Thomas Darazs / Foto: Profimedia

Antrenorul lui LASK și-a făcut temele! Thomas Darazs a spus ce calități are FCSB: ”Îți este foarte greu”

articol scris de Digi Sport
21.08.2024, 16:46
  • Champions League: Bologna - Șahtior, miercuri, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Manchester City - Inter, miercuri, 22:00, DGS 1

FCSB se pregătește de prima manșă a duelului din play-off-ul Europa League contra austriecilor de la LASK Linz. 

  • Partida de pe Oberosterreich Arena se joacă joi, 22 august, de la ora 20:00, și va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe digisport.ro. 

Thomas Darazs: ”Sunt foarte prezenți în joc și au foarte multe calități individuale”

La conferința de presă premergătoare partidei, Thomas Darazs a vorbit despre calitățile adversarilor de la FCSB. 

Întrebat dacă LASK este favorită, antrenorul austriecilor a dezvăluit că va fi foarte dificilă partida secundă, cea care se joacă în România. 

"Ne propunem să jucăm foarte bine, să arătăm ce am arătat până acum, că putem face bine, și ne dorim să evităm greșelile pe care le-am comis anterior. Avem încredere că vom juca bine, însă știm că ne așteaptă un joc foarte dificil, cu multă forță fizică și multe dificultăți.

(n.r - Sunteți favoriți, având în vedere că jucați acasă?) Având în vedere că returul va fi în deplasare, nu ne face neapărat viața mai ușoară. Ne așteptăm să întâmpinăm acolo un grup de suporteri absolut fanatici. Avem însă încredere în puterile noastre, ne vom da străduința și trebuie să evităm greșelile din primele partide. Bineînțeles, ne dorim să mergem mai departe.

Punctele forte ale adversarului? Au o condiție fizică foarte robustă, sunt foarte prezenți în joc și au foarte multe calități individuale. Jucătorii de la FCSB aș putea spune că sunt jucători de instinct, adică acei jucători la care îți este foarte greu să te aperi pentru că sunt foarte spontani. Trebuie să fim foarte atenți. Ne vom strădui să ne punem amprenta. Dacă vom profita de ocaziile avute, atunci va trebui să fim mai puțin atenți la ce face adversarul. Sigur, asta nu înseamnă că vom neglija adversarul.

Vrem să ajungem în Europa League. Deocamdată nu ne gândim la Conference League. Ne gândim strict la Europa League. Dacă vom ajunge în Conference, ne vom strădui să mergem cât mai departe, însă prioritatea numărul unu este Europa League", a spus Thomas Darazs, la conferința de presă.

FCSB se mută din Ghencea pe Arcul de Triumf 

FCSB a decis să nu mai dispute următorul meci de acasă din campionat în Ghencea, arenă pe care a folosit-o în acest sezon din cauza indisponibilității Arenei Naționale, ocupată vara aceasta de evenimente extrasportive. 

Pe site-ul LPF, în cadrul unui articol postat miercuri, s-a anunțat că roș-albaștrii au cerut să mute partida cu UTA, de la finalul lunii, pe Arcul de Triumf, iar cererea a fost aprobată. 

Cei de la LPF nu au dat mai multe detalii, dar aproape sigur cauza este starea deplorabilă a gazonului din Ghencea, care a putut fi constatată foarte ușor la meciurile găzduite de arena din Sectorul 6 în noul sezon. 

Foarte curios este, însă, că FCSB a pus deja în vânzare biletele pentru returul cu LASK (29 august, 21:30), iar partida se va juca în Ghencea, deși Arcul de Triumf este omologat de UEFA pentru a găzdui preliminarii europene. 

  • FCSB - UTA se joacă pe 31 august, de la 18:00, și va putea fi urmărit ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, site-ul digisport.ro și aplicația Digi Sport (disponibilă pe Google Play și App Store), de către abonații DIGI România. 

Etichete: europa league , fcsb , thomas darazs


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat din Cluj și-a bătut șeful după ce s-au certat la telefon, pe e-mail și apoi față în față. Ce a pățit angajatul și de la ce a pornit scandalul

Furia scăpată de sub control la serviciu i-a adus o amendă penală usturătoare unui bărbat din Cluj. Pentru că nu și-a stăpânit emoțiile și și-a lovit șeful, bărbatul trebuie să plătească acum 8.000 de lei. Scandalul, scrie știridecluj.ro, a pornit de la o ceartă prin telefon, continuată pe e-mail și apoi față în față, pe tema concediului de odihnă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. PAOK l-a adus pe Dejan Lovren

Video A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. Imagini virale

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă

Dan Nistor a făcut gluma serii, după ce ”U” Cluj a învins-o pe Rapid în Giulești

Ofertă pentru Ianis Stoica: salariul, de trei ori mai mare decât la Hermannstadt! Atacantul a dat deja răspunsul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video AC Milan - Liverpool 1-3 / Real Madrid - Stuttgart 3-1 / Bayern - Dinamo Zagreb 9-2. Toate rezultatele zilei

Exclusiv Schimbare majoră la FCSB, de la meciul cu Petrolul! Gigi Becali: ”Va fi unul singur!”

Subiect închis: Ianis Hagi a decis unde va evolua! Cum l-au numit scoțienii

De la pretenții de titlu la lupta pentru salvarea de la retrogradare! Cu cine poate semna Neil Lennon

Citeşte şi

Adrian Petre, fostul atacant al celor de la FCSB, a decis să se retragă din fotbal la doar 26 de ani

Gigi Becali a făcut calculele! La câte puncte distanță vrea să câștige titlul față de CFR și Universitatea Craiova

PEROZJennifer Aniston, în formă maximă pe covorul roșu. Brațele musculoase și silueta subțire, puse în evidență de o rochie fără bretele

FILM NOWMichael Douglas a dezvăluit cum a reușit să joace atât de bine scenele intime din „Basic Instinct”: „Sunt expert”

Lovitură cruntă pentru Rapid! Motivul pentru care Marius Șumudică nu-i poate utiliza pe Aaron Boupendza și Clinton N’Jie citeşte ştirea pe Prosport.ro

„Intrăm în grevă”. Unul dintre favoriții la câștigarea Balonului de Aur anunță un cutremur în fotbal citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Inna, într-o ținută care i-a expus silueta în toată splendoarea. Fanii au reacționat imediat: „Ești o zeiță”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Inna, într-o ținută care i-a expus silueta în toată splendoarea. Fanii au reacționat imediat: „Ești o zeiță”

Digi World

De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia