Galeria lui Dinamo în meciul cu U Craiova 1948 / Foto: captură Digi Sport

Exclusiv A sunat la primărie și a spus că dă un party. 5.000 de fani de-ai lui Dinamo, așteptați la Miercurea Ciuc

articol scris de Digi Sport
27.05.2024, 19:01
  • Liga Națiunilor: Danemarca - Serbia, duminică, 19:00, DGS 1

  • Liga Națiunilor: Elveția - Spania, duminică, 21:45, DGS 1

Dinamo mai are de trecut un test pentru a fi sigură de prezența în SuperLiga și în ediția viitoare. 5.000 de fani de-ai alb-roșiilor sunt așteptați azi la Miercurea Ciuc.

5.000 de fani așteptați la Miercurea Ciuc. Vor viziona meciul pe un ecran imens

Galerie Foto

31.123 de suporteri au încurajat-o pe Dinamo la duelul cu Csikszereda, lunea trecută, pe Arena Națională. ”Câinii” s-au impus cu 2-0, iar azi, la Miercurea Ciuc vor disputa returul.

Pentru că stadionul din localitate, unul omologat de FRF, este mic, cu doar 2.500 de locuri, fanii dinamoviștilor au primit 125 de bilete. Însă, suporterii ”Câinilor” au decis să nu lase echipa la greu și să meargă în număr cât mai mare și la retur.

Și au avut parte și de un sprijin necondiționat. Lângă stadionul celor de la Csikszereda se află un teren, cu orz, al cărui proprietar este dinamovist. Acesta a făcut, zilele trecute, o cerere neobișnuită, către primăria din localitate pentru a cere aprobarea de a organiza o petrecere pe terenul său, susțin sursele digisport.ro.

”Ce treabă are Primăria?”, a fost întrebat proprietarul. ”Câte persoane vin la petrecere, ce vrei să faci?”, a mai fost întrebat cetățeanul. Acesta a replicat: ”Vin 5.000 de oameni. Voi organiza acolo vizionarea meciului lui Dinamo”, a replicat acesta.

Până la urmă, inimosul suporter a obținut aprobările necesare, după care s-a ocupat de aducerea unui mare ecran și a unui proiector.

Mesajul transmis de Robert Ilyeș jucătorilor de la Csikszereda înainte de returul cu Dinamo

Robert Ilyeș (50 de ani) a prefațat returul cu Dinamo, din barajul de menținere/promovare în SuperLiga României. Antrenorul echipei din Miercurea Ciuc speră ca fotbaliștii lui Csikszereda să recupereze diferența de două goluri, înregistrată în tur.

Sunt încrezător că publicul și fanii noștri ne vor fi alături și ne vor ajuta, așa cum au făcut fanii dinamovisti la București.

Sper ca toți jucătorii să dea maximum acum, în ultimul meci al sezonului, și că trebuie să accepte ce aduce soarta.

Speranța moare ultima și sperăm să schimbăm soarta acestui acest meci de baraj, la partida retur”, a declarat Robert Ilyeș, înaintea meciului Csikszereda - Dinamo.

Zeljko Kopic, înainte de meciul retur cu Csikszereda: ”Nu mergem acolo pentru a apăra acel 2-0”

Chiar dacă Dinamo are un avantaj satisfăcător înainte de partida retur, Zeljko Kopic a declarat că elevii săi nu trebuie să se relaxeze, iar ”Câinii” vor aborda meciul la victorie.

"Suntem foarte aproape de a ne îndeplini obiectivul, am avut un rezultat bun în tur, am avut momente bune şi oportunităţi de a înscrie mai multe goluri.

În al doilea meci trebuie să fim concentraţi, să jucăm la intensitate maximă, să dăm totul pe teren pentru a câştiga.

Presiune a fost mereu la Dinamo, în ultima lună toate meciurile au fost importante, în lupta pentru evitarea retrogradării. Suntem pregătiţi la maximum pentru retur.

Mergem acolo pentru a obţine un rezultat cât se poate de bun, nu mergem acolo pentru a apăra acel 2-0, mergem să facem totul pentru a câştiga", a declarat Kopic la conferința de presă.

Tehnicianul croat consideră că orice echipă poate produce surprize în fotbal, în momentul în care simte adversarul nepregătit.

"Toate echipele pot produce surprize dacă nu eşti pregătit. Csikszereda are ceva calitate, am văzut asta în primul meci. De aceea trebuie să fim atenţi, ei nu au nimic de pierdut, vor da totul pentru a ne surprinde.

Orice echipa caută oportunitatea dacă adversarul nu este sută la sută pregătit. Am înţeles că vor fi mulţi fani în afara stadionului pentru a ne susţine la Miercurea Ciuc. E foarte important să simţim sprijinul fanilor", a completat acesta.

Etichete: galerie dinamo , peluza catalin hildan , csikszereda , csikszereda-dinamo live video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Când pică Paștele ortodox și catolic în 2025. Anul viitor, cele două sărbători vor fi în aceeași zi

În anul care urmează, Paștele Ortodox și Paștele Catolic pică în aceeași zi. Creștinii vor celebra sărbătoarea Învierii Domnului pe data de 20 aprilie 2025.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Ion Țiriac: ”Vă spun o noutate. Candidez la președinție! Absolut serios”. Ce a urmat

Foto "ROMÂNIA a trecut pe aici!" Cum au lăsat "Tricolorii" vestiarul de la Prishtina, după 3-0 cu Kosovo

Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina

Video Kosovo - România 0-3. Mircea Lucescu, debut cu o victorie superbă la al doilea mandat pe banca naționalei

Răzvan Marin a dezvăluit ce i-a spus portarul kosovar, înainte să îl "execute" din penalty

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Vestea pe care Mircea Lucescu nu voia să o audă înainte de România - Lituania

Dennis Man a fost propus la Juventus, iar Gică Popescu a reacționat

Federația a luat decizia, după ce selecționerului Angliei i s-a cerut demisia pentru gestul care a scandalizat întreaga țară

Gigi Becali i-a spus direct unui fotbalist: ”Joci ce zice Ferguson, nu ce vrei tu!”. Replica primită

Citeşte şi

Video Chindia - CS Afumați 0-1. Csikszereda - Metalul Buzău 4-2. Rezultatele etapei a 5-a și clasamentul

Video Meci ”nebun” cu șase goluri la Miercurea Ciuc. Formația lui Robert Ilyes rămâne lider în Liga 2

PEROZCu mâinile prin păr, ruj roșu pe buze și o rochie crăpată până la coapsă, Mădălina Ghenea a făcut din nou furori la Veneția

FILM NOWGeorge Clooney l-a ironizat pe Brad Pitt, din cauza vârstei: „E norocos că încă mai lucrează!”

Cum putea rămâne Albion Rrahmani la Rapid! „Tu, Șucu, trebuia să-l chemi și să-l întrebi asta” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ianis Hagi nu a mai rezistat: "Nu mai folosiți declarațiile lui Giovanni Becali ca și cum ar fi ale mele!" citeşte ştirea pe ziare.com

Alfred Bulai a făcut infarct în închisoare. Fostul profesor, transportat de urgență la Spitalul Militar din Capitală. Care este starea lui actuală citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”

Digi World

Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia