, interzisă în Europa, și a devenit virală pe internet

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Andrei Rațiu, elogiat de un antrenor din La Liga, după ce a fost comparat cu Zidane: ”Unul dintre cei mai buni”

Inimă de campion! Decizia luată de David Popovici, la două luni după ce a cucerit două medalii la JO 2024

Jose Mourinho a explicat de ce și-a așezat laptopul în fața camerelor TV, în timp ce se juca Antalyaspor - Fenerbahce

Brunos Fernandes a răbufnit, după ce a fost eliminat în Manchester United - Tottenham 0-3

Citeşte şi

Nemulțumirea lui Elias Charalambous înainte de PAOK - FCSB: ”Foarte greu”

Video Mihai Pintilii, așa cum rar a fost văzut! A ”împrumutat materialul didactic” și a fost filmat, înainte de Sepsi - FCSB

PEROZO tânără de 30 de ani, criticată pentru relația pe care o are cu un bărbat de 60: „Oamenii îmi spun că sunt interesată de banii lui!”

FILM NOWKate Winslet, despre cea mai discutată scenă din Titanic, un secret până acum: "N-ar fi trebuit să spun asta. Cameron o să mă sune"

Dan Petrescu vrea să transfere din Superliga României! „Pentru fiecare fotbalist prețul are cinci zerouri” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Lucescu, l-ai văzut? Fotbalistul dat afară de la națională înscrie pe bandă rulantă în Turcia citeşte ştirea pe ziare.com

Rapoarte ANM: România cu portocale de Teleorman, safari în Dobrogea, papagali în Deltă. Secetă și tornade în 50 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM După ce a fost criticată că s-a îngrășat, Antonia le dă peste nas fanilor cu o fotografie în care își arată abdomenul: „Așa da!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

După ce a fost criticată că s-a îngrășat, Antonia le dă peste nas fanilor cu o fotografie în care își arată abdomenul: „Așa da!”

Digi World

Unul dintre cele mai frumoase orașe din lume, vulnerabil în faţa creşterii nivelului mării. Plajele ar putea fi grav afectate

Digi Animal World

Reacția unui bărbat când se întâlnește cu un urs în fața propriului garaj. Imaginile sunt virale: „Ce calm e!”