Ciprian Deac, căpitanul echipei CFR Cluj în meciul cu Academica Clinceni / Foto: Sport Pictures

Ciprian Deac a surprins pe toată lumea, după CFR - Dinamo: ”Am slăbit 3 kilograme”

articol scris de Digi Sport
14.07.2024, 21:54
  • Handbal: Dinamo - Fredericia, joi, 19:45, DGS 2

  • Liga 2: FCU Craiova - Unirea Ungheni, joi, 20:00, DGS 1

CFR Cluj a reușit să revină de la 0-2 și să câștige, scor 3-2, cu Dinamo, în prima etapă a noului sezon al SuperLigii

Golurile din meciul jucat pe stadionul Doctor Constantin Rădulescu au fost înscrise de Ciprian Deac (minutul 42 - penalty), Daniel Bîrligea (minutul 52) și Panagiotis Tachtsidis (minutul 90+3) pentru ardeleni, respectiv Cătălin Cîrjan (minutul 14) și Hakim Abdallah (minutul 34) pentru ”alb-roșii”. 

Ciprian Deac: ”Am slăbit 3 kilograme, am început meciul cu 74 și am ajuns la 71”

Ciprian Deac (38 de ani), mijlocașul CFR-ului care a marcat din penalty, a subliniat că jocul ardelenilor a avut de suferit în această seară din cauza lipsei de ritm, a omogenității lotului și a temperaturii foarte ridicate înregistrate la nivelul gazonului. 

De asemenea, veteranul a dezvăluit că. pe fondul efortului depus pe teren și a căldurii excesive din timpul meciului, a slăbit nu mai puțin de 3 kilograme în cele 90 de minute în care s-a aflat pe gazon (de la 74 la 71 de kilograme). 

”Ne așteptam la un meci greu, primul oficial din acest sezon. Se vede că nu este ritm, s-au făcut multe greșeli simple. E bine că am revenit de la 0-2 și mă bucur că această echipă a avut încredere. Am început meciul foarte slab, probabil și de la căldură, dar asta nu e o scuză. A fost un ritm mult mai scăzut.

Am slăbit 3 kilograme, am început cu 74 de kg și am ajuns la 71. Este foarte cald, pierzi foarte multă apă. E bine că am debutat cu dreptul. Adevărata față a tuturor echipelor se va vedea după 3-4 meciuri.

S-au făcut foarte multe schimbări. Unii dintre jucători sunt în urmă cu pregătirea. Era normal să fie Dan Petrescu supărat la pauză, dar spune multe faptul că am revenit de la 0-2”, a spus Deac, la flash-interviu. 

  • 300.000 de euro este cota de piață a lui Deac, potrivit Transfermarkt

VIDEO Rezumat CFR Cluj - Dinamo, scor 3-2

Etichete: dinamo , cfr cluj , ciprian deac


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Crimă șocantă. O finalistă la Miss Elveția a fost sugrumată, dezmembrată și pasată în blender de soțul ei

O fostă finalistă la Miss Elveția și fost model, Kristina Joksimovic, în vârstă de 38 de ani, a fost găsită moartă în casa ei din Binningen, Elveția. Soțul ei, Thomas, a recunoscut că a comis crima în luna februarie a acestui an și rămâne în arest, relatează presa elvețiană. Acum au fost făcute publice detalii macabre din anchetă: femeia a fost sugrumată, dezmembrată și pasată în blender de soțul ei, spun anchetatorii.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

ADIO, Rangers! Răsturnare de situație: Ianis Hagi, aproape de un acord

Video Exclusiv Adrian Mutu nu s-a putut abține, după ce a văzut în direct gafa de proporții făcută de Klaus Iohannis

"Ești urât, chiar și cu bani!" Sătul de criticile primite, celebrul fotbalist a avut o reacție grosolană

Exclusiv Și-a semnat sentința și e OUT de la națională! Fotbalistul căruia Mircea Lucescu i-a spus direct ”Du-te acasă!”

Foto Și-a cumpărat o mașină cu un design nemaivăzut, interzisă în Europa, dar viral a devenit pentru explicația achiziției

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali a dezvăluit cât trebuie să plătească, de fapt, dacă Daniel Bîrligea joacă în CFR - FCSB

Exclusiv Victor Pițurcă a văzut în direct faza cu Ianis Hagi și a dat verdictul: ”Nici la liga a cincea!”

Exclusiv ”Poate deveni Ștefan Târnovanu titular la națională?” Răspunsul sincer al lui Helmut Duckadam

Exclusiv Victor Pițurcă: ”Nu mă interesează pe mine ce zice Edi Iordănescu, eu am jucat fotbal atâția ani”

Citeşte şi

Ioan Varga a spus ce urmează pentru Daniel Bîrligea, după transferul la FCSB: ”N-am vreun dubiu”

Lovitură pentru Dinamo! 6 jucători sunt OUT pentru următorul meci

PEROZHalle Berry, irezisibilă într-o rochie din dantelă. De ce nu se teme să îmbătrânească: „Ar fi mult mai interesant!”

FILM NOWFran Drescher, o femeie superbă și fără machiaj, în prag de 67 de ani. Relaxată, senină și fericită să trăiască, se distrează în Africa

Clauza surprinzătoare pe care Gigi Becali a fost nevoit să o accepte în contractul unui jucător citeşte ştirea pe Prosport.ro

”Mi-e rușine să ies în oraș”. Omul-cheie de la FCSB care ia în calcul să plece de la echipă: ”Îți vine să te lași” citeşte ştirea pe ziare.com

Descoperirea surprinzătoare făcută de un bărbat pe Google Maps citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fosta soție a lui Eros Ramazzotti, despre viața lângă artist: "Toți credeau că m-am căsătorit cu un milionar, dar el avea datorii"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fosta soție a lui Eros Ramazzotti, despre viața lângă artist: "Toți credeau că m-am căsătorit cu un milionar, dar el avea datorii"

Digi World

Un YouTuber cu peste 5 milioane de abonați a slăbit mai mult de 100 kg. Cum și-a păcălit urmăritorii în ultimii doi ani să creadă că e încă obez

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia