Sergiu Buș / Foto: Digi Sport

Video Rijeka - Corvinul 1-0. Ce păcat! Sergiu Buș a ratat un penalty, iar formația din Hunedoara continuă în Conference League

articol scris de Digi Sport
01.08.2024, 22:55
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Milan - Liverpool, marți, 22:00, DGS 1

Rijeka și Corvinul Hunedoara s-au întâlnit în cadrul manșei secunde a turului 2 preliminar Europa League. 

Partida din Croația a putut fi urmărită ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, în format Live Video pe digisport.ro, dar și din aplicația Digi Sport de către abonații Digi România de pe teritoriul României. 

Rijeka - Corvinul Hunedoara 1-0. Formația lui Florin Maxim va continua în Conference League

Croații au deschis scorul în minutul 12 al partidei, prin Petrovic, și au reușit să intre cu avantaj minim la cabine. Hunedorenii au presat în repriza secundă și au avut ocazii importante. Cea mai mare a fost în minutul 76, când divizionara secundă a beneficiat de o lovitură de pedeapsă. Totuși, Sergiu Buș a irosit șansa respectivă, după ce a trimis peste poarta lui Martin Zlomislic, iar vicecampioana Croației a păstrat avantajul până la fluierul final.

În a treia competiție continentală, câștigătoarea Cupei României va juca împotriva lui Astana, care a trecut în turul doi preliminar din Conference League de Milsami Orhei, scor general 2-1.

  • Meciurile din turul trei preliminar din Conference League se joacă pe 8 și 15 august.

Final de partidă! Rijeka s-a impus cu scorul de 1-0 și a trecut mai parte cu același scor la general.

Min. 90+10: Neacșa a trimis o centrare în careu, însă niciun jucător hunedorean nu a reușit să reia balonul spre poarta adversă.

Min. 90: 10 minute de prelungire pentru repriza secundă! Formația lui Florin Maxim încă speră!

Min. 75: Ce păcat! Sergiu Buș a ratat lovitura de pedeapsă! A trimis peste poartă, iar scorul rămâne de 1-0 pentru croați.

Min. 73: Penalty pentru Corvinul, după un fault făcut de portarul Zlomislic! Moment decisiv pentru formația hunedoreană.

Min. 61: Lupu a șutat de la marginea careului, dar portarul gazdelor a reținut balonul.

Min. 47: Ocazie mare pentru croați în debutul reprizei secunde! Lefter a respins șutul lui Pasalic, iar mingea a revenit la un jucător al croaților, care a reluat pe lângă.

Min. 46: A început repriza secundă. Mihai Velisar a ieșit de pe teren la pauză, iar în locul său a fost introdus Antonio Bradu.

Min. 45+1: Final de primă parte! Croații au intrat cu avantaj minim la cabine, scor 1-0.

Min. 45: Prima repriză a fost prelungită cu un minut.

Min. 43: Pasalic a executat foarte bine o lovitură liberă, însă lovitura de cap a lui Radeljic s-a dus peste poarta lui Lefter.

Min. 28: Pîrvulescu a centrat foarte bine pentru Lupu, dar șeptarul Corvinului nu a putut ajunge la mingea expediată de colegul său.

Min. 12: Gol Rijeka! Petrovic a deschis scorul pentru formația creată, după ce l-a învins pe Lefter din interiorul careului. Ivanovic a fost cel cu pasa decisivă.

Min. 10: Ocazie pentru gazde! Ivanovic nu a putut relua o centrare trimisă din bandă, iar mingea s-a dus pe lângă poarta lui Lefter.

Min. 8: Ocazie mare și pentru Corvinul! Ubbink a centrat excelent pentru Manolache, însă stoperul hunedorenilor a reluat peste poartă.

Min. 4: Ocazie mare pentru Rijeka! Pasalic s-a aflat la capătul unui contraatac fulger al croaților, dar nu l-a putut învinge pe Lefter, care a avut o intervenție de excepție.

UPDATE. A început confruntarea dintre Rijeka și Corvinul Hunedoara.

Echipele de start:

Rijeka (4-1-4-1): Zlomislic - Smolcic, Galesic, Radeljic, Cabraja - Selahi - Pasalic, Petrovic, Frunk, Jankovic, Ivanovic

Rezerve: Rukavina, Posavec, Babic, Banda, Bogojevic, Butic, Djouahra, Ilinkovic, Jakac, Majstorovic, Obregon, Rukavina

Antrenor: Zeljko Sopic

Corvinul (4-3-3): Lefter - Neacșa, Lică, Manolache, Velisar - Roger, Hrezdac, Ubbink - Lupu, Buș, Pîrvululescu

Rezerve: Blaga, Pop, Bradu, Hergheligiu, Predică, Grigore, Mitran, Gîrbiță, Cărăruș, Goodnews, Câmpan, Chindriș

Antrenor: Florin Maxim


Hunedorenii sunt gata de o nouă surpriză, după cea contra maghiarilor de la PAKSI, și forțează calificarea în turul 3 preliminar din Europa League. 

După 0-0 în turul din România, ambele formații pleacă cu șanse egale înainte de duelul de pe ”HNK Rijeka”. 

Dacă înainte de primul meci șansele erau mai mari pentru Rijeka, Zeljko Sopic s-a declarat surprins de jocul prestat de formația lui Florin Maxim. 

Astfel, antrenorul croaților a anunțat la finalul partidei tur că meciul al doilea băieții săi ”își vor arăta coliții”. 

”Nu pot spune că sunt prea mulțumit. Pe de altă parte, a fost primul meci, știam că nu va fi ușor, așa cum am spus înainte de a veni în România. Știam că va fi nevoie doar să venim pentru a câștiga meciul. Având în vedere calitate jucătorilor și alte lucruri, cred că este cel mai realist rezultat.

Am rămas cu impresia că trebuie să fim mai decisivi în anumite situații. Trebuie să ne arătăm colții, trebuie să obținem niște lucruri. Atacanții nu au reușit să marcheze de câteva jocuri, trebuie să lucrăm la asta”, a declarat Zeljko Sopic.

Etichete: europa league , florin maxim , rijeka , corvinul


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Familia regală britanică a „tăiat-o” pe Meghan Markle din fotografia folosită pentru a-i ura la mulţi ani prinţului Harry

Fotografia folosită de familia regală britanică pentru a-i ura duminică la mulţi ani prinţului Harry a fost decupată dintr-o imagine în care ducele de Sussex apărea alături de soția sa, Meghan Markle. Detaliul nu a trecut neobservat în presa britanică, relatează News.ro.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. PAOK l-a adus pe Dejan Lovren

Până când moartea i-a despărțit, după 51 de ani de căsătorie! Soția lui Gigi Mulțescu: ”Nu mai înţelegeam ce îmi spunea”

”Îngrozitor!” Scoțienii, verdict dur după Dundee United - Rangers. Fanii, mesaj pentru Ianis Hagi

După ce a rămas ”mască” la rugămintea lui Popovici, Țiriac i-a transmis un mesaj ferm campionului olimpic! ”Așa am ajuns?”

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Momente rare: Marius Șumudică a ajuns în fața suporterilor și a repetat încontinuu un cuvânt, după eșecul cu ”U” Cluj

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă

Chipciu și tofu pane! ”Veteranul” liderului SuperLigii a făcut show la flash-interviu: ”Eu am salariul mai mic”

Foto Cum a fost surprins Dan Șucu, după ce Rapid a suferit prima înfrângere sub comanda lui Șumudică

Citeşte şi

Exclusiv ”Câte puncte face FCSB în Europa League?” Răspunsul lui Victor Pițurcă: ”Aș pune la pariuri”

Exclusiv Adrian Mutu a lămurit conflictul pe care l-a avut cu Panagiotis Tachtsidis

PEROZMix perfect de grație feminină și inocență. Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci și noua stea a modei, pictorial îndrăzneț în Vogue

FILM NOWNu i-a mai văzut de 16 ani, dar îi sunt aproape. Copiii adoptați de Nicole Kidman, gest emoționant după ce mama actriței a murit

Pancu și Ovidiu Burcă, surprinși mâncând la restaurantul unde ANPC a găsit gândaci! Imagini inedite cu cei doi antrenori citeşte ştirea pe Prosport.ro

Atac dur din partea lui Mihai Stoica, pentru jucătorul ce a refuzat venirea la FCSB: "N-am auzit pe nimeni să jignească la modul ăsta" citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Digi World

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit