Mingea oficială de joc a SuperLigii / Foto: Profimedia

Cum s-au descurcat echipele din SuperLiga în meciurile de pregătire. Înfrângeri pentru UTA și Petrolul

articol scris de Digi Sport
29.06.2024, 15:46
  • Supercupa: FCSB - Corvinul, joi, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 22:00, DGS 1

Cluburile din SuperLiga României și-au programat pentru această vară cantonamentele de pregătire în diverse țări, unde vor disputa mai multe meicuri amicale.

Viitoarea ediție a campionatului intern va debuta pe 13 iulie (sâmbătă), adică cu o zi înainte de marea finală a EURO 2024 din Germania (programată pe 14 iulie). 

UTA Arad a pierdut meciul de pregătire cu FK Sarajevo

UTA Arad a fost învinsă de formaţia bosniacă FK Sarajevo cu scorul de 3-1 (0-1), vineri, 28 iunie, la Rogla, într-un meci amical jucat în stagiul de pregătire din Slovenia.

Unicul gol al arădenilor a fost înscris de Ibrahima Conte (34). Pentru FK Sarajevo, echipă clasată pe locul al patrulea în sezonul trecut al primei ligi din Bosnia-Herţegovina, au înscris Hamza Catakovic (57), Amar Beganovic (68) şi Nemanja Andjusic (79).

Antrenorul Mircea Rednic a început meciul cu:

  • Dejan Iliev - Râpă, I. Conte, Al. Benga, Anişorac - Abris Samson, Cr. Mihai - van Durmen, Omondi, Fabry - Imoh Ezekiel.

Rezerve au fost: Robert Popa - Diogo Rodrigues, R. Trif, Ekmekci, Joao Pedro, Calotă, Halaf, Andrei David, Raoul Cristea.

Arădenii vor juca sâmbătă, 29 iunie, un nou meci amical, cu ASK Voitsberg, nou-promovată în liga secundă austriacă, de la ora 19:00 (ora României), pe stadionul Vulkanlandarena.

”U” Cluj a remizat cu SV Ried, în primul meci amical din cantonamentul din Austria

”U” Cluj a terminat la egalitate cu SV Ried, 1-1 (1-1), vineri, 28 iunie, în primul său meci test în stagiul de pregătire din Austria.

Ried, care a încheiat sezonul trecut pe locul secund în liga a doua austriacă, a marcat prima, în minutul 43, prin Philipp Pomer, însă Adel Bettaieb a egalat rapid peste alte două minute, după o acţiune foarte bună reuşită de Andrei Ştefan.

Meciul a avut două reprize a câte 60 de minute de joc.

Primul 11 folosit de ”U” Cluj:

  • Gertmonas - Andrei Ştefan, Masoero, I. Cristea, Chipciu - Ov. Popescu, Bic - Silaghi, Nistor, Raţă - Bettaieb.

În repriza secundă au evoluat Gorcea, Boboc, Mitrea, Thalisson (Ştefan Opriş, 90), Oancea, G. Simion, D. Codrea,  M. Sfaiţ, Bota, Suciu și Baciu.

Farul Constanța a câștigat meciul amical împotriva lui CS Petrocub Hînceşti

Farul Constanţa a învins campioana Republicii Moldova, CS Petrocub Hînceşti cu scorul de 3-2 (1-1), sâmbătă, 29 iunie, într-un meci amical jucat la baza sportivă a Academiei Hagi din Ovidiu.

Banu (15), Cocoş (59) şi Stoian (60) au marcat pentru echipa antrenată de Gheorghe Hagi. Pentru oaspeţi au punctat: David Abagna şi Sergiu Plătică.

Primul 11 al Farului Constanța:

  • Muşat - Sîrbu, Duţu, Gustavo Marins, Grosu - Banu, Casap, Lazăr - Avramescu, Andronache, Bodişteanu.

Cele două echipe se vor înfrunta din nou sâmbătă, de la ora 17:00, tot pe terenul Central din cadrul Academiei Hagi. Ambele meciuri se dispută pe durata a două reprize a câte 35 de minute, potrivit Agerpres.

Petrolul a pierdut amicalul de gală cu Fenerbahce

Echipa de fotbal Petrolul Ploieşti a fost învinsă de Fenerbahce Istanbul cu scorul de 2-1 (1-1), sâmbătă, la Topuk Yaylasi Resort and Sports din Bolu, într-un meci de pregătire.

Petrolul, antrenată de fostul internaţional turc Mehmet Topal, a deschis scorul prin Mario Bratu (35), dar Fener a egalat până la pauză prin atacantul bosniac Edin Dzeko (41).

La debutul lui Jose Mourinho ca antrenor al echipei Fenerbahce, golul victoriei a fost înscris de slovenul Miha Zajc (47).

Primul 11 folosit de Petrolul:

  • Zima - Ricardinho, Papp, Huja, Tolea - Dumitriu, Mateiu, M. Bratu - Işfan, Tudorie, Grozav.

Rezerve au fost: Eşanu, Bălbărău, Jercălău - Stănică, Ţicu, Jyry, Berisha, Seto, T. Keita, Garutti, Bucur, M. Rădulescu, Hanca, D. Radu, Boţogan, Ilie.

  • FCSB și Rapid au fost ale două cluburi din SuperLigă care au disputat în cursul zilei de vineri, 28 iunie, meciuri amicale. Campioana României a învins-o pe Almere City, scor 2-1, iar giuleștenii au cedat în fața celor de la Celje, scor 0-1.

Etichete: u cluj , farul constanta , fenerbahce , petrolul ploiesti , uta arad


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Tragedia în care o familie din Suceava a murit în timp ce se întorcea din vacanța petrecută la mare. Detaliul care complică ancheta

Apar detalii șocante din ancheta în care o familie din Suceava a murit luni, 1 iulie, în timp ce se întorcea din vacanța petrecută la mare. Deși autobetoniera care a provocat tragedia era în mișcare, tahograful indică altceva, scrie Monitorul de Suceava. Potrivit inspectorilor de la Inspectoratului de Stat pentru Control în Transportul Rutier (ISCTR) Suceava, tahograful era manipulat, iar datele arată că mașina de mare tonaj nu s-ar fi mișcat din loc de sâmbătă, 29 iunie.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Cum l-au numit englezii pe Radu Drăgușin, după evoluția cu Olanda

A venit ”nota de plată”! Decizia UEFA în cazul României, după cele întâmplate la EURO

Foto România - Olanda 0-3. Gakpo și Malen au încheiat aventura ”Tricolorilor” la EURO 2024

Presa britanică a spus cu ce scor se va termina România - Olanda: "Victorie ușoară!"

UEFA a descris într-un singur cuvânt victoria Olandei în fața României

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce surpriză: au spus ”Nu”! Decizia luată de jucătorii de la FCSB prezenți la EURO, după eliminarea României: ”Spune multe”

"Here we go". S-a bătut recordul! Cel mai scump transfer de la EURO 2024

Video Concluzia trasă de Elias Charalambous despre cele trei transferuri făcute de FCSB în mercato 2024

Exclusiv E gata! Florinel Coman pleacă de la FCSB! Surpriză uriașă: suma de transfer nu e 5 milioane de euro

Citeşte şi

Au început negocierile: Jose Mourinho vrea să facă "transferul anului"!

Oficial Șapte plecări dintr-un foc la ”U” Cluj: ”Le mulțumim pentru munca depusă!”

PEROZGina Pistol, imagini rare în costum de baie. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Ai un farmec aparte”

FILM NOWImagini rare cu Rachel Weisz, în public, într-o zi obișnuită. Soția lui Daniel Craig a afișat o naturalețe radioasă

Transfer extraordinar făcut de Dinamo! Primul danez din istoria clubului vine direct din Bundesliga citeşte ştirea pe Prosport.ro

Surpriză! El ar putea deveni selecționerul echipei naționale, dacă Edi Iordănescu decide să plece de la echipă citeşte ştirea pe ziare.com

Portar din Liga 1, după gratii la doar 32 de ani. Revolta soției: „Legea nu este egală pentru toți" citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Rita Ora, într-o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Artista a atras toate privirile în ținuta transparentă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Rita Ora, într-o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Artista a atras toate privirile în ținuta transparentă

Digi World

De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

Digi Animal World

Momentul când un elan sălbatic se alătură unor tineri la un meci de fotbal în curte. Imaginile au devenit virale