Mihai Popescu, alături de Joyskim Dawa și Alex Băluță / Foto: Sport Pictures

Exclusiv E atât de bun, încât staff-ul FCSB-ului i-a făcut o propunere surprinzătoare patronului! Gigi Becali: ”Le-a plăcut mult”

articol scris de Digi Sport
18.09.2024, 10:00
  • Champions League: AS Monaco - Barcelona, joi, 22:00, DGS 1

  • Champions League: Atalanta - Arsenal, joi 22:00, DGS 2

După meciul CFR Cluj - FCSB 2-2, staff-ul campioanei României a fost impresionat de prestația unui jucător aflat la primul joc în tricoul roș-albaștrilor.

Este vorba despre Mihai Popescu (31 de ani), fundaș central transferat de la Farul în schimbul a 250.000 de euro. Acesta a profitat de starea de oboseală acuzată de Siyabonga Ngezana, intervenită după partidele jucate la naționala Africii de Sud, și a făcut pereche în centrul defensivei FCSB-ului cu Joyskim Dawa.

Gigi Becali: ”Le-a plăcut foarte mult de Popescu”

În urma duelului din Gruia, Mihai Pintilii, Elias Charalambous și MM Stoica i-au făcut o propunere surprinzătoare lui Gigi Becali: să folosească un sistem cu 3 fundași centrali, pentru a-i găsi astfel un loc în primul 11 și lui Popescu, lângă Ngezana și Dawa.

Patronul FCSB-ului nu și-a dat acordul, cel puțin deocamdată, mai ales că ”a dat ordin” să se treacă la sistemul de joc 4-1-4-1 la următorul meci, cel cu Petrolul.

Le-a plăcut (n.r.- celor din staff) foarte mult de Popescu. E foarte bun Popescu și putem folosi trei fundași centrali dacă-l avem pe el. Nu mă pricep, deci nu va fi curând”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Fotbal Club.

  • 900 de mii de euro este cota de piață a lui Mihai Popescu, potrivit Transfermarkt.
  • 15.000 de euro lunar e salariul lui Popescu la FCSB.

La revedere cu doi închizători, s-a terminat! Am văzut eu ce înseamnă Tănase la mijlocul terenului. Tănase, Olaru și Șut (n.r.- vor juca în linia mediană). Vreau să dăm câte 4-5 goluri, să distrugem adversarul, să-l năucim”, a transmis Gigi Becali, la emisiunea Digi Sport Special, cu trei zile în urmă.

Mihai Popescu: ”A venit acest transfer într-o perioadă bună pentru mine

Galerie Foto

A venit acest transfer într-o perioadă bună pentru mine, am prins două săptămâni de pregătire, am avut timp să mă cunosc cu colegii, m-au primit destul de bine, le mulțumesc.

A fost foarte rapid. Am aflat din presă, chiar înaintea meciului cu CFR (n.r.- Farul - CFR). Nu i-am dat curs, am vrut să mă concentrez la meci, n-am știut dacă e adevărat sau nu, nu vorbisem cu nimeni din club.

Mister (n.r.- Gică Hagi) mi-a transmis să fiu concentrat la meci și abia după, dimineața, am aflat că a fost o discuție cu cei de la Farul, cu Mister, și așa s-a ajuns aici. Am acceptat, am venit cu sufletul deschis, sper să mă adaptez destul de repede și să fie bine.

Aș minți că n-au fost gânduri (n.r.- având în vedere trecutul său dinamovist), dar suntem jucători profesioniști. Am zis da și m-am informat despre multe lucruri, am vorbit cu familia și într-un final am zis să accept”, a transmis Mihai Popescu, pentru Digi Sport.

VIDEO Rezumat CFR Cluj - FCSB 2-2

Etichete: gigi becali , mihai popescu , cfr cluj fcsb , staff fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Șoșoacă, în Parlamentul European: „Dumnezeu nu e vaccinat, în România 88% nu sunt vaccinaţi”. I-au tăiat microfonul

Eurodeputata Diana Șoșoacă a avut miercuri un discurs puternic antivaccinist în Parlamentul European, în cadrul unei dezbateri pe tema variolei maimuței (Mpox) și a măsurilor pe care Uniunea Europeană ar trebui să le ia în fața acestei amenințări. Fosta senatoare română a acuzat UE că vrea să declanșeze o nouă pandemie, după ce a „omorât câţi bătrâni a putut” în Italia, și a spus că ea se va opune, pentru că „Dumnezeu nu e vaccinat” și 88% dintre români nu sunt vaccinați. La finalul intervenției, microfonul i-a fost tăiat.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

3,5 milioane de euro - transferul lui Ianis Hagi

Se naște o nouă forță în România? ”Eu asta îmi doresc, să preiau clubul!”

S-a lăudat că n-a fost demis niciodată în 26 de ani, iar a doua zi a fost dat afară

"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună de la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua

Guvernul României, lovitură grea pentru 'U' Cluj! Ordonanța de Urgență a fost aprobată

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Nota primită de Denis Drăguș, după ce la meciul anterior fusese scos de pe teren și criticat de antrenor

Oferta e pregătită: 60.000.000€ pentru un fotbalist de la Barcelona

Neașteptat! Un arbitru a recunoscut că a refuzat să îi dea cartonaș galben lui Messi. Ce a primit în schimb

Video Barcelona, cartonaș roșu direct în minutul 10 al partidei cu AS Monaco. Ce s-a întâmplat

Citeşte şi

Ce a spus antrenorul Petrolului despre Gigi Becali, înaintea duelului cu FCSB: ”Este mereu la televizor”

FCSB riscă să fie depunctată de FRF

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOWPar mai degrabă surori. Julianne Moore și fiica ei, mic dejun pe străzile din NYC. Liv, mult mai înaltă decât mama sa

"Doamne ferește! Actualii proprietari nu ne-ar primi acolo". Vova Cohn, anunț neașteptat despre revenirea la Dinamo citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum au fost surprinși Naomi Osaka și Patrick Mouratoglou citeşte ştirea pe ziare.com

Telefoanele nu pot să explodeze din senin, cum te-ar "convinge" fake news-urile virale după pagerele explodate în Liban citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Digi World

Care sunt alimentele și băuturile care ar putea reduce riscul de apariție a demenței. Nu sunt dificil de introdus în dietă

Digi Animal World

O vulpe și un bursuc, prietenii neobișnuiți ai unui câine. Imaginile adorabile te vor topi