Cristi Săpunaru / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Conducerea Rapidului i-a trimis oferta lui Cristi Săpunaru, căpitanul ”uitat” pe bancă de Neil Lennon

articol scris de Digi Sport
07.08.2024, 22:45
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Milan - Liverpool, marți, 22:00, DGS 1

Cristi Săpunaru (40 de ani) a revenit în vara anului 2021 la Rapid, echipă de la care a plecat în 2008 la Porto în schimbul sumei de cinci milioane de euro.

În sezonul precedent, veteranul a fost titular de drept în apărare, dar odată cu venirea lui Neil Lennon la cârma echipei, Cristi Săpunaru a trecut pe banca de rezerve.

În actuala stagiune, fundașul central de 40 de ani a bifat doar 24 de minute pentru Rapid, în înfrângerea cu Petrolul Ploiești, scor 0-1.

Viorel Moldovan: ”Aici, la Rapid, este viitorul lui, indiferent de ce decizie va lua”

Viorel Moldovan, noul președinte al Rapidului, a avut o intervenție în cadrul emisiunii Fotbal Club, iar acesta a fost întrebat, printre altele, de subiectul Cristi Săpunaru, fotbalistul de legendă al giuleștenilor care a trecut în plan secund.

Oficialul alb-vișiniilor a dezvăluit că Săpunaru va primi, cu siguranță, un rol în cadrul clubului după retragere, însă consideră că jucătorul încă mai poate ajuta echipa din teren.

”Cu Cristi, indiferent de statutul lui, el are viitorul asigurat la Rapid în cadrul clubului. Încă cred că își poate aduce aportul în joc și să fie un element de bază. Aici, la Rapid, este viitorul lui, indiferent de ce decizie va lua: să fie antrenor, conducător. Dacă mă dă domnul Șucu afară, poate să fie și președinte”, a declarat Viorel Moldovan.

Florin Prunea și Florin Bratu consideră că Neil Lennon ar trebui să gestioneze mult mai bine relația cu Cristi Săpunaru

”Reacția lui Săpunaru pe care am văzut-o pe rețelele sociale. Am înțeles așa în limbajul fotbaliștilor. Se referă la fotbal, acesta este limbajul jucătorilor când vor să spună ceva.

Cred că orice antrenor trebuie să vorbească cu Săpunaru. Trebuie să fii inconștient să nu știi să gestionezi relația cu un astfel de jucător. Vorbim de fostul căpitan al Rapidului și un jucător emblematic.

Cum joacă fundașii centrali acum, eu cred că da. Spectatorii au început prin minutul 70 să aibă reacții, iar dacă Rapidul nu egala (n.r. în meciul cu CFR Cluj) lucrurile puteau să degenereze.”, a spus Florin Prunea.

În același timp, Florin Bratu consideră că Săpunaru ar fi meritat mai mult respect din partea antrenorului nord-irlandez venit în această vară în Giulești. De asemenea, fostul internațional român a explicat că Lennon ar fi trebuit să discute clar cu Săpunaru despre rolul său în echipă. 

”Săpunaru e o pierdere pentru Rapid, e clar. E o pierdere pentru că nu poate să joace, în sensul că nu e folosit. Săpunaru nu acceptă poziția lui, cu siguranță. Lennon are și el personalitatea lui și poate vede pe altcineva acolo.

Mult, foarte mult (n.r. riscă să piardă vestiarul). Săpunaru are o personalitate fantastică, este un jucător ascultat de colegi. Nu poți să tratezi așa un jucător precum Săpunaru sau care se află la final de carieră.

Ori strângi mâna cu el și îi spui asta este, la revedere, nu se poate mai mult, sau îi spui că îi poți oferi asta. El a semnat înainte să vină Lennon.”, a spus Florin Bratu.

Etichete: rapid , cristi sapunaru , viorel moldovan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Elon Musk s-a întrebat de ce „nimeni nu încearcă să îi asasineze pe Biden și Kamala Harris”. Ce a urmat după aceea

Postările patronului pe contul său sunt, de cele mai multe ori, oglinda companiei. Elon Musk, care deține rețeaua de socializare X, postează des, dar uneori mesajele sunt greu de descifrat. De data aceasta este vorba despre o postare politică, urmare a incidentului tratat drept posibilă tentativă de asasinat, a cărui victimă ar fi putut fi candidatul republican la alegerile prezidențiale, Donald Trump. 

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

Video A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. Imagini virale

Exclusiv OUT! Abia a semnat, dar patronul l-a luat la țintă: ”Greșeala mea”. Alți trei jucători, direct pe bancă

Corriere dello Sport anunță o lovitură de proporții: "Negocierile pentru Dennis Man încep de la 30 de milioane €!"

Exclusiv Gigi Becali a luat o decizie radicală după CFR Cluj - FCSB: ”La revedere! S-a terminat”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Anunțul făcut de presa din Turcia, după ce Adrian Mutu a fost sunat pentru negocieri

Americanii au aflat legătura dintre șeful juriului și România și n-au stat pe gânduri. Decizia luată în cazul Bărbosu - Chiles

Spaniolii au văzut ce a făcut Andrei Rațiu și l-au chemat la flash-interviu pe teren! Ce le-a spus românul

Exclusiv Ilie Dumitrescu, dezvăluire în direct după Rapid - 'U' Cluj: "Le-am dat celor din conducere un mesaj în privat"

Citeşte şi

Video Marius Șumudică și-a continuat ”tirada” la conferință și a trecut la acuzații, după Rapid - ”U” Cluj 0-2

Cristi Săpunaru, după Rapid - ”U” Cluj 0-2: ”Am făcut-o de oaie”

PEROZMix perfect de grație feminină și inocență. Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci și noua stea a modei, pictorial îndrăzneț în Vogue

FILM NOWNu i-a mai văzut de 16 ani, dar îi sunt aproape. Copiii adoptați de Nicole Kidman, gest emoționant după ce mama actriței a murit

Pancu și Ovidiu Burcă, surprinși mâncând la restaurantul unde ANPC a găsit gândaci! Imagini inedite cu cei doi antrenori citeşte ştirea pe Prosport.ro

Jordan Chiles nu renunță! Gimnasta din SUA acuză un „grav conflict de interese” și vrea înapoi medalia de bronz citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Digi World

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit