Jucătorii FCSB-ului înainte de meciul tur cu Virtus / Foto: Facebook @FCSBOfficial

Presa israeliană a identificat principalul pericol pentru Maccabi Tel Aviv în duelul cu FCSB din Liga Campionilor

articol scris de Digi Sport
17.07.2024, 11:55
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - U Cluj, luni, 21:00, DGS 1

În turul 2 preliminar din Champions League, FCSB va da piept cu Maccabi Tel Aviv din Israel.

Presa din Israel consideră faptul că Darius Olaru este cel mai periculos jucător de la FCSB

Jurnaliștii din Israel au analizat duelul FCSB - Maccabi Tel Aviv din turul secund, din Liga Campionilor. Presa israeliană crede că jucătorii lui Maccabi Tel Aviv ar trebui să îi acorde o atenție sporită lui Darius Olaru, fotbalist pe care îl consideră cel mai periculos din tabăra FCSB-ului.

După trei ani, Maccabi Tel Aviv revine în Liga Campionilor, cu Felicio Milson care nu se prezintă la antrenamentul echipei, cu o săptămână și jumătate înainte de întâlnirea cu primul adversar în drumul spre calificare, Steaua Bucureşti (n.r. FCSB).

Deși 'galbenii' sunt capi de serie, nu există nicio îndoială că au primit cel mai dur adversar posibil. Campioana României vrea să revină în cea mai prestigioasă competiție, după o absență de 11 sezoane.

În primul rând, aceasta este o echipă căreia îi place să controleze mingea în majoritatea fazelor de joc și se bazează pe jocul extremelor, în principal pe partea stângă. Jucătorul la care 'galbenii' vor trebui să fie deosebit de atenți este căpitanul și mijlocașul ofensiv Darius Olaru, care a marcat 15 goluri în sezonul trecut.

În ceea ce privește jocul de atac, Maccabi Tel Aviv va trebui să exploateze flancul stâng, punctul slab al românilor, și să încerce să creeze o situație unu-la-unu cu ajutorul vitezei lui Milson.

În concluzie, campioana israeliană va întâlni un adversar redutabil, dar obiectivul este absolut posibil. 'Galbenii' au trecut deja de adversari la fel de buni, pe terenuri la fel de dificile și cred că suporterii pot fi optimiști”, a scris presa israeliană, potrivit ynet.co.

Maccabi Tel Aviv a câștigat Supercupa Israelului

Maccabi Tel Aviv a învins-o în Supercupa Israelului pe Maccabi Petach Tikva cu scorul de 2-0. Viitorul adversar al FCSB-ului din Champions League a deschis scorul după doar 14 minute prin Eran Zahavi.

Scorul final a fost stabilit de Matan Hozez în prelungirile partidei din pasa lui Nadav Niddam, în minutul 90+4. Astfel, Maccabi a început noul sezon cu un trofeu, precum s-a întâmplat și în cazul FCSB-ului.

Formația lui Elias Charalambous s-a impus în Supercupa României în fața Corvinului, scor 3-0.

  • Partidele din turul doi preliminar din Champions League se vor disputa tur/retur pe 23/24 iulie și 30/31 iulie.

Maccabi Tel Aviv joacă în Ungaria în UEFA Champions League

Războiul din Israel nu-i permite lui Maccabi să joace pe teren propriu manșa retur din turul doi preliminar din UEFA Champions League, astfel că a trebuit să se reorienteze.

Prima variantă luată în calcul a fost Polonia, dar Maccabi a fost refuzată categoric.

Israelienii au apelat apoi la varianta Ungaria și au ajuns la un acord cu Viktor Orban, premierul maghiar. Părțile au semnat deja și un acord.

Etichete: preliminarii champions league , preliminarii liga campionilor , presa israel , fcsb maccabi tel aviv


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cutremur cu magnitudinea 5,4 în România, luni după-amiază. S-a simțit în toată țara

Un cutremur cu magnitudinea 5,4 s-a produs luni după amiaza în zona seismică Vrancea. Seismul a fost simțit în toată țara.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Radu Drăgușin, salvat de Real Madrid? Vestea venită chiar înainte de Tottenham - Arsenal

Până când moartea i-a despărțit, după 51 de ani de căsătorie! Soția lui Gigi Mulțescu: ”Nu mai înţelegeam ce îmi spunea”

”Îngrozitor!” Scoțienii, verdict dur după Dundee United - Rangers. Fanii, mesaj pentru Ianis Hagi

După ce a rămas ”mască” la rugămintea lui Popovici, Țiriac i-a transmis un mesaj ferm campionului olimpic! ”Așa am ajuns?”

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Rapid București - 'U' Cluj 0-1, ACUM, la Digi Sport 1. ”Șepcile Roșii” au dat lovitura în Giulești

Italienii au dat verdictul despre Dennis Man, după ”dezastrul” Parmei din meciul cu Udinese

Decizia radicală luată de fanii Rapidului care l-au ironizat pe Șumudică, la 5 zile după ce ”au făcut pace” cu antrenorul

Notele primite de Man și Mihăilă, după dezastrul din meciul Parma - Udinese. Românii au reușit câte un assist

Citeşte şi

Meciul pe care îl putea juca FCSB! Ce a făcut Sparta Praga cu Malmo, în play-off-ul Champions League

Galerie Foto Vlăduța Lupău a dezvăluit ce i-a spus Neymar, după ce a luat-o în brațe. ”Nu mi-a venit să cred!”

PEROZMix perfect de grație feminină și inocență. Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci și noua stea a modei, pictorial îndrăzneț în Vogue

FILM NOWNu i-a mai văzut de 16 ani, dar îi sunt aproape. Copiii adoptați de Nicole Kidman, gest emoționant după ce mama actriței a murit

Pancu și Ovidiu Burcă, surprinși mâncând la restaurantul unde ANPC a găsit gândaci! Imagini inedite cu cei doi antrenori citeşte ştirea pe Prosport.ro

Atacantul naționalei, umilit de antrenorul său în Turcia: ”Un eșec” citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Digi World

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit