Jucătorii celor de la Pafos după al treilea gol marcat / Foto: captură Digi Sport

Video Pafos - CFR Cluj 3-0. Prestație lamentabilă a ardelenilor! Trupa lui Dan Petrescu, OUT din Europa

articol scris de Digi Sport
29.08.2024, 22:00
  • Champions League: Bologna - Șahtior, miercuri, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Manchester City - Inter, miercuri, 22:00, DGS 1

CFR Cluj a fost învinsă fără drept de apel de Pafos, scor 0-3, în manșa retur din play-off-ul Conference League.

Confruntarea dintre Pafos și CFR Cluj a putut fi văzută ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. De asemenea, abonații Digi România au putut urmări partida pe site-ul digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport.

Pafos - CFR Cluj 3-0. Ardelenii, umiliți în Cipru

Partida a început cum nu se putea mai rău pentru ardeleni, care au fost aproape să primească gol la chiar prima fază a meciului, după o pasă greșită a lui Kresic.

Chiar dacă au scăpat la faza respectivă, băieții lui Dan Petrescu nu au mai fost iertați în minutul 28, când Jaja a deschis scorul. Doar trei minute mai târziu, Goldar a dus scorul la 2-0, iar ciprioții puteau intra cu avantaj de 3 goluri la cabine, numai că reușita din minutul 45+2 a fost anulată pentru ofsaid.

Totuși, gazdele au dat lovitura imediat după pauză, în minutul 49, din penalty, prin Tankovic. Astfel, CFR Cluj a fost eliminată din Europa și nu va juca în grupele Conference League în sezonul 2024/2025.

Final de meci! Pafos a câștigat manșa retur, scor 3-0, și s-a calificat în grupele Conference League.

Min. 90: Partida a fost prelungită cu nouă minute!

Min. 87: Nkololo, înlocuit cu Păun.

Min. 79: Fica, introdus pe teren în locul lui Tachtsidis.

Min. 62: Louis Munteanu a intrat în locul lui Korenica.

Min. 62: Artean, înlocuit cu Kamara.

Min. 48: Ciprioții au dus scorul la 3-0, după ce Tankovic a transformat lovitura de pedeapsă.

Min. 47: Penalty pentru gazde, după un fault clar al lui Boben!

Min. 46: Djokovic i-a luat locul lui Keita.

A început repriza secundă dintre Pafos și CFR!

Min. 45+7: Final de primă repriză! Ciprioții conduc, scor 2-0, după prima parte.

Min. 45+1: Ciprioții au mai înscris o dată, însă reușit a fost anulată pentru ofsaid.

Min. 41: Bîrligea a avut prima ocazie importantă a ardelenilor, însă portarul Ivusic a parat șutul expediat de atacantul CFR-ului.

Min. 31: Gol Pafos! CFR Cluj a mai primit o lovitură. Două goluri în trei minute încasate de ardeleni.

Min. 28: Gol Pafos! Ciprioții au deschis scorul prin Jaja, după ce au profitat de o pasă greșită a lui Nkololo.

Min. 16: Ocazie mare ratată de Pafos! Jaja i-a iertat pe ardeleni.

Min. 11: O primă șansă pentru CFR, după reluarea cu capul a lui Artean.

Min. 1: Ciprioții, aproape să deblocheze tabela, după o pasă greșită a lui Kresic! Portarul Mihai Popa l-a salvat pe colegul său.

UPDATE. A început returul dintre Pafos și CFR!

Echipele de start:

Pafos (3-4-3): Ivusic - Luckassen, Goldar, Pontelo - Bruno, Sunjic, Pepe, Dragomir - Jaja, Jairo, Tankovic

Rezerve: Theodoulou, Michael, Pileas, Leonardo Vieira, Name, Anderson, Dalligna, Ilia, Correia

Antrenor: Juan Carlos Carcedo

CFR Cluj (4-3-3): Popa - Mogoș, Boben, Kresic, Camora - Artean, Keita, Tachtsidis - Nkololo, Bîrligea, Korenica

Rezerve: Racasan, Hindrich, Abeid, Leo Bolgado, Arlind Ajeti, Kamara, Păun, Simao Rocha, Fica, Djokovic, Munteanu, Michael

Antrenor: Dan Petrescu

În partida tur, desfășurată în Gruia, CFR Cluj i-a învins pe ciprioții de la Pafos cu scorul de 1-0, grație golului marcat de Meriton Korenica (27 de ani). În minutul 16 al partidei jucate pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”, fotbalistul kosovar a prins un super-șut și l-a învins pe portarul Ivusic.

Echipa condusă de Dan Petrescu a jucat mai mult de o repriză în inferioritate numerică, după un gest necontrolat făcut de Ciprian Deac, care a dus la un cartonaș roșu pentru decarul ardelenilor.

”Feroviarii” se află acum la 90 de minute de calificarea în Conference League și pleacă cu prima șansă, după avantajul minim obținut în tur.

Dacă va trece de Pafos, CFR Cluj va ajunge în faza Conference League, cea care a înlocuit grupele clasice ale competiției. În urmă cu doi ani, clujenii au ajuns până în ”primăvara europeană”.

Deac, Graovac, Postolachi și Ilie, absenții CFR-ului pentru returul cu Pafos

Dan Petrescu a susținut o conferință de presă premergătoare disputei, care se anunță una crucială, întrucât accederea în Conference League ar aduce o sumă importantă de bani în conturile vicecampioanei.

Întrebat în legătură cu probleme medicale, ”Bursucul” a dezvăluit care sunt jucătorii pe care nu se va putea baza în Cipru.

Îl avem pe Graovac (n.r.-Daniel Graovac, fundaș central) care nu și-a revenit, în rest mai sunt Virgiliu Postolachi și Matei Ilie. Sigur nu vor juca. Ei nu sunt aici (n.r. nu au făcut deplasarea în Cipru)”, a declarat Dan Petrescu.

  • Pe această listă se adaugă și Ciprian Deac, care nu va putea evolua din cauza faptului că a fost eliminat în meciul tur.

Mesajul transmis de Juan Carlos Carcedo, înainte de Pafos - CFR Cluj: ”Vom fi mai agresivi pentru că trebuie să ne asumăm riscuri”

Am ajuns până aici și este cel mai important și dificil meci până la următorul. Cunoaștem dificultatea echipei cu care trebuie să ne confruntăm mâine.

Credem în echipa noastră, suntem pozitivi și putem merge în faza de ligă a competiției. Am avut niște șanse mari pe care nu le-am putut transforma în goluri. Nu am profitat de avantajul numeric și asta a fost cheia înfrângerii în România.

Trebuie să fim mai cinici și să găsim omogenitatea jucătorilor noștri pe care am avut-o în sezonul trecut, nu doar pentru meciul cu CFR, ci și pentru campionat.

Cheia este să fim serioși și să încercăm să înscriem în șansele pe care le avem. Vom fi mai agresivi pentru că trebuie să ne asumăm riscuri și să găsim golul de calificare.

De acolo trebuie să ne păzim spatele. Sunt o echipă bună care poate lovi în contraatac. Ne vom impune propriul ritm și vom marca primii”, a declarat Juan Carlos Carcedo, antrenorul ciprioților.

Etichete: dan petrescu , play-off conference league , pafos - cfr cluj , mansa retur conference league , cfr cluj favorita


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Au făcut un pact cu diavolul”. O companie uriașă a plătit „taxă de protecție” grupării ISIS ca să își continue afacerile în Siria

În perioada 2013-2014, după ce războiul civil din Siria s-a extins în toată țara, gigantul francez al cimentului, Lafarge, a încheiat o afacere dintre cele mai odioase: a ales să plătească milioane de dolari grupului Stat Islamic, cea mai notorie grupare teroristă din lume aflată în plină expansiune la acea vreme, pentru a-și putea continua operațiunile din această țară, având să îi trateze pe luptătorii ISIS drept aliați strategici, relatează The Guardian.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Marseille l-a adus pe Adrien Rabiot

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă

Foto A câştigat Roland Garros, visa să ajungă ca Halep, dar acum e medic chirurg la Floreasca

Dan Nistor a făcut gluma serii, după ce ”U” Cluj a învins-o pe Rapid în Giulești

Video Jurnaliștii spanioli l-au descris pe Andrei Rațiu în două cuvinte, după super golul marcat în Rayo - Osasuna

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Scoțienii l-au atenționat pe Philippe Clement și au spus ce se va întâmpla cu Ianis Hagi: ”Cea mai bună opțiune”

Doi români care nu prind naționalele de tineret, titulari pentru Juventus în Youth League

Cine e favorită să câștige Liga Campionilor. Surpriza reprezentată de Real Madrid

Dani Coman, despre ce are nevoie Marius Șumudică pentru a reuși la Rapid

Citeşte şi

"Puteam să le dăm 4!" Neluțu Varga, mesaj tranșant pentru Dan Petrescu, după CFR - FCSB 2-2

Dan Petrescu, avertisment pentru Louis Munteanu după ce a marcat o ”dublă” cu FCSB

PEROZPriyanka Chopra în costum de baie, la 24 de ani de când câștiga Miss World. Relaxare pe iaht, în sudul Franței, cu Nick Jonas

FILM NOW„Nu în viața asta!”. Kate Winslet a refuzat să-și acopere „colăceii”, după ce i s-a sugerat acest lucru pe platourile de la „Lee”

Lovitură cruntă pentru Rapid! Motivul pentru care Marius Șumudică nu-i poate utiliza pe Aaron Boupendza și Clinton N’Jie citeşte ştirea pe Prosport.ro

"Mouratoglou i-a distrus viața Simonei Halep". S-au dat cărțile pe față în privința celor doi citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Digi World

Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului