Adrian Mutu / Foto: Instagram @adrian10mutu

Adrian Mutu îi dă sfaturi lui Gigi Becali după eliminarea din UCL

articol scris de Digi Sport
14.08.2024, 18:44
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Milan - Liverpool, marți, 22:00, DGS 1

FCSB a fost eliminată în turul trei preliminar al UEFA Champions League, după ce a fost învinsă de Sparta Praga, scor 3-4, la general.

Echipa patronată de Gigi Becali (66 de ani) o va întâlni pe LASK Linz, în play-off-ul pentru calificarea în grupele Europa League.

Adrian Mutu: "Echipele din România, în special FCSB, trebuie să urmeze modelul lui Qarabag"

Adrian Mutu (45 de ani), care a transmis înainte de manșa secundă dintre FCSB și Sparta Praga că șansele de calificare sunt 50-50 %, a precizat că echipa care a oferit scorul serii în preliminariile UCL, Qarabag, este un exemplu pentru echipele din România și mai ales pentru FCSB.

"Briliantul" a fost impresionat de victoria azerilor împotriva lui Ludogorets, scor 7-2, precizează Fanatik.

"Un exemplu care ar trebui urmat este cel al lui Qarabag, din Azerbaidjan, unde este o situație specială. Are un mercato foarte bun, aduce foarte mulți jucători din afară, în special brazilieni, portughezi.

Au și bani, plătesc bine, îi aduce pe 200.000, 300.000, 600.000 de mii de euro maxim. Au echipă care domină liga și ne arată că în Europa se poate face treabă cu jucători medii spre buni. Chiar au un proiect interesant, domină, adică câștigă campionatul la 30 de puncte.

Au un buget important, dar nu așa de mare încât echipe precum FCSB, Rapid, Universitatea Craiova sau CFR Cluj să nu le atingă.", a transmis Adrian Mutu.

Adrian Mutu o vedea pe FCSB cu șanse egale de calificare înaintea returului cu Sparta Praga

Cu o zi înaintea returului din Ghencea, Adrian Mutu a prefațat duelul care ar fi putut să o ducă pe FCSB în play-off-ul pentru grupele UEFA Champions League.

"Faptul că jucăm acasă ne va ajuta mult, dar în același timp e și o presiune pe jucătorii FCSB-ului. Mie Sparta Praga mi s-a părut mai bună decât Maccabi Tel Aviv, mai solidă.

Jocul FCSB-ului pe faza defensivă a fost unul aproape perfect. Să nu uităm că a primit gol din fază fixă, așa cum a și dat, de fapt. Ocaziile clare le-am avut noi pe ceea ce înseamnă acțiuni, dar în ultimele 20 de minute am suferit tare.

50-50 sunt șansele. Acolo e Ghencea, contează. FCSB, de-a lungul anilor, a făcut meciuri memorabile acasă", a fost declarația lui Mutu.

Etichete: adrian mutu , gigi becali


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Atac în Parlamentul României. Un bărbat a provocat un incendiu

Un bărbat a provocat un incendiu, marți, 17 septembrie, în Palatul Parlamentului, într-un magazin aflat în zona de intrare a vizitatorilor de la Camera Deputaților, din motive încă necunoscute. Aproximativ 300 de persoane au fost evacuate în urma incidentului de securitate, în timp ce bărbatul a reușit să fugă și este căutat acum de polițiști. În urma incendiului, o angajată a suferit un atac de panică.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. PAOK l-a adus pe Dejan Lovren

Video A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. Imagini virale

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

Corriere dello Sport anunță o lovitură de proporții: "Negocierile pentru Dennis Man încep de la 30 de milioane €!"

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali, replică pentru Louis Munteanu: întâi a provocat râsul în direct, apoi l-a jignit pe atacant

Foto Echipamentele celor 36 de echipe din Champions League, de la cel mai frumos la cel mai urât! Liderul-surpriză

Reacția lui Emil Boc, după ce ’U’ Cluj a învins-o pe Rapid și s-a instalat pe primul loc în SuperLiga

Echipa care a anunțat că își va disputa meciurile de pe teren propriu pe stadionul Dinamo, a cărui demolare a început

Citeşte şi

Gigi Becali s-a convins încă din etapa a 9-a a SuperLigii: ”Nu sunt de speriat”

Gigi Becali a făcut calculele! La câte puncte distanță vrea să câștige titlul față de CFR și Universitatea Craiova

PEROZJennifer Aniston, în formă maximă pe covorul roșu. Brațele musculoase și silueta subțire, puse în evidență de o rochie fără bretele

FILM NOWSean Penn, sărut pasional pe străzile din Madrid cu o tânără din Republica Moldova. Actorul nu a ținut cont de oamenii din jurul lui

Mircea Lucescu îl propune pe Darius Olaru italienilor: „Poate juca atât mijlocaș defensiv, cât și în spatele vârfului” citeşte ştirea pe Prosport.ro

"Rapid nu se bate cu mine la titlu”. Gigi Becali, mesaj dur spre Dan Șucu citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, ședință foto într-o ținută cu un decolteu amețitor. Artista, din ce în ce mai încrezătoare după schimbare de look

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, ședință foto într-o ținută cu un decolteu amețitor. Artista, din ce în ce mai încrezătoare după schimbare de look

Digi World

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia