Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului / Foto: Sport Pictures

Cristiano Bergodi a spus când vor putea reveni Albion Rrahmani, Claudiu Petrila și Xian Emmers

articol scris de Digi Sport
08.12.2023, 20:01
  • Liga Națiunilor: Danemarca - Serbia, duminică, 19:00, DGS 1

  • Liga Națiunilor: Elveția - Spania, duminică, 21:45, DGS 1

Rapid a fost eliminată din Cupa României încă din faza grupelor, întrucât avea nevoie de victorie și a reușit doar o remiză albă cu CFR Cluj, scor 0-0.

Cupa României reprezenta obiectivul Rapidului din acest sezon, iar eliminarea prematură, încă din faza grupelor, a tras un oarecare semnal de alarmă în Giulești. Totuși, Rapid a simțit din plin lipsa unor jucători foarte importanți, precum Albion Rrahmani, Claudiu Petrila și Xian Emmers.

Bergodi a spus că Rrahmani, Petrila și Emmers pot participa în cantonamentul de iarnă

Albion Rrahmani a fost transferat în această vară de Rapid și arătase o formă excepțională în tricoul ”alb-vișiniu”, cu șase goluri marcate și două pase decisive oferite în primele șase meciuri, însă acesta a suferit o accidentare gravă în meciul naționalei Kosovo cu Andorra.

Claudiu Petrila era și el în formă după ce a înscris patru goluri și a semnat șase assist-uri, însă a acuzat o ruptură musculară în partida cu Universitatea Craiova, scor 2-0, din cadrul etapei a 14-a din SuperLiga României.

Xian Emmers a jucat nouă partide în acest sezon pentru Rapid, iar deși Victor Angelescu spunea că acesta poate reveni în acest an, situația nu stă chiar așa.

Cristiano Bergodi a făcut anunțul despre cei trei, iar aceștia ar putea face parte din cantonamentul de iarnă al Rapidului.

”Rrahmani, Petrila și Emmers ar putea participa la cantonamentul din iarnă. Ei lucrează separat cu preparatorii. Din ceea ce am vorbit cu ei, stau bine. Sunt optimiști”, a afirmat Cristiano Bergodi la conferința de presă.

Cristiano Bergodi: ”Am făcut un meci bun cu CFR. Ne-a lipsit golul”

În cadrul aceleiași conferințe de presă, Cristiano Bergodi a subliniat că jocul giuleștenilor din partida cu CFR Cluj a fost unul bun și că mingea a refuzat să intre în poarta adversarilor.

De asemenea, tehnicianul italian le-a transmis fanilor ”alb-vișinii” care s-au arătat nemulțumiți la finalul partidei cu CFR Cluj că trebuie să vină în continuare la stadion să-și susțină favoriții, întrucât lipsa acestora din tribune ”le va face viața mult mai grea” fotbaliștilor giuleșteni. 

”Am tot respectul pentru suporteri, de când am venit prima dată la Rapid. Dacă noi treceam de Cupă, meciul era perfect. Au jucat bine băieții. Ne-a lipsit golul. Noi am făcut un meci bun cu CFR. Noi am avut ocaziile cele mai mari.

Suporterii să stea cu noi. Altfel, ne facem rău singuri. Sper să înțeleagă. Este o peluză mare, sunt extraordinari. Să vină să ne ajute”, a mai spus Bergodi. 

Etichete: rapid , cristiano bergodi , claudiu petrila , xian emmers , albion rrahmani


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Când pică Paștele ortodox și catolic în 2025. Anul viitor, cele două sărbători vor fi în aceeași zi

În anul care urmează, Paștele Ortodox și Paștele Catolic pică în aceeași zi. Creștinii vor celebra sărbătoarea Învierii Domnului pe data de 20 aprilie 2025.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Ion Țiriac: ”Vă spun o noutate. Candidez la președinție! Absolut serios”. Ce a urmat

Foto "ROMÂNIA a trecut pe aici!" Cum au lăsat "Tricolorii" vestiarul de la Prishtina, după 3-0 cu Kosovo

Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina

Video Kosovo - România 0-3. Mircea Lucescu, debut cu o victorie superbă la al doilea mandat pe banca naționalei

Răzvan Marin a dezvăluit ce i-a spus portarul kosovar, înainte să îl "execute" din penalty

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Vestea pe care Mircea Lucescu nu voia să o audă înainte de România - Lituania

Dennis Man a fost propus la Juventus, iar Gică Popescu a reacționat

Federația a luat decizia, după ce selecționerului Angliei i s-a cerut demisia pentru gestul care a scandalizat întreaga țară

Gigi Becali i-a spus direct unui fotbalist: ”Joci ce zice Ferguson, nu ce vrei tu!”. Replica primită

Citeşte şi

Video Gloria Bistrița - CSM București 30-26. Bistrița debutează cu o victorie în Liga Campionilor

Rapid a luat bătaie în amicalul cu divizionara secundă CS Mioveni, scor 1-2

PEROZCu mâinile prin păr, ruj roșu pe buze și o rochie crăpată până la coapsă, Mădălina Ghenea a făcut din nou furori la Veneția

FILM NOWGeorge Clooney l-a ironizat pe Brad Pitt, din cauza vârstei: „E norocos că încă mai lucrează!”

Cum putea rămâne Albion Rrahmani la Rapid! „Tu, Șucu, trebuia să-l chemi și să-l întrebi asta” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ianis Hagi nu a mai rezistat: "Nu mai folosiți declarațiile lui Giovanni Becali ca și cum ar fi ale mele!" citeşte ştirea pe ziare.com

Alfred Bulai a făcut infarct în închisoare. Fostul profesor, transportat de urgență la Spitalul Militar din Capitală. Care este starea lui actuală citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”

Digi World

Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia