Andrei Vlad / Foto: Sport Pictures

Andrei Vlad poate pleca de la FCSB! E dorit de o echipă din SuperLiga

articol scris de Digi Sport
04.09.2024, 16:09
  • Champions League: Manchester City - Inter, miercuri, 22:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Girona, miercuri, 22:00, DGS 2

Contractul lui Andrei Vlad (25 de ani) cu FCSB expiră pe 1 ianuarie 2025, iar goalkeeper-ul nu mai este dorit de campioana României. 

Însă, portarul adus de la Universitatea Craiova în 2017 poate pleca mai repede decât se aștepta de sub comanda lui Elias Charalambous. 

Andrei Vlad este dorit de FC Botoșani 

Potrivit celor de la sport.ro, Andrei Vlad ar putea ajunge la FC Botoșani, formație care este la un pas să-și piardă portarul titular. 

Luka Kukik (28 de ani) este la un pas de un transfer în SuperLiga Turciei, iar formația patronată de Valeriu Iftime are nevoie de un nou portar. 

  • Portarul bosniac a ajuns la Botoșani în februarie 2024 și de atunci a evoluat în 10 partide. 

Conform sursei citate, primul pe lista de înlocuitori este Andrei Vlad. Portarul de 25 de ani nu mai are niciun viitor la FCSB, iar formația din Moldova este gata să-l ajute să-și dea un restart. 

Dacă ar ajunge la FC Botoșani, cel supranumit ”Messi al Portarilor” nu ar avea postul de titular asigurat. În lotul pregătit de Liviu Ciobotariu (53 de ani) se regăsește și Eduard Pap (30 de ani). 

Andrei Vlad / Foto: Instagram @andrei_vlad99
  • 300.000 de euro este cota de piață a lui Andrei Vlad, potrivit transfermarkt.com. 
  • 121 de meciuri a jucat goalkeeper-ul în tricoul celor de la FCSB. 

Daniel Bîrligea este al 4-lea cel mai scump transfer de la FCSB

FCSB a dat o adevărată lovitură de imagine în perioada de mercato a verii, după ce s-a înțeles cu CFR Cluj pentru transferul lui Daniel Bîrligea (24 de ani). 

Din dorința de a face puncte în Europa League, dar și deoarece are o situație neașteptat de slabă în campionat (locul 10), Gigi Becali a băgat mâna adânc în buzunar și a plătit două milioane de euro, la care se mai adaugă și bonusuri de performanță. De asemenea, CFR a păstrat 15% din suma unui eventual transfer mai departe. 

Nu s-a mai întâmplat de mult ca omul de afaceri de 66 de ani să ajungă sau să depășească pragul de două milioane pentru un jucător. Mai exact, din vara lui 2017, când îi lua pe Florinel Coman și Dragoș Nedelcu de la Viitorul, actuala Farul.

Odată cu această mutare, Bîrligea a intrat în topul celor mai scumpe 10 transferuri din istoria FCSB-ului, în care s-a luat în calcul doar suma fixă de transfer, fără bonusuri de performanță sau pentru impresari. 

Galerie Foto

Etichete: transfer , turcia , botosani , superliga , fc botosani , valeriu iftime , fcsb , andrei vlad , kukic


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Explozia pagerelor din Liban | Cum a fost planificat atacul împotriva Hezbollah. „A fost un moment de acum ori niciodată”

Israelul a decis marți să arunce în aer pagerele purtate de membrii Hezbollah în Liban și Siria, de teamă că operațiunea sa secretă ar fi putut fi descoperită de grup, au declarat trei oficiali americani pentru Axios.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto A câştigat Roland Garros, visa să ajungă ca Halep, dar acum e medic chirurg la Floreasca

Primul fotbalist din lume care nu mai suportă și a spart tăcerea. ”Dacă va continua, vom intra în grevă”

După 29 de ani, a căzut recordul la Real Madrid! S-a scris istorie în UEFA Champions League

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

Leonard Doroftei a spus în trei cuvinte totul despre Gică Hagi

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Score&Video Manchester City - Inter Milano 0-0 / PSG - Girona 0-0 / Brugge - Dortmund 0-0, ACUM, DGS 1, 2, 3. Programul

Albion Rrahmani a debutat în Champions League! Nota primită de fostul atacant al Rapidului

Live Video&Score Coventry - Tottenham 0-0 | ACUM pe Digi Sport 4. Radu Drăgușin e titular

Dat afară de Gigi Becali după 130 de minute jucate, a reușit într-o săptămână ce n-a făcut în ultimii doi ani

Citeşte şi

Foto Îmbrăcat în echipamenul FCSB-ului, Ciprian Tătărușanu a anunțat: ”Vă aștept”

Zeljko Kopic ”și-a înțepat” adversarii: ”Toate echipele așteaptă meciul cu Dinamo ca pe un derby”

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOW„Nu în viața asta!”. Kate Winslet a refuzat să-și acopere „colăceii”, după ce i s-a sugerat acest lucru pe platourile de la „Lee”

Mircea Lucescu a primit vestea pe care o aștepta cu sufletul la gură! Care este starea lui Valentin Mihăilă citeşte ştirea pe Prosport.ro

A devenit Campion Mondial alături de Lionel Messi, iar acum va fi evaluat psihologic, într-un dosar de viol citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Digi World

Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului