Valentin Mihăilă / Foto: Profimedia

Exclusiv ”Nu e vrăjeală!”. Scenariul lansat de tatăl lui Valentin Mihăilă pentru grupa României de la EURO 2024

articol scris de Digi Sport
24.06.2024, 17:20
  • Media: Liga Digisport, miercuri, 17:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, DGS 1

Echipa națională a României se pregătește pentru ultimul meci din faza grupelor de la EURO 2024.

  • Slovacia - România, meci din a treia rundă de la turneul final din Germania, se joacă miercuri, de la ora 19:00, LIVE TEXT pe digisport.ro.

Marian Mihăilă, tatăl lui Valetin Mihăilă, vede naționala României în optimi la EURO 2024: ”Toate echipele vor avea 4 puncte și noi vom fi pe primul loc”

Valentin Mihăilă (24 de ani) a început de pe banca de rezervă meciul contra Ucrainei, scor 3-0, pentru că a avut febră mare cu o seară înainte de joc, dar fotbalistul celor de la Parma a fost titular în partida contra Belgiei.

Marian Mihăilă, tatăl internaționalului român, a fost în cantonamentul de la Wurzburg pentru a se întâlni cu fiul său, dar și la cele două meciuri ale echipei naționale din Germania.

Într-o intervenție telefonică în direct în emisiunea Liga Digi Sport, tatăl lui Valentin Mihăilă s-a arătat convins că România se va califica în optimi la EURO 2024 de pe primul loc.

”A făcut temperatură în seara meciului. Nu a fost nicio vrăjeală. Vă dați seama că după o noapte nedormită, nu știu dacă poți să fi la aceeași capacitate. Mai ales că a fost meciul la ora 3.

Ne vedem în optimi. Dacă mă întrebați pe mine, eu cred că toate echipele vor avea patru puncte și noi vom fi pe primul loc.

Belgia este echipa de pe locul 3 în lume. Dacă își respectă blazonul, trebuie să o bată pe Ucraina. Vor și ei un adversar mai accesibil în optimi.”, a spus Marian Mihăilă.

Valentin Mihăilă a rămas cel mai rapid fotbalist de la EURO 2024

UEFA a întocmit un top al fotbaliștilor care au atins cele mai mari viteze, după cele două etape a fazei grupelor, de la EURO 2024.

Valentin Mihăilă (24 de ani) este considerat de majoritatea specialiștilor drept unul dintre cei mai rapizi fotbaliști din fotbalul european.

Pe primul loc în topul realizat de forul european este un român, și anume Valentin Mihăilă. 

Fotbalistul ”Tricolorilor” a atins viteza de 35,8 km/h în meciul România - Ucraina, iar după ce s-au disputat toate meciurile din etapa a doua, a fazei grupelor, Valentin Mihăilă a rămas în continuare cel mai rapid jucător de la Campionatul European.

Mihăilă a depășit, în topul realizat de UEFA, jucători recunoscuți pentru agilitatea din teren. Fotbalistul a devansat nume precum Kylian Mbappe, RasmusHojlund, Kyle Walker, Nuno Mendes sau Mykhailo Mudryk.

  • În 22 de prezențe la naționala României, Valentin Mihăilă a reușit să puncteze de 4 ori.
  • 2,8 milioane de euro este cota de piață a lui Valentin Mihăilă, potrivit Transfermarkt.

Etichete: romania , echipa nationala , valentin mihaila


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Grecii sunt furioși peste măsură. Luni au primit cea mai proastă veste posibilă pentru ei

În timp ce companiile din țările din întreaga lume cochetează cu ideea de a implementa săptămâna de lucru mai scurtă, Grecia a introdus o săptămână de lucru de 48 de ore, față de cea de 40 de ore. Măsura, descrisă de sindicate ca fiind „barbară” a intrat în vigoare luni.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Florin Prunea a văzut noile echipamente ale FCSB-ului și a rostit un singur cuvânt, în direct la TV

Supercomputerul Opta a făcut predicția, înainte de România - Olanda

Presa britanică a spus cu ce scor se va termina România - Olanda: "Victorie ușoară!"

E gata! Anunțul făcut de Cristiano Ronaldo, după ce a plâns în hohote pe teren

Cum au numit olandezii România, cu câteva ore înaintea meciului de la EURO 2024

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

România, record negativ în meciul cu Olanda

Românul numit ”excepțional” după prestația cu Olanda

”Tricolorul” remarcat de UEFA după prima repriză a meciului România - Olanda

S-a scris istorie în România - Olanda. Recordul doborât în penultima ”optime” de la EURO 2024

Citeşte şi

S-a scris istorie în România - Olanda. Recordul doborât în penultima ”optime” de la EURO 2024

Nici măcar cartonaș galben! Intrare criminală a lui Dumfries la Mogoș, după ce l-a făcut să sângereze și pe Ianis Hagi

PEROZFiica lui Heidi Klum face furori pe plajă în Sardinia. Leni are 20 de ani și este model

FILM NOWA fost diagnosticată cu scleroză multiplă, dar continuă să arate uimitor. Cum a apărut Selma Blair la Săptămâna Modei de la Paris

Echipa de start a României cu Olanda în optimi la EURO! Doi titulari noi și o mișcare tactică spectaculoasă citeşte ştirea pe Prosport.ro

Selecționerul a decis. Ei vor fi executanții României de la 11 metri, în meciul cu Țările de Jos citeşte ştirea pe ziare.com

Portar din Liga 1, după gratii la doar 32 de ani. Revolta soției: „Legea nu este egală pentru toți" citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Vârsta, doar un număr pentru ea. Loredana Groza, trup de zeiță într-o fustă super scurtă, la 54 de ani. Fanii: „Absolut divină!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Vârsta, doar un număr pentru ea. Loredana Groza, trup de zeiță într-o fustă super scurtă, la 54 de ani. Fanii: „Absolut divină!”

Digi World

De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

Digi Animal World

Un bărbat a avut parte de șocul vieții când a mers noaptea la toaletă. A aprins lumina și a văzut cum se târăște din apă