Gheorghe Hagi, antrenor și acționar majoritar la Farul Constanța / Foto: Sport Pictures

Ce l-a preocupat pe Hagi după victoria cu FCSB, de la București. Ce spune de șansele ”marinarilor” pentru play-off

articol scris de Digi Sport
02.03.2022, 16:48
  • SuperLiga: Hermannstadt - CFR Cluj, sâmbătă, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Petrolul, sâmbătă, 21:30, DGS 1

Gică Hagi (57 de ani), antrenorul celor de la Farul, a afirmat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că printr-o victorie în partida cu FC Botoşani echipa sa ar atinge un "obiectiv al vestiarului", acela de a se califica în play-off-ul Ligii 1.

Ce l-a preocupat pe Hagi după victoria cu FCSB, de la București. Ce spune de șansele ”marinarilor” pentru play-off

”Preocuparea noastră principală după meciul cu FCSB a fost să ne recuperăm, pentru că au fost puţine zile. De două-trei săptămâni tot jucăm intermediare. Ne rulăm tot lotul, avem şi ocazia să îi cunoaştem foarte bine pe toţi.

Venim după un joc foarte bun la Bucureşti, sperăm că vom fi pregătiţi foarte bine în acest meci decisiv de acasă, unde trebuie să luăm cele trei puncte.

Întâlnim un adversar la fel de puternic, care iese la joc, are o mentalitate foarte bună, cu un antrenor tânăr, talentat şi ambiţios.

Cred că va fi un meci deschis, în care ambele echipe vor încerca să caute victoria. Cu o victorie acasă ne atingem un obiectiv care era el vestiarului la începutul anului. Şi sperăm să vină această victorie, pentru că eu cred că merităm, jucăm un fotbal bun. Am convingerea că şi mâine vom face un meci foarte bun”, a declarat Hagi.

Hagi: ”Îi mulțumim lui Ghiță. E printre cei mai buni fundași”

Tehnicianul a spus și care sunt obiectivele pe care le-a impus la la academia de fotbal. ”Regele” promovează în fiecare an 2-3 jucători şi i-a mulţumit fundaşului Virgil Ghiţă, care a fost transferat la KS Cracovia. În plus, Farul a dat o adevărată lovitură cu vânzarea lui Virgil Ghiță în Polonia.

"Obiectivul nostru la academie este să găsim 2-3 jucători în fiecare an. Îi mulţumim lui Ghiţă pentru ce a făcut la noi, este printre cei mai buni fundaşi centrali pe care i-am avut la academie.

În momentul de faţă e un exemplu pentru toţi ceilalţi, a ajuns la un nivel foarte înalt, sunt meritele lui.

A trecut prin multe situaţii în ultimul an, dar este un profesionist sută la sută şi îi mulţumim pentru că ne-a ajutat să avem rezultate", a mai spus Hagi.

VIDEO cu rezumatul partidei FCSB - Farul 0-2

Etichete: gica hagi , farul play off


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cu o recompensă de 7 milioane $ pe capul său, un lider Hezbollah a fost ucis de Israel

Armata israeliană a efectuat „un raid țintit” în Beirut vineri, la scurt timp după ce Hezbollah a anunțat că a tras „salve de rachete Katiuşa” către şase „cartiere generale” şi baze ale armatei israeliene, informează Reuters și BBC News. Ținta atacului a fost Ibrahim Aqil, șeful forţlor Al-Radwan, unitatea de elită a Hezbollah, pe care Statele Unite puseseră o recompensă de 7 milioane de dolari. Hezbollah a anunțat că, în afară de Ibrahim Aqil, încă un important lider militar al grupării, Ahmed Mahmoud Wahbi, a fost ucis.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Răsturnare de situație în cazul Simonei Halep

Video Scene "incredibile": ce i-a făcut Dorinel Munteanu tânărului de 20 de ani împrumutat de la Farul

Unde s-a angajat Neil Lennon, la o lună după ce a fost dat afară de la Rapid

După patru ani, Adi Petre a spus totul: ”A venit domnul Becali în vestiar. Știam dinainte”

Niță a luat 4 goluri, Stanciu a făcut spectacol! Ce a ieșit la meciul contra lui Toney, Mahrez și Firmino

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”A fost haos”. A auzit ce vrea să facă Gigi Becali la FCSB și nu s-a mai abținut

200.000 de euro pentru Elias Charalambous! Reacția antrenorului de la FCSB

Video Dorinel Munteanu nu s-a oprit nici la conferință: ”Cum îl cheamă, mă? Maftei. Nu s-a născut jucător să se uite așa la mine”

Real Madrid s-a decis și pune pe masă 45.000.000 de euro pentru un fotbalist de 19 ani

Citeşte şi

1.000.000€ plus procente pentru noua ”perlă” a lui Gică Hagi! Giovanni Becali a dezvăluit totul

Cu el începe primul 11. Mutu a dezvăluit cine e fotbalistul-emblemă al lui Hagi și ce obiectiv are de fapt Farul

PEROZSalma Hayek, ședință foto provocatoare pe puntea unui iaht de lux. La 58 de ani, actrița continuă să arate impecabil

FILM NOWDakota Johnson, expertă în parcări. Imagini virale cu actrița americană la volan

Transferul uriaș cu care Dinamo vrea să dea lovitura în Superliga! A fost la Manchester United și e jucător de națională citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ea a campioana României la Roland Garros! A lăsat racheta din mână și acum e "doamna doctor" citeşte ştirea pe ziare.com

Răsturnare de situație în cazul lui Mario Iorgulescu. De ce i s-a anulat condamnarea la 13 ani de închisoare. Ce urmează pentru tânărul milionar citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cum comentează Lady Gaga zvonurile conform cărora ar fi de fapt bărbat: „M-am obișnuit să se spună minciuni despre mine!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cum comentează Lady Gaga zvonurile conform cărora ar fi de fapt bărbat: „M-am obișnuit să se spună minciuni despre mine!”

Digi World

Avea 240 kg, diabet și hipertensiune, dar a făcut câteva schimbări și viața lui a devenit alta. Secretele unui tânăr tată care a dat jos 68 kg

Digi Animal World

Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de fapt, pasărea prădătoare