Jucători CFR / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Dan Petrescu s-a decis! Antrenorul vrea să îl păstreze pe veteranul din lotul CFR-ului pentru sezonul următor

articol scris de Digi Sport
19.06.2022, 07:57
  • Champions League: AS Monaco - Barcelona, joi, 22:00, DGS 1

  • Champions League: Atalanta - Arsenal, joi 22:00, DGS 2

Dan Petrescu (54 de ani) are planuri mari din sezonul viitor la CFR Cluj, iar tehnicianul a "operat" deja mai multe schimbări la nivelul lotului.

Dan Petrescu s-a decis! Antrenorul vrea să îl păstreze pe veteranul din lotul CFR-ului pentru sezonul următor

După ce a transferat șase fotbaliști în Gruia și a renunțat la 13 nume până acum, Dan Petrescu nu are de gând să se oprească aici. "Bursucul" își dorește să îl aibă sub comanda sa și de acum înainte pe veteranul Ovidiu Hoban (39 de ani), care este cosiderat un fotbalist important în vestiarul campioanei României.

Deși a evoluat destul de puțin în ultimul sezon la CFR, Hoban este apreciat pentru experiența sa, iar Dan Petrescu vrea să îl păstreze sub comanda sa și din această vară. Mijlocașul are capacitatea de a fi un bun motivator în vestiar, dar poate fi considerat și o soluție de "avarie", în anumite momente-cheie.

  • Ovidiu Hoban se află din vara anului 2017 la CFR Cluj, după transferul de la Hapoel Beer Sheva, din Israel

Ovidiu Hoban vrea să mai joace: ”O să am o discuție cu Dan Petrescu”

Fostul internațional a fost titularizat doar în ultima etapă din play-off, când titlul era deja adjudecat, contra celor de la FCSB, în înfrângerea scor 1-3, de la Buzău. Ovidiu Hoban s-a descurcat foarte bine și a demonstrat că mai poate juca la un nivel bun în fotbalul românesc.

Un sentiment plăcut de a juca din nou. Din păcate am pierdut și nu mă satisface acest lucru. (Meciul de rămas bun?) Poate e de rămas bun. Încă nu știu dacă este de rămas bun. Încă nu știu. Deocamdată sunt prea supărat să mă gândesc la acest lucru pentru că am pierdut.

O să am o discuție cu conducerea, cu Mister (n.r. - Dan Petrescu) și vedem apoi ce voi face. (Ce te motivează să joci?) Plăcerea de a juca. Altfel, eram de mult timp lăsat. Din punctul meu de vedere, m-am bucurat că am jucat. Îmi pare rău că am pierdut, poate puțin nemeritat. Dar ăsta este fotbalul. Ei au marcat, noi mai puțin și asta este.

Oricine își dorește să joace. Oricum, mă bucur că, cât de cât, am adus și eu aport la acest titlu. Mă bucur că suntem din nou campioni și ăsta este cel mai important lucru. (Poate fi oprită CFR Cluj?). Nu cred. Eu cred că suntem un grup foarte bun și an de an ne vom bate la trofeu.

Cred că toată lumea își dorește. Este dificil, dar nu imposibil, așa că ne vom antrena și sper să avem un parcurs cât mai lung. Toată lumea este importantă la CFR. Toți își aduc aportul, mai mult sau mai puțin. Important este grupul, nu individual”, a declarat Ovidiu Hoban, la finalul partidei cu CFR Cluj.

În cariera sa, Ovidiu Hoban a evoluat pentru  U Craiova 1948, U Cluj, Petrolul Ploiești, Hapoel Beer Sheva, Gaz Metan Mediaș și CFR Cluj.

  • De asemenea, a adunat și 30 de meciuri pentru naționala României, având un gol marcat.

Etichete: dan petrescu , ovidiu hoban , contract hoban , cfr contract


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Șoșoacă, în Parlamentul European: „Dumnezeu nu e vaccinat, în România 88% nu sunt vaccinaţi”. I-au tăiat microfonul

Eurodeputata Diana Șoșoacă a avut miercuri un discurs puternic antivaccinist în Parlamentul European, în cadrul unei dezbateri pe tema variolei maimuței (Mpox) și a măsurilor pe care Uniunea Europeană ar trebui să le ia în fața acestei amenințări. Fosta senatoare română a acuzat UE că vrea să declanșeze o nouă pandemie, după ce a „omorât câţi bătrâni a putut” în Italia, și a spus că ea se va opune, pentru că „Dumnezeu nu e vaccinat” și 88% dintre români nu sunt vaccinați. La finalul intervenției, microfonul i-a fost tăiat.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

3,5 milioane de euro - transferul lui Ianis Hagi

Se naște o nouă forță în România? ”Eu asta îmi doresc, să preiau clubul!”

S-a lăudat că n-a fost demis niciodată în 26 de ani, iar a doua zi a fost dat afară

"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună de la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua

Guvernul României, lovitură grea pentru 'U' Cluj! Ordonanța de Urgență a fost aprobată

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Denis Drăguș, huiduit de fanii lui Trabzonspor! Cum a reacționat atacantul român

Foto Apariție spectaculoasă în Champions League! E văzut extrem de rar la meciuri de fotbal

Video Starul de 120.000.000€ al Barcelonei a scris o nouă filă de istorie la doar 17 ani în Champions League

Xavi vrea să revină la Barcelona

Citeşte şi

”Mai e Dan Petrescu supărat că CFR a vândut jucători?” Ioan Varga a răspuns în două cuvinte

"Puteam să le dăm 4!" Neluțu Varga, mesaj tranșant pentru Dan Petrescu, după CFR - FCSB 2-2

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOWPar mai degrabă surori. Julianne Moore și fiica ei, mic dejun pe străzile din NYC. Liv, mult mai înaltă decât mama sa

"Doamne ferește! Actualii proprietari nu ne-ar primi acolo". Vova Cohn, anunț neașteptat despre revenirea la Dinamo citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum au fost surprinși Naomi Osaka și Patrick Mouratoglou citeşte ştirea pe ziare.com

Telefoanele nu pot să explodeze din senin, cum te-ar "convinge" fake news-urile virale după pagerele explodate în Liban citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Digi World

Care sunt alimentele și băuturile care ar putea reduce riscul de apariție a demenței. Nu sunt dificil de introdus în dietă

Digi Animal World

O vulpe și un bursuc, prietenii neobișnuiți ai unui câine. Imaginile adorabile te vor topi