Diego Simeone, în timpul unui meci / Foto: Profimedia

Diego Simeone cere pedepse pentru suporteri, după Atletico Madrid - Real Madrid 1-1

articol scris de Digi Sport
30.09.2024, 08:30
  • Liga 2: Steaua - Csikszereda, luni, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Univ. Craiova - Unirea Slobozia, luni, 21:00, DGS 1

Atletico Madrid a remizat pe teren propriu cu marea rivală Real Madrid, scor 1-1, în cadrul etapei a 8-a din La Liga.

Confruntarea dintre cele două echipe a putut fi urmărită în direct pe Digi Sport 2. De asemenea, abonații Digi România a mai putut urmări partida pe site-ul digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport.

Diego Simeone, după Atletico Madrid - Real Madrid 1-1: ”Pentru cei care au comis acele incidente în tribune, clubul va trebui să ia o decizie”

Golurile partidei au fost marcate de Eder Militao (minutul 64), pentru oaspeți, respectiv Angel Correa (minutul 90+5), pentru gazde. În minutul 67, meciul a fost întrerupt după ce suporterii celor două echipe au fost avertizați să nu mai arunce obiecte pe gazon, însă aceștia au continuat să o facă.

Arbitrul partidei le-a cerut fotbaliștilor să meargă la cabine, însă, în cele din urmă, după ce s-au calmat spiritele, jucătorii s-au întors de la vestiare și au continuat partida.

Diego Simeone (54 de ani) a comentat incidentele provocate în tribune după golul marcat de stoperul Realului și a cerut ca suporterii să fie sancționați. De asemenea, Diego i-a condamnat și pe jucătorii care îi provoacă pe fani.

Oamenii care au aruncat acele brichete, așa cum s-a întâmplat pe Bernabeu când Courtois era jucătorul nostru și a primit o brichetă în cap, nu sunt în regulă. 

Subestimăm oamenii, îi provocăm, iar aceștia au tendința să se înfurie. Bineînțeles că nu este justificată reacția suporterilor, dar nici să pozăm mereu în victime. 

Pentru cei care au comis acele incidente în tribune, clubul va trebui să ia o decizie. Nu avem nevoie de acei suporteri în tribune. Avem nevoie de cei care ne susțin, de cei care ne însoțesc și de cei care se gândesc la club.

Ar trebui avertizați și cei care îi incită pe suporteri. Trebuie pedepsiți cei care aruncă cu bricheta, în mod clar”, a declarat Diego Simeone la finalul jocului, potrivit AS.

Carlo Ancelotti: ”Golul lor a fost în ultimul minut, e păcat”

La finalul partidei, Carlo Ancelotti și-a felicitat jucătorii pentru efortul depus, însă a avut o nemulțumire.

”Don Carlo” s-a arătat dezamăgit de faptul că echipa sa a fost egalată pe final, însă a dezvăluit că privește partea plină a paharului.

Este greu să faci față unei remize în care am fost foarte aproape de victorie.

Se poate întâmpla (n.r. să te egaleze), adversarii sunt foarte puternici și au multă calitate. Golul lor a fost în ultimul minut, e păcat. Am controlat bine jocul, am fost aproape.

Dar întotdeauna îmi place să gândesc pozitiv. Am câștigat un punct în deplasare și suntem cu un punct mai aproape de Barcelona. Dinamica este bună, suntem în luptă și nu disperăm, un egal aici poate însemna un punct bun pentru viitor”, a declarat Carlo Ancelotti, citat de news18.com.

VIDEO cu rezumatul meciului Atletico Madrid - Real Madrid 1-1

Etichete: real madrid , atletico madrid , diego simeone , pedepse suporteri , sanctiuni suporteri , rezumat atletico - real madrid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Adevărul este de partea noastră. Toate obiectivele vor fi atinse

Preşedintele rus Vladimir Putin a dat asigurări că „toate obiectivele stabilite vor fi atinse” în Ucraina, într-un videoclip în care a felicitat poporul rus de Ziua reunificării, care marchează anexarea ilegală a regiunilor ucrainene Lugansk, Doneţk, Zaporojie şi Herson, la 30 septembrie.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

”Bijuteria” de 500.000.000 $, devastată de inundații! Cel puțin 8 oameni au murit. FOTO Imaginile dezastrului

Exclusiv Gigi Becali, cadou pentru Mihai Neșu la 13 ani de la accidentarea cumplită

Dan Șucu, prima reacție după scandalul din Giulești. Ce a spus după amenințarea ”dacă nu ștergi, te bat”

A venit nota de plată pentru Rareș Pop, impresarul care a bruscat și a amenințat un jurnalist cu bătaia, pe Giulești

S-a fotografiat alături de mașina cu design nemaivăzut, interzisă în Europa, și a devenit virală pe internet

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Marius Șumudică, ”dezgustat” de ce a spus Viorel Moldovan! ”Am vorbit cu patronul”

Presa din Grecia s-a umplut de ”Steaua București”, înainte de PAOK - FCSB

Ce au găsit polițiștii asupra fanilor care au provocat scandalul de la Atletico - Real Madrid 1-1 + Comunicatul gazdelor

Gigi Becali vrea să aibă o discuție față în față cu un jucător, după Sepsi - FCSB 0-1: "O să-i zic că e război!"

Citeşte şi

Foto ”Imaginile rușinii” la Atletico - Real Madrid!

Dezamăgirea lui Carlo Ancelotti, după Real - Atletico 1-1: ”Este greu să faci față”

PEROZO tânără de 30 de ani, criticată pentru relația pe care o are cu un bărbat de 60: „Oamenii îmi spun că sunt interesată de banii lui!”

FILM NOWKate Winslet, despre cea mai discutată scenă din Titanic, un secret până acum: "N-ar fi trebuit să spun asta. Cameron o să mă sune"

Dan Petrescu vrea să transfere din Superliga României! „Pentru fiecare fotbalist prețul are cinci zerouri” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Conflict intern la Rapid, între președintele Moldovan și antrenorul Șumudică: ”Am plecat dezgustat când am văzut declarația” citeşte ştirea pe ziare.com

Rapoarte ANM: România cu portocale de Teleorman, safari în Dobrogea, papagali în Deltă. Secetă și tornade în 50 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Inna, criticată că e prea slabă. Ținuta artistei i-a arătat corpul și a stârnit un val de reacții online: „Nu e sănătos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Inna, criticată că e prea slabă. Ținuta artistei i-a arătat corpul și a stârnit un val de reacții online: „Nu e sănătos”

Digi World

Unul dintre cele mai frumoase orașe din lume, vulnerabil în faţa creşterii nivelului mării. Plajele ar putea fi grav afectate

Digi Animal World

Reacția unui bărbat când se întâlnește cu un urs în fața propriului garaj. Imaginile sunt virale: „Ce calm e!”