Meciul LASK Linz - RB Salzburg / Foto: Profimedia

LASK Linz nu a fost mai departe de FCSB sâmbătă seara

articol scris de Digi Sport
18.08.2024, 08:34
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Milan - Liverpool, marți, 22:00, DGS 1

Meciul dintre LASK Linz și FCSB are loc joi, de la ora 20:00. Duelul poate fi urmărit în format LIVE TEXT pe site-ul digisport.ro și în aplicația Digi Sport, de abonații Digi România.

Lask Linz, înfrângere în fața lui RB Salzburg, înaintea meciului cu FCSB, din play-off-ul Europa League

În seara în care FCSB a pierdut meciul de pe teren propriu cu Poli Iași, scor 0-1, în etapa a 6-a a SuperLigii, LASK Linz a jucat împotriva lui RB Salzburg.

La fel ca FCSB, LASK Linz a cedat pe teren propriu cu RB Salzburg, scor 0-1, în etapa a 3-a din campionatul Austriei.

Yeo a marcat unicul gol al partidei dintre cele două formații, în minutul 64. 

Astfel, atât LASK Linz, cât și FCSB, se vor confrunta în prima manșă a play-off-ului din Europa League, după ce au înregistrat câte o înfrângere în campionat.

Rămâne de văzut care dintre cele două formații va avea un moral mai bun în confruntarea de joi seară.

Veste de la UEFA pentru FCSB: Valentin Crețu poate evolua cu LASK Linz

Valentin Crețu (35 de ani) a primit un cartonaș galben la finalul meciului cu Sparta Praga, scor 2-3, în turul trei preliminar al Champions League, iar cei de la FCSB se așteptau ca fundașul dreapta să fie suspendat pentru meciul tur cu LASK Linz.

Cei de la FCSB au primit însă o veste excelentă din partea UEFA: Valentin Crețu va putea fi pe teren la meciul din Austria cu LASK Linz, anunță Golazo.

Când au trimis lista cu jucătorii eligibili pentru play-off-ul din Europa League, cei de la FCSB au observat că în dreptul lui Valentin Crețu nu apărea nici steluță cum că ar fi suspendat, motiv pentru care a-au adresat către UEFA.

Cei de la FCSB au primit undă verde de la UEFA în privința lui Valentin Crețu, dar și pasajul din regulament care îi permite fotbalistului să evolueze în continuare în Europa.

Concret, o dată la două tururi preliminare din competițiile europene, cei de la UEFA șterg un cartonaș galben din dreptul fotbaliștilor.

În mod excepțional, după finalizarea fiecăror două runde dintr-o competiție de club UEFA (adică UEFA Champions League și/sau UEFA Europa League și/sau UEFA Conference) în care un jucător a fost înregistrat pe lista unui club și eligibil să joace, numărul de avertismente primite de acel jucător, care nu au dus la o suspendare repetată, este redus cu unul”, se arată în regulamentul UEFA.

Astfel, Valentin Crețu va avea acum două cartonașe galbene, iar dacă va încasa unul la meciul tur cu LASK Linz, atunci va lipsi la retur.

Cazul lui Valentin Crețu este asemănător cu cel al lui Joyskim Dawa, despre care s-a crezut la fel, că va fi suspendat, după meciul tur cu Sparta Praga, scor 1-1, însă UEFA a venit și în acel caz cu o precizare.

Etichete: salzburg , play off europa league , lask linz , lask linz fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat din Cluj și-a bătut șeful după ce s-au certat la telefon, pe e-mail și apoi față în față. Ce a pățit angajatul și de la ce a pornit scandalul

Furia scăpată de sub control la serviciu i-a adus o amendă penală usturătoare unui bărbat din Cluj. Pentru că nu și-a stăpânit emoțiile și și-a lovit șeful, bărbatul trebuie să plătească acum 8.000 de lei. Scandalul, scrie știridecluj.ro, a pornit de la o ceartă prin telefon, continuată pe e-mail și apoi față în față, pe tema concediului de odihnă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. PAOK l-a adus pe Dejan Lovren

Video A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. Imagini virale

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă

Dan Nistor a făcut gluma serii, după ce ”U” Cluj a învins-o pe Rapid în Giulești

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Juventus - PSV 2-0 / Young Boys - Aston Villa 0-2, ACUM pe DGS 1 & 2. 6 meciuri în prima zi de Champions League

Exclusiv Daniel Niculae, după ce Rapid a pierdut cu ”U” Cluj: ”Asta cred că va face 'Șumi' în perioada următoare”

Exclusiv Gigi Becali s-a convins: ”E un geniu, mă depășește ce face el”

Șansa lui Radu Drăgușin! Anunțul făcut de Ange Postecoglou

Citeşte şi

"Așteptăm răspunsul UEFA!" Anunțul făcut de MM Stoica, după ce FCSB a fost sancționată de forul european

Exclusiv Ce a cerut în direct Mihai Pintilii, după calificarea FCSB-ului în Europa League

PEROZJennifer Aniston, în formă maximă pe covorul roșu. Brațele musculoase și silueta subțire, puse în evidență de o rochie fără bretele

FILM NOWMichael Douglas a dezvăluit cum a reușit să joace atât de bine scenele intime din „Basic Instinct”: „Sunt expert”

Mutare extraordinară! U Cluj, pe cale să semneze cu jucătorul abia plecat de la Rapid București: ”Suntem în discuții cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

„Intrăm în grevă”. Unul dintre favoriții la câștigarea Balonului de Aur anunță un cutremur în fotbal citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Inna, într-o ținută care i-a expus silueta în toată splendoarea. Fanii au reacționat imediat: „Ești o zeiță”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Inna, într-o ținută care i-a expus silueta în toată splendoarea. Fanii au reacționat imediat: „Ești o zeiță”

Digi World

De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia