Dan Șucu, Victor Angelescu și Daniel Niculae / Foto: Captură Digi Sport

Dan Șucu a dat două motive care au dus la despărțirea de Daniel Niculae

articol scris de Digi Sport
12.06.2024, 14:37
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - U Cluj, luni, 21:00, DGS 1

Au trecut cinci zile de la momentul în care giuleștenii au oficializat despărțirea de Daniel Niculae (41 de ani) cel care în ultimii trei ani a fost conducătorul Rapidului.

Dan Șucu (61 de ani), acționarul majoritar al echipei, l-a prezentat pe Viorel Moldovan (51 de ani), miercuri, drept înlocuitor al lui Nico, într-o conferință în care a explicat și substratul despărțirii de fostul președinte.

Pentru prima dată de la izbucnirea crizei din Giulești, Șucu explică faptul că inclusiv problema din ”Dosarul Pyro” a influențat decizia, dar și că în continuare îl susține pe Nico.

Dan Șucu a explicat de ce lui Daniel Niculae nu i s-a propus un contract nou la Rapid

Daniel Niculae este un băiat extraordinar, a făcut multe lucruri bune, sunt convins că va mai lucra cu noi. Nu ne place să ne spălăm rufele în public, singurul lucru care nu l-am considerat la locul lui în ceea ce privește postul de conducător a fost diferența dintre un băiat bun și un băiat corect.

Un lider nu poate fi băiat bun, trebuie să fie sever, decisiv, să judece cu aceeași măsură indiferent de situație. Fără prietenie, fără să fie părtinitor. Un băiat bun nu este un conducător bun.

În plus, problemele juridice cu care acesta se confruntă nu sunt plăcute și noi îl sprijinim. Dar rezultatele din ultimele 10 etape și faptul că am ratat obiectivul sunt lucuri inacceptabile. Trebuie să ne învățăm că în orice sociatate comercială mare obiectivele trebuie îndeplinite.

Eu îmi respect promisiunile făcute și vreau să lucrez cu oameni care fac asta. Nu vreau să vină cineva, indiferent cine, cu scuze că nu se poate realiza ceva”, a declarat Dan Șucu, la conferința de presă susținută astăzi.

Video cu o parte din conferința de prezentare a lui Viorel Moldovan, noul președinte al Rapidului

Mesajul Rapidului pentru Daniel Niculae: ”Dorim să-i mulțumim din suflet pentru toate eforturile depuse”

A început ca junior în Giulești, a devenit o legendă în teren, a pus umărul la renașterea clubului, iar astăzi, când spunem Daniel Niculae, spunem Rapid.

În toată această perioadă, a demonstrat o dedicare remarcabilă pentru culorile noastre, și a adus o contribuție semnificativă la revenirea în prima ligă și la dezvoltarea clubului.

Sub conducerea sa, Rapid a cunoscut momente deosebite și a realizat progrese notabile pe toate planurile. Prin munca și viziunea sa, Daniel Niculae a reușit să consolideze spiritul echipei și să apropie și mai mult comunitatea noastră de valorile clubului.

După o analiză atentă și în urma unor discuții deschise și constructive, am ajuns la concluzia că este momentul pentru o schimbare de direcție la nivelul clubului. Această decizie reflectă dorința noastră de a aduce o perspectivă nouă și de a explora noi oportunități pentru viitorul Rapidului.

Dorim să-i mulțumim din suflet pentru toate eforturile depuse și pentru devotamentul de care a dat dovadă în toți acești ani.

Îi urăm mult succes în toate proiectele viitoare și suntem convinși că va continua să fie un susținător de nădejde al Rapidului!

Mulțumim, Nico!”, au scris cei de la Rapid pe rețelele sociale, pe 7 iunie.

Etichete: presedinte rapid , viorel moldovan , dan sucu , daniel niciulae


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cutremur cu magnitudinea 5,4 în România, luni după-amiază. S-a simțit în toată țara

Un cutremur cu magnitudinea 5,4 s-a produs luni după amiaza în zona seismică Vrancea. Seismul a fost simțit în toată țara.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Radu Drăgușin, salvat de Real Madrid? Vestea venită chiar înainte de Tottenham - Arsenal

Până când moartea i-a despărțit, după 51 de ani de căsătorie! Soția lui Gigi Mulțescu: ”Nu mai înţelegeam ce îmi spunea”

”Îngrozitor!” Scoțienii, verdict dur după Dundee United - Rangers. Fanii, mesaj pentru Ianis Hagi

După ce a rămas ”mască” la rugămintea lui Popovici, Țiriac i-a transmis un mesaj ferm campionului olimpic! ”Așa am ajuns?”

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Rapid București - 'U' Cluj 0-2, ACUM, la Digi Sport 1. ”Șepcile Roșii” s-au desprins pe tabelă

Italienii au dat verdictul despre Dennis Man, după ”dezastrul” Parmei din meciul cu Udinese

Reacția lui MM Stoica, după cutremurul cu magnitudinea de 5,4 din România! PATRU cuvinte și sute de aprecieri

Decizia radicală luată de fanii Rapidului care l-au ironizat pe Șumudică, la 5 zile după ce ”au făcut pace” cu antrenorul

Citeşte şi

Video Reacția lui Dan Șucu, după ce Universitatea Cluj a deschis scorul pe Giulești împotriva Rapidului

Anunțul Rapidului despre ultimele transferuri! Ce se întâmplă cu Grameni, Christensen, N’Jie și Boupendza

PEROZMix perfect de grație feminină și inocență. Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci și noua stea a modei, pictorial îndrăzneț în Vogue

FILM NOWNu i-a mai văzut de 16 ani, dar îi sunt aproape. Copiii adoptați de Nicole Kidman, gest emoționant după ce mama actriței a murit

Pancu și Ovidiu Burcă, surprinși mâncând la restaurantul unde ANPC a găsit gândaci! Imagini inedite cu cei doi antrenori citeşte ştirea pe Prosport.ro

Atacantul naționalei, umilit de antrenorul său în Turcia: ”Un eșec” citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Digi World

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit