Aaron Boupendza, la Rapid / Foto: Facebook @FC Rapid 1923

Exclusiv Ce se întâmplă cu Boupendza. Când ar veni Cartea Verde la Rapid pentru atacant

articol scris de Digi Sport
09.10.2024, 11:52
  • Nations League: Italia - Belgia, joi, 21:45, DGS 1

  • Nations League: Israel - Franța, joi, 21:45, DGS 2

Rapid a revenit, miercuri, la antrenamente după două zile libere, iar antrenorii speră ca după această pauză competițională, nimeni să nu se mai poată ascunde după argumentul problemelor fizice.

În următoarea etapă, giuleștenii vor întâlni Farul, pe 21 octombrie, de la ora 21:00, pe Stadionul Giulești, un meci care se anunță foarte interesant.

Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1, în Aplicația Digi Sport și pe siteul digisport.ro, de către abonații Digi România, pe teritoriul României.

Cartea Verde pentru Boupendza ar trebui să ajungă săptămâna viitoare la Rapid via FRF

Subiectul care continuă să țină agitate apele la Rapid este cel legat de N'Jie (31 de ani) și Boupendza (28 de ani), pentru care vișiniii speră să se rezolve toate problemele administrative și ei să poată fi apți ca să joace din etapa viitoare. Titulari sau din postura de rezerve, asta rămâne să decidă Șumudică.

Președintele echipei din Grant, Viorel Moldovan, a vorbit într-o intervenție telefonică la Fotbal Club, luni, despre Boupendza, dar nu a fost foarte clar în explicații. 

Din informațiile Digi Sport, Rapid a solicitat Cartea Verde a jucătorului, ajunsă de la federația din SUA la cea din Egipt, iar aceasta din urmă a refuzat să o transmită giuleștenilor pe motiv că Zamalek susține că Boupendza este jucătorul său. Așa că disputa a ajuns la FIFA, care analizează dosarul și trebuie să dea un răspuns.

În astfel de cazuri, FIFA merge pe o procedură de urgență și îi dă fotbalistului voie să joace pentru că altfel ar fi vorba despre îngrădirea dreptului la muncă. Jucătorul evoluează acolo unde vrea și are contract, dar în paralel se judecă litigiul.

La final, dacă el are dreptate își poate vedea în continuare de contract, iar dacă se ajunge la concluzia că a încălcat regulamentul este obligat să plătească despăgubiri în solidar cu clubul pentru care evoluează.

Dacă iau în calcul alte cazuri, aș spune că maximum două săptămâni ar dura procedura acordării Cărții Verzi provizorii”, a explicat pentru Digi Sport Emilian Hulubei, președintele sindicatului AFAN.

Ce a spus președintele Viorel Moldovan despre situația lui Boupendza

Actele sunt depuse de mult timp. Eu cred că până la ora meciului cu Farul îi vom avea disponibili.

Suntem în litigiu cu Zamalek la FIFA și sperăm să fie o decizie favorabilă, cel puțin provizorie, ca să poată juca”, a declarat Moldovan, într-o intervenție telefonică găzduită de emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport. Chestionat în ce stadiu este litigiul, Moldovan a fost destul de vag: ”Suntem în așteptarea deciziei”.

Etichete: njie , boupendza , cartea verde boupendza


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ciucă, luat în râs după poanta cu Ciolacu. Tudose: „Doamne apără și păzește, ăsta ne bagă în război convins că a semnat pacea”

Mihai Tudose îl ironizează pe Nicolae Ciucă după ce marți, într-o emisiune la Pro TV, liderul PNL a declarat că Marcel Ciolacu are „onoare, respect și predictibilitate”, iar el nu are aceste calități, explicând ulterior că a făcut „o glumă picantă”. „Am văzut și revăzut prestația ostașului Ciucă la emisiune, ăsta ne bagă în război convins că a semnat pacea”, a scris Tudose, miercuri, pe Facebook. 

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Au apărut imaginile de la evenimentul în care ”Michael Schumacher a avut prima apariție publică” după 11 ani

Gigi Becali e sigur: schimbă în curând numele FCSB-ului! ”Asta va fi denumirea”

Dinamo i-a oferit un salariu de 18.000 de euro lui Alex Dobre, apoi l-a lăsat fără cuvinte! Cât va câștiga la Rapid

Presa britanică s-a convins de Radu Drăgușin! Unde va juca peste 5 ani

Dan Șucu s-a întâlnit cu Marius Șumudică și i-a comunicat decizia finală

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Răsturnare de situație în cazul lui Mihai Lixandru! Anunțul făcut de Mihai Stoica

Mircea Lucescu le-a spus celor de la UEFA de ce a revenit la naționala României

Explicațiile oferite de Jurgen Klopp, după ce a revenit brusc în fotbal

Joan Laporta, invitat de marcă la sediul Federației de Fotbal din România

Citeşte şi

Casa închisă la Rapid - ”U” Cluj

Galerie Foto Jucătorul care e ”out of this world” a ajuns la București

PEROZAlessandra Ambrosio, spectacol la volei pe plajă, jucat în costum de baie. Supermodelul continuă să arate impecabil la 43 de ani

FILM NOWCe i-a spus Lisa Marie Presley unui artist venit să-i tatueze numele fiului care s-a sinucis. Vorbele ei au șocat-o pe Riley, fiica ei

„E un eșec! Mihai Rotaru nu l-ar mai accepta la Craiova”. Sorin Cârțu, discurs fără milă la adresa lui Andrei Vlad citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fotbalistul român care a refuzat transferul la Real Madrid: ”Cifrele sunt amețitoare. Eu sunt fan Barcelona” citeşte ştirea pe ziare.com

Primul humanoid care a intrat în direct la TV ca să dea declarații. Ce a spus robotul citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Ieri ziceau că divorțează, azi apar drăgăstoși în public. Până și prietenii s-au săturat de Kanye West și Bianca Censori: "Patetic"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Ieri ziceau că divorțează, azi apar drăgăstoși în public. Până și prietenii s-au săturat de Kanye West și Bianca Censori: "Patetic"

Digi World

O lună fără alcool îți poate îmbunătăți sănătatea? 5 schimbări pozitive pe care le-ai putea observa

Digi Animal World

Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”