Bruno Genesio, antrenorul celor de la Lilla, împreună cu Mbappe, la finalul partidei Lille - Real Madrid, 0-1 / Foto: Profimedia

Secretul victoriei cu Real Madrid. Ce a transmis antrenorul lui Lille, imediat după meci

articol scris de Digi Sport
03.10.2024, 09:21
  • Europa League: PAOK - FCSB, joi, 22:00, DGS 1

  • Europa League: Porto - Man. United, joi, 22:00, DGS 2

Lille a câștigat partida de pe teren propriu cu Real Madrid, scor 1-0, din etapa a doua a UEFA Champions League, ce a putut fi urmărită ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Jonathan David, în prelungirile primei reprize, din penalty, după un henț comis în propriul careu de Camavinga.

Bruno Genesio: "A fost o seară grozavă. Meciul lor cu Atletico ne-a ajutat foarte mult"

Lille a obținut prima victorie din noul sezon al Ligii Campionilor, după ce în prima etapă francezii au fost învinși de Sporting Lisabona, scor 0-2.

Bruno Genesio (58 de ani) a transmis, imediat după meci, că victoria împotriva "Galacticilor" este una istorică, dar mai ales care a fost cheia spre a obține cele trei puncte ale confruntării.

"Ceea ce a făcut această echipă este incredibil. Trebuie să faci totul perfect, ai nevoie de un portar care să facă salvari decisive, un atacant care marchează și puțin noroc.

Am jucat o primă repriză foarte bună, am jucat împreună, este o noapte grozavă pentru toată lumea.", a spus antrenorul formației franceze.

De asemenea, tehnicianul a transmis că partida madrilenilor cu Atletico a fost foarte importantă în pregătirea duelului din UCL.

  • Următorul meci al celor de la Lille în Champions League va fi pe terenul celor de la Atletico Madrid, pe 23 octombrie, de la ora 22:00, și va putea fi urmărit pe digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport, de către abonații Digi România.

"Am folosit acest joc (n.r. partida Real-Atletico) pentru a ne pregăti. Am văzut că Realului îi place să atace pe mijloc, așa că am pus intensitate în acel sector, chiar dacă a trebuit să abandonăm posesia uneori.

Apoi a fost vorba de pressing când a contat, totul a funcționat perfect, a fost un scenariu ideal chiar dacă am suferit mult în ultimele 25-30 de minute, dar Lucas (n.r. portarul lui Lille) a avut intervențiile de care aveam nevoie.”, a mai completat Bruno Genesio, citat de Sportstar.

Bruno Genesio a ajuns pe banca celor de la Lille în această vară și a semnat un contract valabil până în 2026.

  • Bruno Genesio are o medie de 1,67 de puncte, în primele 12 partide pe banca celor de la Lille.
  • Bruno Genesio a mai antrenat-o pe Olympique Lyon, unde are o medie de 1,84 de puncte câștigate, în 185 de meciuri.

Carlo Ancelotti, după Lille - Real Madrid: "Am jucat doar 5 minute blestemate"

După această prestație, "Don Carlo", supranumit astfel tocmai pentru că e de obicei un gentleman și nu-și pierde cumpătul, nu s-a mai putut controla. 

Potrivit presei spaniole, antrenorul de 65 de ani s-a răstit în vestiar la elevii săi, cărora le-a spus "Am jucat doar 5 minute blestemate tot meciul, nu puteți face așa ceva în Champions League"

Apoi, la conferința de presă, Ancelotti a fost mai calm, dar a continuat să-și critice echipa: 

"Supărarea vine de la toată echipa. Poți pierde meciuri pentru că așa e sportul, dar impresia pe care am lăsat-o n-a fost una bună, iar asta mă îngrijorează cel mai mult. Avem resursele necesare să învățăm din acest eșec. N-avem ce să facem decât să analizăm.

Nu ni s-a întâmplat des ca adversarii să fie mai buni și să merite victoria. A fost greu să intrăm în meci. Puteam egala, deși n-am fi meritat. Echipa se îmbunătățise, dar acest meci e un pas în spate.

Criticile primite pentru meciul de azi sunt corecte, trebuie să le acceptăm. Nicio surpriză din partea lui Lille, pentru că e o echipă care are un joc bun de posesie și a fost mai motivată decât noi", a spus antrenorul. 

VIDEO rezumat Lille - Real Madrid 1-0

Etichete: osc lille , bruno genesio , antrenor lille , video lille real madrid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie din Hunedoara a mințit că a fost violată, pentru a-i ascunde soțului că îl înșală

O tânără în vârstă de 25 de ani din orașul Orăștie este cercetată de autorități, după ce a afirmat, în fața polițiștilor, că a fost sechestrată de un bărbat și agresată sexual, transmite IPJ Hunedoara, într-un comunicat.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

N-au niciun dubiu! Britanicii au făcut predicția: scorul final la PAOK - FCSB

Surpriză la aeroport! Becali a văzut noul look al lui Octavian Popescu și a spus ce se va întâmpla cu decarul FCSB-ului

Simona Halep - Arina Rodionova 6-2, 4-6, 6-4. Românca a ”spart gheața”, după 777 de zile

Antrenorul lui Rangers a rupt tăcerea! Ce a spus de Ianis Hagi, după ce l-a reprimit la echipa mare

Cum l-a numit Philippe Clement pe Ianis Hagi, după ce șefii lui Rangers l-au pus să îl reprimească în lot

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Kapetanos știe cine e favorită dintre PAOK și FCSB

Pas important pentru Simona Halep. Pe ce loc se va clasa după turneul de la Hong Kong

8 fani de-ai FCSB-ului, arestați la vamă, înainte de a intra în Grecia. Ce s-a găsit asupra lor

Cum a reacționat Diego Simeone, după înfrângerea la scor cu Benfica

Citeşte şi

Lille le-a pus stop! Ce record ar fi putut stabili Real Madrid în Champions League

Mesajul lui Endrick, după ce l-a depășit pe Raul în istoria lui Real Madrid

PEROZZendaya, ca un supermodel al anilor '80, la Paris. În dresuri plasă și o fustă foarte scurtă, și-a lăsat picioarele perfecte la vedere

FILM NOWMomentul stânjenitor când Melanie Griffith a făcut-o să roșească pe fiica ei, Dakota Johnson, în fața lui Obama: „Am murit”

Gabi Tamaș, poveste impresionantă. ”După meci îl sunam pe tata și-l înjuram la propriu. 10-15 minute ne înjuram reciproc” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ilie Năstase o critică dur pe Simona Halep: "Face o mare greșeală! N-a înțeles nimic!" citeşte ştirea pe ziare.com

WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite telefoane: Samsung, iPhone și Huawei, pe listă. Ce alternative au românii citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga susține că viața ei s-a schimbat complet de când l-a cunoscut pe Michael Polansky: „Este cel mai bun prieten!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga susține că viața ei s-a schimbat complet de când l-a cunoscut pe Michael Polansky: „Este cel mai bun prieten!”

Digi World

Trei obiceiuri pe care să le prioritizezi pentru o viață lungă. Somnul e mai important decât ai putea crede

Digi Animal World

Spectacol inedit surprins de un fotograf în Israel. O bufniță părea că dansează pe o floare