Răzvan Lucescu, antrenorul celor de la PAOK / Foto: Profimedia

Răzvan Lucescu, pregătiri înainte de PAOK - FCSB: "M-am trezit la cinci dimineața"

articol scris de Digi Sport
02.10.2024, 13:22
  • Champions League: Șahtior - Atalanta, miercuri, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Lille - Real Madrid, miercuri, 22:00, DGS 1

FCSB va da piept în deplasare cu PAOK Salonic, joi, 3 octombrie, în a doua etapă din faza Europa League.

Confruntarea dintre cele două echipe va putea fi urmărită în direct pe Digi Sport 1. De asemenea, abonații Digi România vor mai putea urmări partida pe site-ul digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport.

Răzvan Lucescu: "E un meci normal, pentru mine e ceva natural"

Răzvan Lucescu (55 de ani), a vorbit în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei, printre altele, și despre pregătirile pe care le-a efectuat înainte de duelul cu FCSB.

Totodată, tehnicianul a evidențiat că, pentru el, nu este un meci special și îl va trata ca pe orice altă confruntare.

"Pentru mine lucrurile sunt normale, într-un sezon sunt perioade bune și rele. Cel mai important este să ai dorința de a reacționa și, pot să vă spun că, mai ales în situația noastră, nu ne place să pierdem.

Jucăm cu gândul că, dacă avem acea dorință, vor veni și rezultatele. Am analizat ultimul meci, în fiecare campionat, orice echipă are perioade în care nu joacă bine. Sunt situații care se întâmplă. Voi, mai ales, oamenii din media, vedeți acest meci ca și cum ar fi singurul care există. La fotbal nu e așa. Da, a fost o zi proastă, dar contează și ce ai făcut înainte și ce faci după.

(n.r. Sunteți apreciat și în Grecia, și în România. E mai multă presiune pe dumneavoastră din această cauză?) Din nou trebuie să spun că nu știu. E un meci, pentru mine e ceva natural, m-am trezit la 5 dimineața azi. Prietenul meu Kyriakos a venit și am terminat treaba, analiza, la 11:45.

Nu știu ce să vă zic, e un meci. Credeți că e o diferență că mâine jucăm cu Steaua, FCSB, sau Aris, Olympiakos? Nu, vrem să câștigăm.

Suntem la început, și acesta e un aspect. Sunt forțat, ca antrenor al acestei echipe, să îmi păstrez balansul într-o oarecare limită. Nu e ușor să reconstruiești echipe când ai multe schimbări.

Începi cu un grup, creezi chimie între niște jucători, dar după 2-3 săptămâni se schimbă jucătorii și iar o iei de la capăt. Vin jucători care nu au mai jucat sau care se adaptează mai greu. Ei încă își cunosc colegii, învață filozofia clubului, sunt multe detalii", a declarat Răzvan Lucescu, la conferința de presă.

Presa din Grecia: ”Răzvan Lucescu a lucrat la Rapid și nu este deloc îndrăgit de Gigi Becali”

Jurnaliștii eleni de la Metro Sport au subliniat rivalitatea care există între Răzvan Lucescu, cel care în trecut a fost antrenorul Rapidului, rivala FCSB, și formația ”roș-albastră”, care a avut de dat multe ”lupte” în fotbalul românesc cu tehnicianul de 55 de ani. 

De altfel, în opinia celor de la Metro Sport, Lucescu Jr. nu ar fi îndrăgit de Gigi Becali (66 de ani), patronul celor de la FCSB.

Pe fondul acestei situații, ziariștii greci scriu că atât PAOK, cât și FCSB, vor avea o motivație suplimentară să se impună în acest meci și să-și învingă rivalul.

”Obiectivul principal al lui PAOK și al Stelei (n.r. FCSB) este reprezentat de punctele puse în joc. Totuși, prezența lui Răzvan Lucescu pe banca lui PAOK produce o motivație personală pentru cele două echipe în acest meci.

Antrenorul de 55 de ani a lucrat la Rapid, o rivală tradițională a Stelei și a lui Dinamo, astfel că nu este deloc îndrăgit de patronul Gigi Becali sau de vestiarul campioanei României. De ambele părți există, așadar, un stimulent suplimentar pentru victorie”, au apus grecii de la Metro Sport.

Clasamentul Europa League, după prima etapă. FCSB, pe locul al doilea. PAOK, pe 29

Clasamentul Europa League după prima etapă / Foto: Flashscore.ro

 

Etichete: razvan lucescu , paok fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Explozie apocaliptică în Ucraina. Bloggerii militari ruși spun că este „tatăl tuturor bombelor”

Mai multe canale ucrainene au preluat o filmare distribuită de bloggeri militari ruși, care pretind că surprinde explozia uneia dintre cele mai puternice bombe non-nucleare din lume, FAB-9000, într-un oraș ucrainean din regiunea Harkov. Informația nu a putut fi confirmată oficial, iar alte surse spun că este vorba despre o bombă termobarică de putere mai mică. Însă, indiferent de tipul bombei folosite, efectele exploziei sunt devastatoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La 11 ani de la accidentul horror, ”Michael Schumacher a avut prima apariție publică”

Ianis Hagi a primit o ofertă "salvatoare" pe ultima sută de metri și a dat răspunsul pe loc

S-a aflat! Cine a contribuit la revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers

Breaking News Ianis Hagi: ”M-am întors!”

Florinel Coman, SHOW în Liga Campionilor! Al-Gharafa a câștigat meciul în care s-au marcat 6 goluri

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Trei cuvinte! Presa americană, verdict sincer după ce Simona Halep a câștigat primul meci în 777 de zile

Antrenorul lui Rangers a rupt tăcerea! Ce a spus de Ianis Hagi, după ce l-a reprimit la echipa mare

Primul turneu la care Simona Halep a confirmat participarea în 2025

A venit ”nota de plată” pentru Dinamo, după ce un suporter a aruncat cu scaunul după arbitru

Citeşte şi

Gigi Becali i-a băgat în ședință în avion! ”Băi, crezi că am nevoie de floricele?”. Doar 3 jucători au scăpat

Exclusiv ”A venit nea Gigi?” Ce a spus unul dintre jucătorii FCSB-ului înaintea plecării către Salonic

PEROZZendaya, ca un supermodel al anilor '80, la Paris. În dresuri plasă și o fustă foarte scurtă, și-a lăsat picioarele perfecte la vedere

FILM NOWCatherine Zeta-Jones, imagine virală cu Michael Douglas. Fanii au reacționat: „Ce frumoși sunteți, meritați să fiți fericiți!”

Vila misterioasă care ar fi fost cumpărată pentru a fi sediu AMFB, dar despre care nimeni nu ştie cine o are în acte citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fantastic! Halep face un meci mare în disputa cu Rodionova și obține prima victorie, după mai bine de doi ani citeşte ştirea pe ziare.com

WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite telefoane: Samsung, iPhone și Huawei, pe listă. Ce alternative au românii citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, aranjată așa cum rar au văzut-o fanii. Abia au recunoscut-o: „Așa da! N-am nimic de reproșat”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, aranjată așa cum rar au văzut-o fanii. Abia au recunoscut-o: „Așa da! N-am nimic de reproșat”

Digi World

Trei obiceiuri pe care să le prioritizezi pentru o viață lungă. Somnul e mai important decât ai putea crede

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit