Dennis Man, alături de colegii de la naționala României / Foto: Profimedia

Fotbalistul de 9.000.000€ al României, urmărit de un club uriaș din Spania la EURO 2024

articol scris de Digi Sport
29.06.2024, 08:19
  • Media: Liga Digisport, miercuri, 17:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, DGS 1

Dennis Man (25 de ani), unul dintre cei mai valoroși jucători ai României din prezent, este urmărit de un club uriaș din Spania la EURO 2024.

Dennis Man a bifat minute în teren în toate cele trei meciuri ale României de la EURO 2024, 3-0 cu Ucraina, 0-2 cu Belgia și 1-1 cu Slovacia.

Dennis Man, urmărit de Valencia la EURO 2024. Oferta care ar putea sosi pe numele românului

Dennis Man a avut evoluții apreciate la EURO 2024, iar spaniolii de la Valencia, un club uriaș din Spania, chiar dacă în ultimii ani nu au cele mai bune rezultat, îl urmăresc pe internaționalul român la turneul final din Germania.

Fotbalistul român i-a atras atenția antrenorului Ruben Baraja la meciul cu Ucraina, când a ”strălucit” în tricoul României și a oferit două pase decisive pentru colegii săi. Dennis Man l-a mai impresionat pe acesta cu abilitățile sale tehnice.

Cei de la Valencia îl țin sub observare pe Dennis Man, care se pregătește de meciul cu Olanda de la EURO 2024, din faza optimilor de finală.

Dacă vor fi convinși în totalitate de Dennis Man, cei de la Valencia ar putea să facă o ofertă cuprinsă între 10 și 12 milioane de euro, au notat deja cei de la Fichajes.

Rămâne totuși de văzut ce se va întâmpla în această perioadă de mercato, având în vedere că Giovanni Becali (71 de ani), fost agent care se ocupă de Dennis Man, a transmis că românul va semna prelungirea contractului cu Parma.

  • 9.000.000 de euro este cota de piață a lui Dennis Man, potrivit Transfermarkt

Valencia este unul dintre cele mai galonate cluburi din Spania, cu șase titluri în palmares, o Cupă UEFA, o Cupa Cupelor, două Supercupe ale Europei, opt Cupe ale Spaniei, o Supercupă a Spaniei și o Cupă Intertoto.

Despre Dennis Man au apărut informații în ultima vreme că ar mai fi dorit la cluburi precum Borussia Dortmund, Lyon și West Ham. 

Dennis Man, într-o relație cu Alexandra Grigoriță

Galerie Foto

Etichete: valencia , spania , parma , romania euro , dennis man , dennis man valencia


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Grecii sunt furioși peste măsură. Luni au primit cea mai proastă veste posibilă pentru ei

În timp ce companiile din țările din întreaga lume cochetează cu ideea de a implementa săptămâna de lucru mai scurtă, Grecia a introdus o săptămână de lucru de 48 de ore, față de cea de 40 de ore. Măsura, descrisă de sindicate ca fiind „barbară” a intrat în vigoare luni.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Federico Piovaccari a semnat

Cum l-au numit englezii pe Radu Drăgușin, după evoluția cu Olanda

Foto România - Olanda 0-3. Gakpo și Malen au încheiat aventura ”Tricolorilor” la EURO 2024

A venit ”nota de plată”! Decizia UEFA în cazul României, după cele întâmplate la EURO

Presa britanică a spus cu ce scor se va termina România - Olanda: "Victorie ușoară!"

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Presa maghiară nu a avut milă de naționala noastră: ”Românii teribil de slabi”

Florin Niță a primit un mesaj emoționant, la câteva ore după eliminarea de la EURO 2024

Prima reacție a lui Vasile Mogoș, după ce a ieșit accidentat din meciul cu Olanda, iar România a fost eliminată de la EURO

Olandezii nu s-au ferit de cuvinte, după 3-0 cu România

Citeşte şi

”Tricolor” de vânzare, după eliminarea de la EURO 2024: prețul i-a fost fixat de club

Tabloul e complet! Știm toate meciurile din sferturile de finală de la EURO 2024

PEROZFiica lui Heidi Klum face furori pe plajă în Sardinia. Leni are 20 de ani și este model

FILM NOWA fost diagnosticată cu scleroză multiplă, dar continuă să arate uimitor. Cum a apărut Selma Blair la Săptămâna Modei de la Paris

Edi Iordănescu, decizie radicală comunicată staff-ului la plecarea din Munchen după România – Olanda 0-3! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Selecționerul a decis. Ei vor fi executanții României de la 11 metri, în meciul cu Țările de Jos citeşte ştirea pe ziare.com

Portar din Liga 1, după gratii la doar 32 de ani. Revolta soției: „Legea nu este egală pentru toți" citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Vârsta, doar un număr pentru ea. Loredana Groza, trup de zeiță într-o fustă super scurtă, la 54 de ani. Fanii: „Absolut divină!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Vârsta, doar un număr pentru ea. Loredana Groza, trup de zeiță într-o fustă super scurtă, la 54 de ani. Fanii: „Absolut divină!”

Digi World

De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

Digi Animal World

Un bărbat a avut parte de șocul vieții când a mers noaptea la toaletă. A aprins lumina și a văzut cum se târăște din apă