Dan Petrescu / Captură Digi Sport

Cum și-a avertizat Dan Petrescu jucătorii: i-a ”atacat” pe cei de la FCSB! ”Supără când zic adevărul”

articol scris de Digi Sport
15.08.2024, 13:42
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Milan - Liverpool, marți, 22:00, DGS 1

FCSB a fost eliminată în turul trei preliminar UEFA Champions League de către Sparta Praga, scor 3-4 la general. Cele două au remizat la Praga, scor 1-1, însă cehii s-au impus la București, scor 3-2.

Astfel, campioana României s-a văzut eliminată din preliminariile celei mai importante competiții intercluburi și va continua în play-off-ul Europa League, acolo unde se va duela cu austriecii de la LASK Linz.

Înaintea returului de pe Ghencea, Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri că echipa sa are foarte mari șanse de calificare. Patronul de la FCSB considera că Sparta Praga nu este un adversar de nivelul celor de la Maccabi Tel Aviv, israelienii de care roș-albaștrii au trecut în turul doi preliminar.

Dan Petrescu: ”După meciul tur, din declarațiile conducătorilor lor, cei de la FCSB erau deja calificați”

Dan Petrescu a susținut o conferință de presă premergătoare partidei cu Maccabi Petach Tikva, din turul trei preliminar Conference League, programată astăzi, 15 august, de la ora 20:00, în direct pe Digi Sport 1.

Printre altele, ”Bursucul” și-a avertizat jucătorii, cărora le-a transmis să nu intre relaxați în meci, chiar dacă s-au impus în tur, iar cu această ocazie s-a legat de afirmațiile făcut de patronul FCSB-ului înaintea confruntării cu Sparta Praga.

”După meciul tur, din declarațiile conducătorilor lor, cei de la FCSB erau deja calificați. E o greșeală mare. Mai sunt și la unii de la noi declarații care nu-mi plac.

Eu mereu am zis că va fi un meci greu și o să vedeți. Pe muchie de cuțit. Dacă ne gândim că suntem calificați, vom pierde.

Cei de la FCSB au pățit asta în prima repriză, au crezut că meciul va fi ușor. S-au trezit după aia prea târziu. Sper ca și noi să ne trezim la timp. Supără când zic adevărul, dar asta e realitatea”, a declarat Dan Petrescu.

Dan Petrescu a criticat strategia aleasă de șefii de la CFR Cluj 

Antrenorul din Gruia are mai multe bătăi de cap înaintea meciului de joi. Doi jucători sunt accidentați și ratează returul de la Cluj, dar marea problemă, în opinia lui Petrescu, e că în lot s-au făcut prea multe schimbări într-un timp relativ scurt. 

Mai exact, nemulțumirea lui Petrescu e că, în ultima vreme, CFR Cluj a vândut jucători importanți. "Bursucul" consideră că cei din conduecere ar fi trebuit să facă aceste mutări abia după finalul preliminariilor. 

"Nu ați reușit, totuși, să-i convingeți pe cei din conducere să vă păstreze jucătorii? Pentru că obiectivul încă nu este atins, nu sunteți în grupă", a fost întrebarea pusă de un jurnalist. 

"Asta-i culmea! La noi nu se știe. Vrem și obiective, vrem și aia, și aia... Dar nu era normal să stăm toți până la final, să zicem că nu pleacă nimeni până nu ajungem în grupe? Și atunci, dacă ieșim, ok, asta e, începem să vindem pe cine vindem.

Dar realitatea e alta și pentru asta eu sunt îngrijorat, sincer! Nu mai contează prețul, eu nu mă bag la prețuri. Eu vreau ca CFR să se califice, ăsta e scopul meu, pentru că antrenorul răspunde de rezultate.

Dacă se pierde meciul eu sunt de vină și nu e chiar așa, nu întotdeauna e antrenorul de vină, dar așa se percepe. Nimeni nu vede că am schimbat zece jucători. Asta e realitatea", a spus Petrescu.

Etichete: cfr cluj , dan petrescu , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat din Cluj și-a bătut șeful după ce s-au certat la telefon, pe e-mail și apoi față în față. Ce a pățit angajatul și de la ce a pornit scandalul

Furia scăpată de sub control la serviciu i-a adus o amendă penală usturătoare unui bărbat din Cluj. Pentru că nu și-a stăpânit emoțiile și și-a lovit șeful, bărbatul trebuie să plătească acum 8.000 de lei. Scandalul, scrie știridecluj.ro, a pornit de la o ceartă prin telefon, continuată pe e-mail și apoi față în față, pe tema concediului de odihnă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. PAOK l-a adus pe Dejan Lovren

Video A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. Imagini virale

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

Corriere dello Sport anunță o lovitură de proporții: "Negocierile pentru Dennis Man încep de la 30 de milioane €!"

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv Gigi Becali a intrat în direct și l-a întrebat pe Radu Naum: ”Te-a retrogradat?”. A urmat un dialog presărat cu hohote de râs

Video Exclusiv Scandal uriaș la CCA! Hațegan, propus șef. ”Deaconu cu Vassaras au un conflict major”

Mircea Lucescu a recomandat un singur fotbalist român în Italia

Exclusiv Gigi Becali, replică pentru Louis Munteanu: întâi a provocat râsul în direct, apoi l-a jignit pe atacant

Citeşte şi

Gigi Becali a făcut calculele! La câte puncte distanță vrea să câștige titlul față de CFR și Universitatea Craiova

Marius Șumudică ”l-a copiat” pe Gigi Becali! Ce s-a întâmplat la pauza meciului Rapid - ”U” Cluj

PEROZJennifer Aniston, în formă maximă pe covorul roșu. Brațele musculoase și silueta subțire, puse în evidență de o rochie fără bretele

FILM NOWSean Penn, sărut pasional pe străzile din Madrid cu o tânără din Republica Moldova. Actorul nu a ținut cont de oamenii din jurul lui

Mircea Lucescu îl propune pe Darius Olaru italienilor: „Poate juca atât mijlocaș defensiv, cât și în spatele vârfului” citeşte ştirea pe Prosport.ro

"Rapid nu se bate cu mine la titlu”. Gigi Becali, mesaj dur spre Dan Șucu citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Tocuri imposibile, un tricou pe post de rochie și dres plasă. Lady Gaga, la cină romantică în Malibu

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Tocuri imposibile, un tricou pe post de rochie și dres plasă. Lady Gaga, la cină romantică în Malibu

Digi World

De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia