Aaron Boupendza / Foto: Rapid TV

Aaron Boupendza, primul interviu după transferul la Rapid. Promisiunea făcută: ”Pentru el”

articol scris de Digi Sport
15.09.2024, 17:20
  • Champions League: AS Monaco - Barcelona, joi, 22:00, DGS 1

  • Champions League: Atalanta - Arsenal, joi 22:00, DGS 2

Aaron Boupendza (28 de ani) este noul fotbalist al celor de la Rapid. 

Atacantul din Gabon a semnat cu formația din Giulești un contract valabil pentru următoarele două sezoane, după ce s-a despărțit de americanii de la FC Cincinnati. 

Aaron Boupendza: ”Vreau să dau tot ce am mai bun pentru Marius Șumudică”

La scurt timp după ce a fost prezentat oficial, Aaron Boupendza a oferit și primul interviu în calitate de jucător al Rapidului. 

Fotbalistul evaluat la 5 milioane de euro de transfermarkt.com i-a făcut o promisiune lui Marius Șumudică și a ținut să-i compare pe fanii bucureșteni cu cei de la Marseille. 

"Am auzit de oferta de la Rapid când eram cu unul dintre prietenii mei. Înainte să semnez, am vorbit și cred că Rapid este cel mai bun proiect pentru mine. Am vorbit cu antrenorul, cu managementul clubului, cu directorul sportiv. De România auzisem pentru că am urmărit Campionatul European și cred că este o țară frumoasă. Am vrut să vin și acum sunt aici.

Marius Șumudică este ca un tată pentru mine. Când a vorbit cu mine, mi-a oferit toată încrederea și cred că pentru un fotbalist este foarte important ca antrenorul să aibă încredere în tine. Când m-a sunat și a discutat despre club, despre proiectul de aici, am fost foarte entuziasmat. Cred că Marius Șumudică este un om bun, un profesionist și dă mereu totul ca jucătorii lui să fie cei mai buni. La orice echipă la care merge se vede progresul și câștigul. Vreau să dau tot ce am mai bun pentru el.

Sistemul de joc depinde de antrenor, de tactică. Eu voi da tot ce am mai bun ca să ajut echipa. Dacă antrenorul vrea să joc în bandă, număr 9 sau în spatele vârful, voi da totul pentru că echipa contează în primul rând. Dacă echipa face totul bine, atunci și eu voi fi fericit.

Cred că Rapid are cei mai tari suporteri din campionatul României. Raportat la campionatele în care am jucat până acum, sunt asemănători cu fanii lui Marseille. Sunt foarte entuziasmat să joc în fața lor", a spus Aaron Boupendza, potrivit Rapid TV.

Boupendza a semnat cu Rapid până în 2026 / Foto: Instagram @salem. aaron

Zamalek deschide un proces la FIFA, după ce Aaron Boupendza a semnat cu Rapid

Aaron Boupendza (28 de ani) a fost prezentat oficial de două cluburi în mai puțin de o săptămână. Pe 8 septembrie, Zamalek a anunțat transferul atacantului gabonez. Cinci zile mai târziu, Rapid a făcut același lucru.

Între cele două anunțuri, cei de la Rapid au declarat constant că atacantul urmează să vină în România pentru semnarea contractului, ceea ce s-a dovedit a fi adevărat, întrucât Aaron Boupendza a aterizat la Otopeni vineri. În Egipt nu a fost niciodată.

Cei de la Zamalek au susținut, la rândul lor, că așteaptă ca Aaron Boupendza să se alăture lotului echipei, întrucât ar fi semnat, electronic, un contract.

De asemenea, egiptenii au publicat un document de transfer internațional, care arată o mutare a documentelor lui Aaron Boupendza de la Federația Americană de Fotbal, unde a fost legitimat ultima dată, la Cincinnati, la Federația Egipteană de Fotbal.

Pe aceste documente se bazează Zamalek în următorul demers pe care a decis să-l facă: deschiderea unui proces la FIFA împotriva Rapidului și a lui Aaron Boupendza.

Arabsvoice notează că Zamalek a pregătit deja dosarul și îi va da pe Rapid și pe Aaron Boupendza în judecată la FIFA, pentru că atacantul gabonez a semnat un contract cu Rapid, deși avea, susțin egiptenii, un acord semnat și cu Zamalek, lucru interzis de regulamente.

Etichete: liga 1 , rapid , marius sumudica , superliga , aaron boupendza


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Șoșoacă, în Parlamentul European: „Dumnezeu nu e vaccinat, în România 88% nu sunt vaccinaţi”. I-au tăiat microfonul

Eurodeputata Diana Șoșoacă a avut miercuri un discurs puternic antivaccinist în Parlamentul European, în cadrul unei dezbateri pe tema variolei maimuței (Mpox) și a măsurilor pe care Uniunea Europeană ar trebui să le ia în fața acestei amenințări. Fosta senatoare română a acuzat UE că vrea să declanșeze o nouă pandemie, după ce a „omorât câţi bătrâni a putut” în Italia, și a spus că ea se va opune, pentru că „Dumnezeu nu e vaccinat” și 88% dintre români nu sunt vaccinați. La finalul intervenției, microfonul i-a fost tăiat.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Se naște o nouă forță în România? ”Eu asta îmi doresc, să preiau clubul!”

S-a lăudat că n-a fost demis niciodată în 26 de ani, iar a doua zi a fost dat afară

"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună de la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua

Guvernul României, lovitură grea pentru 'U' Cluj! Ordonanța de Urgență a fost aprobată

Radu Drăgușin, 97 de minute jucate la Tottenham într-un meci absolut dramatic! Nota primită la final

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

De la "țeapă" la "lovitură": englezii au făcut topul transferurilor la Tottenham! Locul ocupat de Radu Drăgușin

Exclusiv ”Nu era capabil”. Dorin Rotariu a ajuns în Liga 2 din Turcia, iar Iosif Rotariu a vorbit despre viitorul său

CCA a reclamat un jucător important de la Rapid! Riscă o suspendare drastică

De la jucător al academiei la antrenor principal al seniorilor într-un singur an

Citeşte şi

Cât mai trebuie să aștepte fanii Rapidului până când îi vor putea vedea la lucru pe N'Jie și Boupendza

Foto Îmbrăcat în echipamenul FCSB-ului, Ciprian Tătărușanu a anunțat: ”Vă aștept”

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOWPar mai degrabă surori. Julianne Moore și fiica ei, mic dejun pe străzile din NYC. Liv, mult mai înaltă decât mama sa

Prețul real pentru atacantul căruia Gigi Becali i-a pus o clauză de 500.000.000 de euro citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum au fost surprinși Naomi Osaka și Patrick Mouratoglou citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Digi World

Care sunt alimentele și băuturile care ar putea reduce riscul de apariție a demenței. Nu sunt dificil de introdus în dietă

Digi Animal World

O vulpe și un bursuc, prietenii neobișnuiți ai unui câine. Imaginile adorabile te vor topi