Cristiano Ronaldo / Foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo a refuzat să plece în deplasare cu Al-Nassr! Decizia clubului

articol scris de Digi Sport
03.10.2024, 18:28
  • Europa League: PAOK - FCSB, joi, 22:00, DGS 1

  • Europa League: Porto - Man. United, joi, 22:00, DGS 2

Cristiano Ronaldo (39 de ani), ”omul-record” din fotbal, este vedeta clubului Al-Nassr, dar starul portughez a luat o decizie importantă și deja a anunțat conducerea.

Pentru Al-Nassr urmează două meciuri în campionatul Arabiei Saudite, cu Al-Orubah și Al-Shabab, ca mai apoi să joace în Liga Campionilor Asiei cu Esteghlal, formație din Iran.

Cristiano Ronaldo a refuzat să facă deplasarea cu Al-Nassr în Iran din cauza conflictului armat

Cristiano Ronaldo a anunțat conducerea lui Al-Nassr că nu va face deplasarea alături de echipă în Iran pentru meciul amintit din cauza conflictului armat din acea zonă. În acest context, oficialii clubului au luat măsuri și încearcă să mute partida pe un teren neutru.

”Monitorizăm situația și vom lucra pentru ca meciul să fie mutat pe un teren neutru.”, a transmis o sursă din cadrul clubului, potrivit as.com.

Este important de precizat că meciurile dintre echipele din Arabia Saudită și Iran s-au jucat pe teren neutru în ultimele sezoane, dar în stagiunea 2023/2024 nu s-a mai întâmplat acest lucru. Cluburile saudite au ales Qatarul, iar iranienii Omanul sau Emiratele Arabe Unite.

Rămâne de văzut dacă Al-Nassr va reuși să convingă Confederația Asiatică de Fotbal (AFC) ca meciul să se dispute pe un teren neutru.

Cristiano Ronaldo, golul 904 din carieră 

Cristiano Ronaldo a fost titular pentru Al-Nassr în meciul cu Al-Rayyan, scor 2-1, din etapa secundă a grupelor Ligii Campionilor Asiei. Superstarul portughez își continuă misiunea de a ajunge la 1.000 de goluri și-a mai adăugat o reușită la colecția personală. 

CR7 a marcat în minutul 76, după ce a primit o pasă în partea dreaptă a careului și a reluat din prima, cu stângul, la colțul lung. O reușită care a adus aminte de cele marcate pe vremuri. 

Odată cu această reușită, Ronaldo a ajuns la borna 904. Recent, a reconfirmat că va încerca să mai joace doi-trei ani, pentru a fi primul fotbalist din istorie care atinge borna o mie. 

Partenera lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, pictorial ”incendiar”

Galerie Foto

Georgina Rodriguez (30 de ani), partenera lui Cristiano Ronaldo (39 de ani), a fost protagonista unui pictorial care i-a lăsat ”cu gura căscată” pe cei peste 63 de milioane de urmăritori ai săi de pe Instagram.

Modelul argentinian a pozat în ipostaze provocatoare, iar într-una dintre fotografii a apărut complet fără haine, fiind acoperită doar cu patru genți. Imaginile, care au ajuns imediat virale pe rețelele sociale, pot fi văzute în galeria FOTO de mai jos.

"Ținutele de lux ale modelului argentinian Georgina Rodriguez, partenera faimosului Cristiano Ronaldo, jucătorul lui Al-Nassr, atrag atenția oriunde aceasta merge. Ea este un simbol în lumea modei și cea a bijuteriilor”, au notat de curând jurnaliștii arabi.

Și Cristiano Ronaldo e pe val în această perioadă. Starul lusitan a fost titular pentru Al-Nassr în meciul cu Al-Rayyan, scor 2-1, din etapa secundă a grupelor Ligii Campionilor Asiei.

CR7 își continuă misiunea de a ajunge la 1.000 de goluri, iar luni seară și-a mai adăugat o reușită în cont. Acesta a marcat în minutul 76, după ce a primit o pasă în partea dreaptă a careului și a reluat din prima, cu stângul, la colțul lung.

Odată cu acest gol, Ronaldo a ajuns la borna 904. Recent, a reconfirmat că va încerca să mai joace doi-trei ani, pentru a fi primul fotbalist din istorie care atinge borna o mie. 

Etichete: cristiano ronaldo , arabia saudita , al nassr , iran


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
VIDEO Imagini din aer din timpul perchezițiilor supravegheate din elicopter, la „Academia de cerșit” din Țăndărei

Razii de amploare la indivizi violenți în mai multe județe din țară. Sute de polițiști și jandarmi verifică mai multe adrese din Sibiu, Brăila și Ialomița. Perchezițiile sunt supravegheate din aer cu un elicopter la Țăndărei. Acolo, în doar câteva ore, oamenii legii au găsit un adevărat arsenal acasă la suspecți: 47 de săbii, mai multe pistoale și o pușcă de vânătoare. 17 persoane bănuite de fapte cu violență urmează să dea explicații în fața polițiștilor.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Surpriză la aeroport! Becali a văzut noul look al lui Octavian Popescu și a spus ce se va întâmpla cu decarul FCSB-ului

Simona Halep - Arina Rodionova 6-2, 4-6, 6-4. Românca a ”spart gheața”, după 777 de zile

Video Simona Halep - Anna Blinkova 2-6, 1-6 | ”Simo” a fost eliminată de la WTA Hong Kong. ”Mulțumim, Simona!” VIDEO

Antrenorul lui Rangers a rupt tăcerea! Ce a spus de Ianis Hagi, după ce l-a reprimit la echipa mare

Cum l-a numit Philippe Clement pe Ianis Hagi, după ce șefii lui Rangers l-au pus să îl reprimească în lot

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Cum a fost surprins Gigi Becali la PAOK - FCSB

RFS a scris istorie! Fosta adversară a FCSB-ului a reușit surpriza serii în Europa League

Cale liberă către FCSB? Clubul a făcut anunțul despre atacantul de 1.300.000€ ofertat de Gigi Becali

Live Video&Score Chelsea - Gent 1-0, ACUM, Digi Sport 3. Rezultatele zilei în Conference League

Citeşte şi

Foto Georgina Rodriguez a renunțat complet la haine, iar internetul ”a explodat”

Decizia radicală luată de Cristiano Ronaldo: ”Nu mai sunt interesat”

PEROZCine e superba viitoare noră a lui Michael Schumacher. Laila s-a născut în Bosnia, a vrut să devină criminalist, dar a ajuns model

FILM NOWMomentul stânjenitor când Melanie Griffith a făcut-o să roșească pe fiica ei, Dakota Johnson, în fața lui Obama: „Am murit”

Cum a reușit Elias Charalambous să facă ce nu au putut ultimii 11 antrenori de la FCSB: "A ținut cont de ce am discutat" citeşte ştirea pe Prosport.ro

„Rangers l-ar putea ceda pe Ianis Hagi la FCSB”. Presa internațională dezvăluie planul pus la punct de Gigi Becali citeşte ştirea pe ziare.com

WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite telefoane: Samsung, iPhone și Huawei, pe listă. Ce alternative au românii citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Melodia originală “Dr. Beat”, virală acum pe TikTok, era cântată de Gloria Estefan. Cum arată clipul filmat în anii '80

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Melodia originală “Dr. Beat”, virală acum pe TikTok, era cântată de Gloria Estefan. Cum arată clipul filmat în anii '80

Digi World

Trucul care a făcut furori pe TikTok, demontat de specialiști. De ce nu e bine să păstrezi fructele de avocado în apă

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului