Ciprian Marica / Foto: Captură Digi Sport

Ciprian Marica l-a criticat dur pe Cristiano Bergodi: ”Au sărbătorit un egal de parcă ar fi câştigat campionatul”

articol scris de Digi Sport
02.05.2023, 12:10
  • Liga Națiunilor: Danemarca - Serbia, duminică, 19:00, DGS 1

  • Liga Națiunilor: Elveția - Spania, duminică, 21:45, DGS 1

În etapa cu numărul 6 din SuperLiga României, Farul Constanța a terminat doar la egalitate partida cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-1. 

”Marinarii” au rămas pe primul loc, însă FCSB s-a apropiat la doar două puncte, în timp ce CFR Cluj poate să vină la doar două puncte dacă câștigă meciul cu Rapid. 

Ciprian Marica: ”O tactică urâtă aleasă de Bergodi”

Ciprian Marica, unul dintre acționarii cluburi de la malul mării, a ținut să vorbească despre partida de la Sf. Gheorghe. 

Fostul internațional a criticat tactica aleasă de Crisitano Bergodi și este convins că acest egal este un pas greșit în lupta pentru titlul. 

„Este adevărat că, dacă am fi câştigat, am fi avut mai multe şanse. Una peste alta, mie mi-a displăcut jocul în sine. Mă refer la anti-jocul celor de la Sepsi, tragerea de timp din prima repriză. O tactică urâtă aleasă de Bergodi care nu face cinste jocului de fotbal. Au sărbătorit un egal de parcă ar fi câştigat campionatul. Mă rog, asta este.

Adversarul trebuie să facă orice ca să obţină un rezultat pozitiv. Pe mine m-a şocat că după egal erau aşa fericiţi de parcă ar fi câştigat meciul. Nu asta mă dezamăgeşte cel mai tare, ci anti-jocul. Trebuie să fie plăcut şi fotbalul, să vină fanii la stadion. Un egal care ne pune o mică piedică. Nu cred că era jucat campionatul dacă am fi câştigat la Sepsi.

Un joc lent şi am luat gol pentru că am fost previzibili. Nu am fost noi în construcţia jocului. Prea puţin i-am pus în valoare pe Alibec şi Mazilu. Ocaziile au fost mari, mai ales cea a lui Louis Munteanu. Se joacă, nu e nimic terminat. Urmează un meci pe care trebuie să îl câştigăm”, a spus Ciprian Marica, potrivit Fanatik.

Ce a declarat Cristiano Bergodi după meciul cu Farul

La finalul celor 90 de minute, Cristiano Bergodi s-a arătat mulțumit de rezultatul final, dar și de prestația elevilor săi. 

Unul dintre cei mai lăudați jucători de către italian a fost Mario Rondon, care la 37 de ani a evoluat în banda stângă a atacului formației din Covasna. 

”Și ei au găsit puține spații, nu le-au fost ușor. Mă bucur că băieții au făcut o treabă bună, mai ales că 6 dintre ei au jucat și joi (n.r. în Cupa României). E un rezultat foarte bun. 

Mario a intrat bine cu CFR și a făcut un meci foarte bun. Atunci m-am gândit să îl bag iar extremă și acum am făcut la fel. I-am zis că a fost ca Eto'o la Inter, când nu avea loc în față și juca în bandă. 

El (n.r. Mihai Bălașa) a jucat cu mine și la Craiova și a mai jucat fundaș dreapta la Crotone, când a promovat în Serie A. Ciobi s-a apărat bine, poate să joace și el fundaș dreapta. Eu zic că au jucat bine, încă nu i-am felicitat, dar o să o fac”, a declarat Cristiano Bergodi.

Video cu Rezumatul partidei dintre Sepsi și Farul 

Etichete: sepsi , ciprian marica , farul , cristiano bergodi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Când pică Paștele ortodox și catolic în 2025. Anul viitor, cele două sărbători vor fi în aceeași zi

În anul care urmează, Paștele Ortodox și Paștele Catolic pică în aceeași zi. Creștinii vor celebra sărbătoarea Învierii Domnului pe data de 20 aprilie 2025.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Ion Țiriac: ”Vă spun o noutate. Candidez la președinție! Absolut serios”. Ce a urmat

Foto "ROMÂNIA a trecut pe aici!" Cum au lăsat "Tricolorii" vestiarul de la Prishtina, după 3-0 cu Kosovo

Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina

Video Kosovo - România 0-3. Mircea Lucescu, debut cu o victorie superbă la al doilea mandat pe banca naționalei

Răzvan Marin a dezvăluit ce i-a spus portarul kosovar, înainte să îl "execute" din penalty

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Vestea pe care Mircea Lucescu nu voia să o audă înainte de România - Lituania

Dennis Man a fost propus la Juventus, iar Gică Popescu a reacționat

Federația a luat decizia, după ce selecționerului Angliei i s-a cerut demisia pentru gestul care a scandalizat întreaga țară

Gigi Becali i-a spus direct unui fotbalist: ”Joci ce zice Ferguson, nu ce vrei tu!”. Replica primită

Citeşte şi

Dan Șucu a pus mâna pe telefon pentru a transfera de la o rivală din SuperLiga! A primit răspunsul final

Kosovo a cerut sancțiuni împotriva României din partea UEFA: ”De neacceptat”

PEROZCu mâinile prin păr, ruj roșu pe buze și o rochie crăpată până la coapsă, Mădălina Ghenea a făcut din nou furori la Veneția

FILM NOWGeorge Clooney l-a ironizat pe Brad Pitt, din cauza vârstei: „E norocos că încă mai lucrează!”

Cum putea rămâne Albion Rrahmani la Rapid! „Tu, Șucu, trebuia să-l chemi și să-l întrebi asta” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ianis Hagi nu a mai rezistat: "Nu mai folosiți declarațiile lui Giovanni Becali ca și cum ar fi ale mele!" citeşte ştirea pe ziare.com

Alfred Bulai a făcut infarct în închisoare. Fostul profesor, transportat de urgență la Spitalul Militar din Capitală. Care este starea lui actuală citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”

Digi World

Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia