Mihai Teja / Foto: vejle-boldklub.dk

Exclusiv La aproape trei săptămâni după ce a semnat, Mihai Teja a explicat totul

articol scris de Digi Sport
12.10.2024, 10:35
  • Media: Digi Sport Special, sâmbătă, 20:30, DGS 1

  • Liga Națiunilor: Spania - Danemarca, sâmbătă, 21:45, DGS 1

Mihai Teja (46 de ani) a devenit în urmă cu aproape trei săptămâni antrenorul lui Vejle, club din Danemarca.

Anunțul a fost surprinzător, având în vedere că Mihai Teja era liber de aproape doi ani, de când plecare de la Botoșani, dar antrenorul a explicat că directorul sportiv al clubului, românul Marius Nicolae, a fost decisiv.

Mihai Teja a explicat cum a ajuns la Vejle

Am fost contactat de Marius Nicolae, el lucrează de trei ani aici, a reușit să mențină echipa în prima ligă. Eu am lucrat foarte bine cu Marius la Petrolul și la Cluj. Am primit un telefon de la el, mi-a spus că are toată încrederea în mine că putem să realizăm obiectivul de a ne salva de la retrogradare. Îmi doresc pentru imaginea noastră să putem face performanță.

E o infrastructură extraordinară, ai unde să te antrenezi, ai tot ce îți dorești. Am tot ce îmi doresc la bază, sunt trei terenuri de antrenament doar pentru echipa mare, avem și un hibrid unde poți juca fără probleme chiar și pe zăpadă. Aici plouă foarte mult. Banii sunt la zi, nu există nicio problemă”, a declaratMihai Teja, la Digi Sport Matinal.

Vejle, ultima clasată din Danemarca, doar cu un punct

Mihai Teja a preluat-o pe Vejle când avea nouă înfrângeri consecutive, la debut a pierdut cu FC Copenhaga, dar în al doilea joc a obținut primul punct al sezonului, cu Aalborg.

E o perioadă grea, pe care sper să o depășim. Trebuie să câștigăm meciuri pentru a ne salva de la retrogradare. E o teamă de a câștiga, chiar și când conduci, când ai un avantaj de două goluri, îți dorești foarte mult să obții prima victorie, cedezi din punct de vedere mental.

Cred că este o problemă mentală. După o perioadă destul de grea, e dificil. Trebuie să le redau acea mentalitate, să aibă mentalitate de învingători. Trebuie să câștigăm fiecare meci, nu mai avem timp să facem meciuri nule. Trebuie să luăm trei puncte. Diferența dintre noi și ultimele echipe cu care putem să ne batem este de șapte puncte.

Ce este bine este că după meciul cu Copenhaga, din deplasare, o să jucăm acasă. Va conta mult, sperăm să fim la două puncte de ele. Apoi urmează play-out-ul în care nu se înjumătățesc punctele și joci cu cele cu care te bați. Este foarte importantă lupta directă”, a spus Mihai Teja.

Etichete: mihai teja , marius nicolae , vejle


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Vânătorul”. Misterul noii arme rusești care a fost distrusă de propria armată pe cerul Ucrainei

Atunci când două dâre de vapori albi traversează cerul în apropierea liniei frontului din estul Ucrainei, aceasta înseamnă de obicei un singur lucru. Avioanele rusești sunt pe cale să atace. Dar ceea ce s-a întâmplat în apropierea orașului Kostyantynivka a fost fără precedent. Una din urme s-a despărțit în două și un nou obiect a accelerat rapid spre cealaltă urmă de vapori până când acestea s-au intersectat și o lumină portocalie strălucitoare a luminat cerul, notează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

"Telenovela" Ianis Hagi s-a încheiat! Anunțul făcut de scoțieni, după doar un meci la prima echipă a lui Rangers

Câți bani va încasa Simona Halep din partea ITIA, după ce a apărut motivarea deciziei TAS

A lăsat mașina primită de la Ion Țiriac în parcare, iar acum a spus ce lecție de viață a învățat după medalia de la JO

Exclusiv Își schimbă cetățenia pentru România și așteaptă convocarea lui Mircea Lucescu la națională

Românii și albanezii s-au luat la bătaie pe Camp Nou: de la ce a plecat totul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video La o lună de la primul contact cu jucătorii naționalei, Mircea Lucescu a dat verdictul

Momentul în care Ilie Dumitrescu a intrat în vestiar și i-a lăsat pe toți fără cuvinte: ”Ne uitam cu gura căscată, eram șocați”

Video Au apărut imaginile bătăii din Spania: românii și albanezii au oferit momente cum rar se văd!

Laurențiu Reghecampf a rostit numele fotbalistului său român preferat! ”O să ajungă sus”

Citeşte şi

Cât s-a terminat Velje - Copenhaga, la debutul lui Mihai Teja în Danemarca

Oficial De nicăieri: Mihai Teja a semnat cu un club din Europa: ”Voi da totul”

PEROZ“Cea mai frumoasă fată din lume” a pozat în costum de baie. Imaginile cu Thylane Blondeau i-au impresionat pe fani

FILM NOWSharon Stone dezvăluie numele actorului care sărută cel mai bine: E fabulos. Nu l-aș putea compara cu nimeni

Neluțu Varga a dezvăluit adevărul despre suma de transfer pentru Louis Munteanu: ”Mai mult decât se scrie în presă!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

"Ion Țiriac e o caricatură pentru societatea românească!" Miliardarul român, desființat citeşte ştirea pe ziare.com

Regretul unui bărbat că și-a instalat panouri fotovoltaice: ”Panourile solare au scăzut valoarea casei mele" citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM CRBL nu-și mai ascunde sentimentele pentru iubita tinerică. Dovezile publice de iubire pentru Olga, aflată la un concurs de Miss

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

CRBL nu-și mai ascunde sentimentele pentru iubita tinerică. Dovezile publice de iubire pentru Olga, aflată la un concurs de Miss

Digi World

O dieteticiană care lucrează cu bolnavi de cancer, despre alimentele și băuturile pe care nu le consumă deloc. Când devine cafeaua periculoasă pentru sănătate

Digi Animal World

Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”