Fanii români, la meciul Belgia - România, de la EURO 2024 / Foto: Profimedia

FRF, noi precizări cu privire la situația biletelor de la ”optimea” România - Olanda

articol scris de Digi Sport
28.06.2024, 19:30
  • Media: Liga Digisport, miercuri, 17:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, DGS 1

România s-a calificat în optimile de finală de la EURO 2024 de pe primul loc al Grupei E și va juca în optimile de finală cu Olanda, locul trei din Grupa D

Duelul România - Olanda va avea loc marți, 2 iulie, la Munchen, de la ora 19:00 (ora României). ”Tricolorii” vor reveni pe Fussball Arena, din Munchen, acolo unde s-a disputat primul meci al nostru din Grupa E, 3-0 cu Ucraina, și la care au asistat peste 35.000 de spectatori.

Federația Română de Fotbal: ”UEFA a informat FRF că nu mai există bilete suplimentare disponibile. Îi îndemnăm pe toți suporterii români interesați să fie vigilenți și să le achiziționeze în ultimă rundă de vânzare”

România are rezervate 7.000 de bilete, iar FRF a cerut UEFA ca numărul să fie dublat pentru duelul ”de foc”. Forul european a transmis că acest lucru nu este posibil, astfel că românii sunt îndemnați să cumpere bilete de pe site-ul UEFA, după ce acestea vor fi scoase la vânzare.

De precizat este că o parte din suporterii care și-au cumpărat deja bilete pentru meciurile din faza grupelor vor primi un email prin care li se va oferi posibilitatea să cumpere 4 tichete la duelul cu Olanda. 

”Stadionul din Munchen, cu o capacitate de aproximativ 64.000 de locuri pentru meciurile de la EURO 2024, este locul de desfășurare a acestui meci. Din totalul locurilor disponibile, UEFA a rezervat câte 7.000 de bilete pentru fiecare dintre echipele calificate în faza optimilor de finală. Restul biletelor au fost vândute deja înainte de a se cunoaște echipele participante la această fază a competiției.

În încercarea de a răspunde cererii mari de bilete din partea suporterilor români, Federația Română de Fotbal a solicitat suplimentarea numărului de bilete rezervate pentru fanii români. Cu toate acestea, UEFA a informat FRF că nu mai există bilete suplimentare disponibile.

Biletele pentru acest meci au fost puse în vânzare încă din decembrie 2023, iar cererea a fost extrem de mare. Cu toate acestea, UEFA a anunțat că vor fi puse la vânzare pe platforma UEFA Ticketing ultimele bilete rămase cu două zile înainte de meci. Aceste bilete sunt cele care au fost rezervate țărilor participante la această partidă, dar care nu au fost revendicate de suporterii prezenți la meciurile din faza grupelor.

FRF îi îndeamnă pe toți suporterii români interesați să fie vigilenți și să încerce să achiziționeze biletele disponibile în această ultimă rundă de vânzare. Suporterii sunt încurajați să urmărească anunțurile oficiale pentru a fi la curent cu ultimele informații privind disponibilitatea biletelor.”, a anunțat FRF.

Posibilul traseu al ”Tricolorilor” către marea finală de la Berlin

Pentru că Georgia a bătut-o pe Portugalia, România va juca în optimile de la EURO 2024 cu Olanda, locul trei din Grupa D. În cazul în care Georgia și Cehia nu câștigau cu Portugalia și Turcia, România ar fi întâlnit-o pe Slovenia în optimi.

Meciul României cu Olanda se va disputa pe 2 iulie, de la ora 19:00, pe stadionul din Munchen, unde prima noastră reprezentativă și-a început parcursul de la EURO 2024, cu marea victorie cu Ucraina, 3-0.

După rezultatele Portugaliei și Turciei, România are un adversar mai greu în optimi, însă altfel stau lucrurile dacă va reuși să se califice în sferturi.

O victorie cu Olanda aduce o confruntare cu învingătoarea din meciul dintre Austria și Turcia. Pe aceeași jumătate de tablou mai sunt meciurile Anglia - Slovacia și Elveția - Italia. Dacă ajunge în semifinale, România va juca împotriva uneia dintre cele patru echipe.

Tabloul complet al optimilor EURO 2024

Etichete: bilete , romania - olanda , euro 2024


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Grecii sunt furioși peste măsură. Luni au primit cea mai proastă veste posibilă pentru ei

În timp ce companiile din țările din întreaga lume cochetează cu ideea de a implementa săptămâna de lucru mai scurtă, Grecia a introdus o săptămână de lucru de 48 de ore, față de cea de 40 de ore. Măsura, descrisă de sindicate ca fiind „barbară” a intrat în vigoare luni.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Florin Prunea a văzut noile echipamente ale FCSB-ului și a rostit un singur cuvânt, în direct la TV

Supercomputerul Opta a făcut predicția, înainte de România - Olanda

Presa britanică a spus cu ce scor se va termina România - Olanda: "Victorie ușoară!"

E gata! Anunțul făcut de Cristiano Ronaldo, după ce a plâns în hohote pe teren

Cum au numit olandezii România, cu câteva ore înaintea meciului de la EURO 2024

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Rămâneți sau nu?”. Edi Iordănescu a dat răspunsul: ”Are nevoie de mine mai mult decât are echipa națională”

Exclusiv Reacția lui Ilie Dumitrescu, după ce România a fost eliminată de la EURO 2024

Concluzia lui Gică Hagi, după ce România a fost eliminată de Olanda de la EURO 2024

Cum l-au numit englezii pe Radu Drăgușin, după evoluția cu Olanda

Citeşte şi

Căpitanul Nicolae Stanciu a spus unde s-a născut ”Generația de Suflet”, după eliminarea României de la EURO 2024

Denis Drăguș ține capul sus după eliminarea României de la EURO 2024

PEROZFiica lui Heidi Klum face furori pe plajă în Sardinia. Leni are 20 de ani și este model

FILM NOWA fost diagnosticată cu scleroză multiplă, dar continuă să arate uimitor. Cum a apărut Selma Blair la Săptămâna Modei de la Paris

Echipa de start a României cu Olanda în optimi la EURO! Doi titulari noi și o mișcare tactică spectaculoasă citeşte ştirea pe Prosport.ro

Selecționerul a decis. Ei vor fi executanții României de la 11 metri, în meciul cu Țările de Jos citeşte ştirea pe ziare.com

Portar din Liga 1, după gratii la doar 32 de ani. Revolta soției: „Legea nu este egală pentru toți" citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Vârsta, doar un număr pentru ea. Loredana Groza, trup de zeiță într-o fustă super scurtă, la 54 de ani. Fanii: „Absolut divină!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Vârsta, doar un număr pentru ea. Loredana Groza, trup de zeiță într-o fustă super scurtă, la 54 de ani. Fanii: „Absolut divină!”

Digi World

De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

Digi Animal World

Un bărbat a avut parte de șocul vieții când a mers noaptea la toaletă. A aprins lumina și a văzut cum se târăște din apă