Meciul dintre Sparta Praga și FCSB / Foto: Sport Pictures

Foto Sparta Praga - FCSB 1-1. Nebunie în Cehia! Gol anulat pentru gazde în minutul 90+5. Calificarea se decide la București

articol scris de Digi Sport
06.08.2024, 22:58
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Milan - Liverpool, marți, 22:00, DGS 1

FCSB și Sparta Praga au remizat, scor 1-1, în manșa tur din turul trei preliminar din Champions League.

Astfel, echipa calificată în play-off-ul Ligii Campionilor, unde o va întâlni pe câștigătoarea ”dublei” Malmo - PAOK, se va decide în returul de la București.

Sparta Praga - FCSB 1-1. Echipa calificată se va decide în returul de la București

Golurile din acest meci au fost marcate de Joyskim Dawa, minutul 61, și de Victor Olatunji, minutul 78. Astfel, cele două formații pornesc pe picior de egalitatea înaintea meciului de la București.

Este important de precizat că Sparta Praga a avut un gol anulat în minutul 90+5. Arbitrul a fost chemat să vadă faza la monitorul VAR și a decis că Malcom Edjouma a fost faultat înaintea golului.

Galerie Foto

Min. 90+9: Final de meci!

Min. 90+9: Risto Radunovic a primit cartonașul galben pentru proteste.

Min. 90+8: Malcom Edjouma a primit cartonașul galben.

Min. 90+5: Arbitrul a fost chemat să revadă golul marcat de Kaan Kairinen și a anulat reușita pentru un fault în atac asupra lui Edjouma.

Min. 90+5: Luis Phelipe a primit cartonașul galben pentru proteste.

Min. 88: Malcom Edjouma a intrat în locul lui Alex Băluță.

Min. 84: Wiesner l-a înlocuit pe Preciado.

Min. 84: Krasniqi a primit cartonașul galben pentru un fault asupra lui Luis Phelipe.

Min. 78: Gol Sparta Praga. Olatunji a trimis mingea în poartă, după o lovitură de colț și o ieșire nereușită a lui Ștefan Târnovanu.

Min. 77: Baba Alhassan l-a înlocuit pe Darius Olaru.

Min. 77: Luis Phelipe a intrat în locul lui Miculescu.

Min. 75: Momente tensionate la Praga. FCSB a avut doi jucători căzuți pe teren, Miculescu și Olaru, din cauza unor accidentări, dar jocul a continuat.

Min. 72: Ermal Krasniqi, care a fost transferat de la Rapid în această vară, a intrat pe teren în locul lui Lukas Haraslin.

Min. 72: Kuchta este înlocuit de Victor Olatunji.

Min. 71: Jan Kuchta a fost primul care a ajuns la minge în urma unei aruncări de la margine, dar apărarea FCSB-ului a îndepărtat pericolul.

Min. 65: Cartonaș galben pentru Vitik, care l-a faultat pe Darius Olaru.

Min. 63: William Baeten s-a accidentat la mai puțin de 20 de minute de la intrarea pe teren. Belgianul a fost înlocuit de Marius Ștefănescu.

Min. 62: Sadilek a intrat în locul lui Laci.

Min. 61: GOOOOOOL FCSB! Dawa a trimis mingea cu capul în poartă, în urma unui corner! Campioana României conduce în Cehia!

Min. 60: Cea mai mare ocazie a meciului! Alexandru Băluță a trimis balonul spre colțul scurt, dar mingea s-a oprit în plasa laterală.

Min. 55: Dawa a primit cartonașul galben pentru un fault.

Min. 54: Darius Olaru a executat un corner și a trimis în centrul careului, dar mingea a fost trimisă în afara terenului de apărarea Spartei.

Min. 50: Ce ocazie pentru FCSB! Olaru a centrat în careul de 6 metri, dar Baeten nu a reușit să ajungă la timp și trimite doar în brațele portarului Spartei.

Min. 46: Daniel Popa a fost înlocuit de William Baeten.

Min. 46: A început a doua repriză.

Min. 45+2: Final de primă repriză în Cehia! Scorul este 0-0.

Min. 44: Daniel Popa a primit și el un cartonaș galben pentru un fault.

Min. 43: Ștefan Târnovanu a primit cartonașul galben pentru trageri de timp.

Min. 41: Valentin Crețu a primit cartonașul galben pentru un henț în afara careului.

Min. 40: Primul șut pe poartă aparține roș-albaștrilor! Daniel Popa a șutat din marginea careului, dar mingea nu a fost destul de periculoasă, iar portarul Spartei a prins fără probleme.

Min. 36: Ocazie Sparta! Crețu a greșit o pasă și i-a trimis mingea lui Haraslin. Totuși, șutul său s-a dus peste poarta roș-albaștrilor.

Min. 33: Ocazie Sparta! Lukas Haraslin a centrat în careu, dar și de această dată mingea ajunge în brațele lui Ștefan Târnovanu.

Min. 23: Ocazie FCSB! David Miculescu a șutat puternic din marginea careului, dar mingea s-a dus doar peste poartă.

Min. 18: Ocazie Sparta Praga! Jan Kuchta a preluat o centrare și a trimis mingea spre centrul porții, dar balonul a fost prins fără probleme de Ștefan Târnovanu.

Min. 11: Ce ocazie pentru FCSB! Adrian Șutu a reușit să treacă pe lângă Vindahl și a șutat spre poartă, dar balonul s-a dus la doar câțiva centrimentri pe lângă.

Min. 8: Ce fault dur asupra lui Risto Radunovic! Preciado l-a faultat pe fundașul din Muntenegru, dar arbitrul nu l-a avertizat cu cartonaș galben.

Min. 6: Ocazia Sparta. Lukas Haraslim a executat o lovitură liberă din afara careului, dar apărarea FCSB-ului a respins fără probleme balonul din careu.

Min. 5: Prima ocazie a meciului aparține FCSB-ului! Alex Băluță a centrat din marginea careului, dar balonul a fost respins fără probleme de Vindahl.

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start

  • Sparta Praga: Vindahl - Vitik, Ross, Sorensen - Preciado, Laci, Karinen, Rynes - Birmancevic, Kuchta, Haraslin

Rezerve: Vorel, Surovcik, Imanil, Solbakken, Olatunji, Pavelka, Tuci, Danek, L. Sadilek, Pesek, Wiesner, E. Krasniqi.

Antrenor: Lars Friis

  • FCSB: Târnovanu - Crețu, Dawa, Ngezana, Radunovic - Șut, Lixandru, Băluță - Olaru, Miculescu, Popa.

Rezerve: Vlad, Haruț, Kiki, Ștefănescu, Edjouma, Antwi, Chiricheș, Baeten, Alhassan, Phelipe.

Antrenor: Elias Charalambous


Manșa tur a duelului Sparta Praga - FCSB va avea loc astăzi, pe epet Arena din Praga, care poate găzdui aproximativ 18.000 de fani. Returul este programat o săptămână mai târziu, la București.

Campioana Cehiei a ajuns în turul trei după ce a trecut cu 6-2 la general de către Shamrock Rovers, în timp ce campioana României s-a impus în fața celor de la Maccabi Tel Aviv, scor 2-1 la general.

Cu un lot de două ori mai valoros conform cotelor de piață, Sparta Praga pleacă favorită clară în acest duel, mai ales că are parte și de avantajul terenului propriu.

Cele două s-au întâlnit ultima oară în 2016, tot într-o dublă manșă pentru calificarea în grupele UEFA Champions League, când FCSB a trecut de Sparta Praga cu scorul de 3-1 la general (1-1 în deplasare, 2-0 pe teren propriu).

Etichete: preliminarii champions league , sparta praga , fcsb , sparta praga - fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Elon Musk s-a întrebat de ce „nimeni nu încearcă să îi asasineze pe Biden și Kamala Harris”. Ce a urmat după aceea

Postările patronului pe contul său sunt, de cele mai multe ori, oglinda companiei. Elon Musk, care deține rețeaua de socializare X, postează des, dar uneori mesajele sunt greu de descifrat. De data aceasta este vorba despre o postare politică, urmare a incidentului tratat drept posibilă tentativă de asasinat, a cărui victimă ar fi putut fi candidatul republican la alegerile prezidențiale, Donald Trump. 

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

Exclusiv OUT! Abia a semnat, dar patronul l-a luat la țintă: ”Greșeala mea”. Alți trei jucători, direct pe bancă

Video A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. Imagini virale

Corriere dello Sport anunță o lovitură de proporții: "Negocierile pentru Dennis Man încep de la 30 de milioane €!"

Exclusiv Gigi Becali a luat o decizie radicală după CFR Cluj - FCSB: ”La revedere! S-a terminat”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Ilie Dumitrescu, dezvăluire în direct după Rapid - 'U' Cluj: "Le-am dat celor din conducere un mesaj în privat"

Video Marius Șumudică și-a continuat ”tirada” la conferință și a trecut la acuzații, după Rapid - ”U” Cluj 0-2

Video Jurnaliștii spanioli l-au descris pe Andrei Rațiu în două cuvinte, după super golul marcat în Rayo - Osasuna

România a anunțat echipa pentru ”optimile” Billie Jean King Cup, turneu la care participă în premieră

Citeşte şi

Marius Șumudică ”l-a copiat” pe Gigi Becali! Ce s-a întâmplat la pauza meciului Rapid - ”U” Cluj

Gigi Becali este convins: ”Va fi o mare surpriză pentru toată România anul acesta”

PEROZMix perfect de grație feminină și inocență. Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci și noua stea a modei, pictorial îndrăzneț în Vogue

FILM NOWNu i-a mai văzut de 16 ani, dar îi sunt aproape. Copiii adoptați de Nicole Kidman, gest emoționant după ce mama actriței a murit

Pancu și Ovidiu Burcă, surprinși mâncând la restaurantul unde ANPC a găsit gândaci! Imagini inedite cu cei doi antrenori citeşte ştirea pe Prosport.ro

Jordan Chiles nu renunță! Gimnasta din SUA acuză un „grav conflict de interese” și vrea înapoi medalia de bronz citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Digi World

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit